Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ważka Leokadia

jakie macie kompleksy związane z wyglądem?

Polecane posty

Gość o raaaaaanyyyyyyyyyyyyyy
ale ja mam tą doopę płaską nawet jak ćwiczę nie wiem czy w środku mnie wypchali jakąś pianką czy co, przecież tam powinny być w końcu mięśnie:O😭 a one się nie podnoszą nawet jak wyciskam tym doopskiem siódme poty😭 idę skoczyć

Gość warto czasem tu wejść
można poprawić samoocenę, jestem idealna - nie za wysoka ale i nie za niska, szczupła, długie włosy, ładne zęby, ładna cera, biust proporcjonalny do mojej budowy. Dzięki :P

Gość oj ja teżz
---> nieszczególnie - serio...?? A to kurna mój kompleks życiowy :( Do tego jestem osobą zajebiście pogodną i lubię się smiać...a to mnie czasem ogranicza ... Nadrabiam zajebistym biustem za to :P ;)

Gość nnnnnnnnnaaaaaaaaaannnnnnnn
grube uda, gruba dupa rozstepy krzywy kregoslup since pod oczami ogromne biodra i wciecie w talii :(

Gość nnnnnnnnnaaaaaaaaaannnnnnnn
jeszcze mam cienkie wlosy i krzywe nogi

warto czasem tu wejść -----> nie posraj się czasem na rzadko :O

warto czasem tu wejść ----> jakbym była taka idealna jak ty nie siedziałabym na kafe tylko figlowała ze swoim facetem :P

Gość no nooooooooooooo
cyce😭 zeby😭 skora sflaczala😭 chude nogi😭 plaska doopa😭 ladne wlosy:D ladne paznokcie:D i to wszystko........ a najdziwniejsze jest to ,ze sie podobam:D

płaska doopa to mój patent, taaa teraz wszystkie mają płaską doopę😭

Gość udaudauda

Gość fiziapończoszanka
ja nie mam dolnej siódemki, wiem , że tego nie widac, ale szlag mnie trafia jak o tym myślę! A implant kosztuje 3 tys........

Gość nikt wazny nawet ty
za gruba za male tzytze garbaty nos :O:O:O

Gość helenaa
za krótkie zęby górne odstające uszy zamiast włosów mysi ogonek prosty jak drut niedowaga biust po ojcu (czyt.deska) za małe wcięcie w talii ogólny brak urody ;/

Gość helenaa
a i jeszcze paskudne paznokcie i u rąk i u nóg i skórki wokół też ohydne

Gość Kokomo
chciała bym mieć ładniejszą cerę ,nawet mega drogie kremy nie pomagają :(

Gość pipapipa
Największy to zęby strasznie krzywe bleeee, żylaki na nogach i odstające uszy....

Gość migotka805
ja też mam niezbyt ładne zęby a do tego małe oczy i opadające powieki.Stosuję kremy,maseczki,podkłady i nic.Może ktoś wie jak temu zaradzic ?

Gość profesoooor
okrągłe policzki przy szczupłej sylwetce- masakra - jedyny i największy kompleks bo wyglądam jak chomik. p.s. macie na to jakiś sposób?

Gość profesoooor
migotka z tego co wiem to jasnee cienie i te z brokatem są dobre;p + tusz do rzęs, ale unikać czarnych kresek

Gość Cebulkowa_Panienka
tradzik twarz z bliznami po tradziku krotkie paznokcie-bo obgryzalam jak bylam dzieckiem i nigdy sie nie zregenerowaly... gruby bruch grube lydki

Gość on40
20 cm penisa chciałbym mieć

168.. chcialabym miec 163 53kg chcialabym 47 włosy proste bez prostownicy.. nosek mniejszy wieksze piersi podoba mi sie tylko moja pupa dlugie nogi i duze niebieskie oczka :P kazdy ma jakies kompleksy :D ja o swoich juz nie mysle bo wielu chlopakow jednak widzi we mnie cos tam hihi ^^ i nie myslcie o swoich kompleksach tylko o atutach.. :) nikt nie jest idealny.. a pamietajcie ze nawet najpiekniejsza dziewczyna z wami nie wygra jesli ma charakter na poziomie pustej lalki :)

a ja? hmm... wzrost - chciałabym być wyższa o jakieś 8cm... włosy - cienkie ale za to proste bez używania prostownicy nos - za duży wg mnie :O śladowe ilości cellulitu na udach :/ niiic nie pomaga. ani basen. ani aerobik. ani kremy. ani drenaż czy roll masaż ehh :/ małe cycki (właściwie pasują do mojej sylwetki al mogłabym mieć większe :/) ale za to mam ładne :D paznokcie - dłuuugie, bez skórek i w ogóle. ogólnie dłonie sylwetka^^ szczuplutka długie nogi niebieskie oczyyy :D proste zęby :D i tyle. idę się powiesić :O