Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz

w łazience znalazłam nie swje majtki

Polecane posty

Gość co teraz

...yesssu, jak on wróci do domu i nie bedzie miał wiarygodnego wyjaśnienia to....? no właśnie co? jestem 14 lat po ślubie ..ech...

Gość musisz kupić
A to na pewno TWOJA łazienka ? :O

a jakie jest wiarygodne tłumaczenie???? że sasiadka skorzystala z łazienki bo , u niej woda nie leci.....

Gość moze jednak sa twoje
a masz corke,moze ktos ostatnio byl u was,spala u was znajoma?

Gość tyujhtr5yr54
prowokaccja

Gość powiesc te majtki w widoczym
miejsu,jak wroci to zobaczysz jego reakacje,sama bedziesz wiedziec czy ma cos z tym wspolnego

Gość musisz kupić
Albo zapakuj mu do pracy, zamiast kanapek. A właśnie... majtki czyste ? :O

co teraz ...yesssu, jak on wróci do domu i nie bedzie miał wiarygodnego wyjaśnienia to....? no właśnie co? jestem 14 lat po ślubie ..ech... jak mieszkasz z tesciowa pod jednym dachem to sie dziw:O

Gość co teraz
znalazłam w trakcie sprzątania za pralką..mam dwóch synów jeszcze w podstawówce . Próbuję przypomnieć sobie kiedy nie było mnie w domu na tyle długo aby mąż mógł tu kogoś mieć bez mojej wiedzy...nie wiem jakie jest wytłumaczenie ale proszę niebiosa aby było do zniesienia:-(

A dawno temu odsuwałaś pralkę? Może tu leżą jeszcze od czasu, gdy ktoś u Was nocował, np. w czasie świąt?

Gość oddawaj
to moje gacie

Gość fannee
skoro tam tak dlugo leza to moze to twoje, dawno zapomniane? a masz inne przeslanki by sadzic, ze maz ma cos na sumieniu?

Gość co teraz
w głowie mam tysiąc myśli...muszę na spokojnie wszystko wziąć ale coś mi się zdaje że nie jest dobrze..przypomniałam sobie,że jak byłam u niego w pracy, jakaś baba siedziała na jego biurku i sobie coś tam gadali- ona się śmiała a jak mnie mąż zobaczył to wstał i wyszedł ze mną na korytarz..niby nic ale teraz to inaczej widzę

Gość uhijokl
a czyste ?

Gość mixxxxx
to wez te majtki i spytaj ta babe najlepiej. tak z zaskoczenia.

Gość co teraz
to napewno nie moja bielizna bo ja po prostu stringów nie noszę

Gość co teraz
jak mam się zachować? przecież jak go zapytam to pewnie powie że nie ma pojęcia skąd się wzięły i co dalej będę miała z tym zrobić? może nic nie mówić?

Gość karoolek
To co z ciebie za kobieta , ze stringów nie nosisz ? Oczywiscie Twej kobiecosci tu nie podwazam , choc moze to tak wygladac , ale nie wyobrazam sobie kobiety w spódnicy , sukience , a i w spodniach kiedy ma zwykle majtki i po prostu to widac bo sie na pupie robią slady od nich !! i wyglada to okropnie ...

Gość co teraz
karolku jesteś durniem i wynoś się z tymi komentarzami

Gość Ślwika w kompocie
Ja bym nic nie mowila tylko go bardziej przypilnowala. Jezeli ma cos na sumieniu to napewno sie wyda.

Gość szurum burum
a chłopaki w podstawówce .... może mają jakiś kumpli zgrywuśnych?

Gość anaaaaa
pomysl dokladnie skad moga byc te majtki. przypomnij sobie kiedy ostatnio odsuwalas pralke i kto w miedzy czasie nocowal w waszym domu. i nie panikuj. moze to jakiejs kuzynki. a meza mozesz delikatnie sprawdzic.

Gość co teraz
postanowiłam,że na razie nic z tym nie zrobię tzn. nie zapytam o to ale niestety chyba nadszedł czas na przeszukanie telefonu... nie krytykujcie mnie bo naprawdę to desperacja..jak taki kawałek materiału może człowiekowi zamącić w głowie:-(

zastanów się rozsądnie jakie może być logiczne wytłumaczenie tego??? Jesli na pewno nie jest to Twoja bielizna i nikt u Was nie nocował, to nie ma wytłumaczenia - sprawa jest jasna. Ty chcesz po prostu usłyszeć dobre kłamstwo, w które mogłabyś uwierzyć. Jeśli to nie jest prowokacja to masz podstawy, żeby sądzić, że Cię zdradza bądz zdradził. Moim zdaniem na razie nic mu nie mów, uśpij jego czujnośc i go po prostu sprawdz. TRylko w ten sposób zdobędziesz pewność. Nie zawal tego, bo masz dobrą okazje, żeby sie przekonac, jaka jest prawda. Jeśli mu powiesz o tych stringach to uświadom sobie, że zmyśli jakąś bajkę i zacznie się pilnowac w taki sposób, że się pewnie długo nie dowiesz

Nic nie mów, sprawdź telefon, obserwuj jego zachowanie kiedy pisze smsy. Jeśli powiesz mu to już w drzwiach od mieszkania to pewnie wszystkiego się wyprze, wykasuje wiadomości z telefonu, i będzie się lepiej ukrywał... poczekaj na odpowiedni moment i go skontroluj. Może się okazać, że faktycznie to była Twoja pomyłka a nie jego zdrada...