Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozerwana na strzepy

pomocy TRUDNA DECYZJA

Polecane posty

tak BOG jest na pierwszym miejscu masz racje to najwarzniejsze jak przyjdzie co do czego to z Nim sie bede rozliczala

wiec nie działaj pochopnie moze uda sie uratowac wasz zwiazek, tak czy inaczej każdy poniesie własny ciezar, a z bogie sie nie walczy bo to z góry przegrana walka, napeno doceni to jesli bedzie u Ciebie na 1 miejscu..powodzenia

wiesz on sie wscieka jak widzi ze sie modle jak robie pewne rytulaly idt w tej kwesti nigdy nie dogadamy sie na tyle abym mogla swobodnie czuc sie we wlasnym domu z moja wiara

no co do rytuałow to nie mam pewnosci ale wiem jedno szczera rozmowa z Bogiem nie wymaga rytuałow i najlepiej kiedy jest prowadzona skrycie, bez obecnosci innych poczytaj dokładnie "kazanie na górze" od 5tego rozdz Mateusza i przemysl to sobie

i dlatego zostawiłem religie.........same problemy, by zyc zgodnie z Bogiem wcale tego nie potrzebuje.. no nic powodzenia i dobranoc

tylko nie mysl ze jakies koty w ofierze skladam hihi ja nie krzywdze nczego co zyje byc moze dziwnie to zabrzmialo

słuchaj to świetnie, że nie zabijasz Ale facet musi Cię strasznie kochać, skoro nadal z Tobą jest... Gdyby mój facet jakieś szopki z kwiatami i dzwonkami odpieprzał codziennie, to bym go pogoniła Chyba, że to by była jakaś normalna religia...

sissy ja wiem ze on mnie kocha tylko widzisz chodzi o to ja tez go kocham znam jegopotzreby i wiem ze nie jestem w stanie tym potrzebom sprostac bo to jest jak by wbrew samej sobie byc moze jestes nastawiona do mnie negatywnie bo myslisz ze jestem w sekckie ale ta wspolnota daje mi radosc szczescie krzywda mi sie nie dzieje tam rzadna

szopkiz kwiatami i dzwonami- hehe nawet mnie to rozbawilo wiem ze ludzie wlasnie tak to widza ze odstawiam szopki he

Nie jestem negatywnie nastawiona, ale chcesz zaprzepaścić kilkuletni związek dla jakiejś wspólnoty. Żadna wspólnota, która dba o Twoje dobro nie doprowadziłaby cię do konieczności podejmowania takich decyzji,..

sissy nikt kto tego ie poczuje tego nie zrozumie zobacz taki milam dolek jakas godzine temu a teraz porozmawialam z czlowiekeim z ,,tamtad,, i lepiej mi sie zrobilo i znow sie usmiechnelam a jesli mi akurat to daje szczescie bo daje

coraz czesciej to czuje ze tylko gdy jestem z tymiludzmi tak naprawde mi dobrze a moj facettak naprawde nie jest szczesliwy on oczekuje czegos innego od kobiety nawet w kwestii sexu wiem jakie ma potzreby i wiem ze ja ich nie moge zapewnic

a wiem ze to dla niego jest pewnego rodzaju dowodem na uczucia wiec moze czuje ze go nie kocham choc wcale tak nie jest

Gość przeczytalam
przeczytalam caly topik mysle ze predzej czy pozniej i tak odejdziesz

Gość przeczytalam
moze to ci da do myslenia przeczytaj swoje odpowiedzi i zwroc uwage jakie sa schematyczne

Gość Antii
tzn ajkie ma potrzeby?:O Jesli ci zle z nim jesli nie chcesz z nim byc i poswiecic sie Bogu po prostu to zrob... To musi byc twoja decyzja!

Gość Antii
sa rozne religie na swiecie ale bez jaj Boga trzeba miec w sercu!!!!!!!!!!!!!!

Gość Buczasccc
Jej religia to HARI Kriszna

Gość rozdarta na strzepy
wrocilam od siostry myslalam ze moze u niej bedzie mi dobrze ale niestety mam dola help

Gość rozdarta na strzepy
potrzebny pocieszacz

Gość Pocieszacz
Nie tak łatwo będzie Ciebie pocieszyć. Wiesz, dlaczego ? to mi sie rzuciło w oczy: "zobacz taki milam dolek jakas godzine temu a teraz porozmawialam z czlowiekeim z ,,tamtad,, i lepiej mi sie zrobilo i znow sie usmiechnelam a jesli mi akurat to daje szczescie bo daje" Tu tkwi problem. Jesteś na etapie, że tylko człowiek z tamtąd może Cię pocieszyć. Ale... dobrzy i uczciwie ludzie są dookoła Ciebie, nie tylko "tam". Zechciej ich zobaczyć :) Szczęście nie ma stałego meldunku, możesz znaleźć je wszędzie, wiesz o tym ? Czy potrafisz w to uwierzyć ? Odpowiedz mi :) 🖐️

Gość rozdarta na strzepy
bardzo ladnie to napisales pocieszaczu z twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac ze jestes bardzo warazliwa osoba --tak to wyglada lubie takich ludzi byc moze dlatego ze sama taka jestem nie wiem czy szczescie nie ma meldunku --logiczne wydaje sie ze nie ma jednak mysle ze mimo tego ze nie ma ..adresu.. nie znajdziesz go wszedzie bo nie jest tomozliwe wiec byc moze jesli czlowiek zapuka do takich drzwi gdzie mieszka szczescie to dlatego cos go tak ciagnie pod en adres

Gość rozdarta na strzepy
co myslisz??

Gość rozdarta na strzepy
;-)

Gość dziwne sprawy
rozdarta daj swoje gg moge z toba pogadac jak chcesz

Gość Pocieszacz
"...jesli czlowiek zapuka do takich drzwi gdzie mieszka szczescie ..." ładnie to napisałaś, ale myślę, że takich drzwi jest wiele. Oczywiście, nie za każdymi drzwiami szczęście mieszka, ale uwierz, jeśli od kogokolwiek usłyszysz, że tylko za tymi jedynymi, to nie jest to prawdą, i ...zastanów się. Nikt nie ma monopolu na dawanie szczęścia innym. Nikt :)

Gość rozdarta na strzepy
pocieszacz wlasciwie to uwazam ze monopol na szczescie ma Bog , tak mysle ale widze swoj problem wlasciwie to nie wiem czy to jeszcze moj klopot czy juz tylko mojej rodziny jak pisalam bylam u siostry zawsze bylo mi u niej dobrze ale teraz nie zle sie czulam w tym domu i postanowilam ze czas wracac do siebie, tak bylo za duzo ludzi, zbyt glosno nie moglam sie skupic, myslalam ze odegralam role zadowolonej, przy moim wyjsciu siostra zapytala czy ja mam zmartwienie bo jestem inna -zaprzeczylama ona niech wraca do swojego zycia

Gość rozdarta na strzepy
czy musze zyc wg, norm narzuconych przez spoleczenstwo dla ktorego kazda ,,innosc,, to zaraz szalenstwo ?

Gość buly
Szkoda słów na ten topic. Dziewczyna ewidentnie została już zmanipulowana, a jej mózg wyprany (rytuały, szczęście tylko i wyłączie od ludzi "stamtąd", poczucie bycia kimś wyjątkowym). Jeszcze się miota, ale w środku podjęła już decyzję - w końcu odejdzie do swojej wspólnoty... (choć czuje podświadomie, że coś tu nie gra. Niestety nie ma wśród kafeteriuszy osoby, która umie ją powstrzymać i naprwadzić na prawidłowy tor).