Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ważka Leokadia

jakie macie kompleksy związane z wyglądem?

Polecane posty

Gość milena1706
moje dwa najwieksze kompleksy z ktorymi nie da sie zyc :p - za wysoka (176) chciałabym 165 - nos (za duzy) noi jeszcze mam dwa kompleksy ale jakos moge z nimi zyc -chciałabym troszke wieksze piersi -i mam odstajace uszy ale moge je ukryc bo mam długie włosy :p

Gość kasiakasiakasiakasiakasia
1)wzrost: mam 158 cm, jestem za niska 2)grube kości: jestem mocno zbudowana i to wstrętnie wygląda, tak niedelikatnie i niekobieco przy moim niskim wzroście. Ważę 48 kg czyli dość dużo i nie mogę mniej bo znika mi okres. 3)figura: koszmarna, małe piersi, brak wcięcia w talii, najszersze miejsce mam za nisko, nie tam gdzie powinny być biodra tylko niżej (wiecie co mam na myśli?) i krótkie, dość grube nogi czyli to, co najważniejsze, mam do bani. Rzeczy mniej ważne czyli twarz, skórę i inne duperele mam całkiem przeciętne. Słowem nienawidzę swego ciała. Są dni kiedy po prostu się sobie nie podobam, i są dni kiedy mam ochotę się zabić.

Gość komplesiara
wow, a wiec za wysoka ( 182cm), za duze stopy ( 40/41) i do tego krzywe ( wielkie duze paluchy, haluksy ), male cycki ( rozm. A potrafi byc za duzy! ) rozstepy z okresu dojrzewania n wewn. str ud, pod kolanami, rozstepy po ciazy na brzuchy i biuscie ( jakby mnie ktos pocial ), przeswitujace przez skore zyly na nogach... idealny stroj dla mnie to sutanna i kalosze :(

Gość eirieohfoiefew
od góry 1. chcialabym miec bardziej gest wlosy, ale nie ma tragedii 2. jedna powieka opada bardziej niz druga ;oooo NAJWIEKSZY KOMPLEKS chciaz ponoc nikt tego nie widzi 3. chcialabym miec mniejsze zeby 4. chcialabym miec bardziej wystajace kosci policzkowe 5. delikatny drugi podbrodek 6. chuda jedyne 48 kilo 163 a lekko odstajacy brzuszek mam 7. cellulit 8. rozsteppy !!! 9 ogolnie za chude rece i nogi 10. proste rzesy !!! chcialabym miec wywiniete do tego mam kazda w inna strone ;o

Gość jakbym chciala sie czepiac
..to by sie troche tego nazbieralo. ale nie jestem najpaskudniesza tak ogolnie. w sumie to wszystko jest do przyjecia poza piersiami. Sa male. jak jest chlodno to sa spoko, ladne, okragle i jedrne. ale za to jak mi cieplo, to robia sie nie do poznania...a tak poza tym to: cellulit na udach, ale przyznaje ze nic z tym nie robie ogolnie jestem szczupla ale uda mam dosc pulchne dosc pulchne ramiona, nie ma tragedii, ale nie sa smukle

Hmm... Jedynie co mogę sobie zarzucić to blizny. Jest ich dużo, różnej wielkości. Stworzone w różnych okolicznościach. Pomimo, że na pierwszy rzut oka ich nie widać, nie są na pierwszym planie to trochę mam z tym słabo. Cała reszta, hm... Ujdzie :P

Gość Barbie1287
Mam rozstępy, jestem za gruba, mam brzydkie włosy, jestem za niska, mam zatkane pory na twarzy itp...

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
- za chuda choc BMI mam w normie ,ale wyglądam drobno bo mam takie kości - za mało wysportowana - nefotogeniczna( na żywo wyglądam 1000 razy lepiej ) - stopy są nie ladne moim zdaniem mimo ,ze małe -malo jędrne posladki i uda - biust jest ladny ,ale moglby byc o rozmiar ,albo 2 większy. na ta chwile mam duże B lub małe C - za duże łydki i chyba tyle

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
a no i bym mogła generalnie bardziej dbac o siebie

Gość gość
Kwadratowa twarz tłuszcz gromadzący się w dolnej partii brzucha i udach Mały biust 161cm pupa za nisko (?) bardzo wysoko osadzony kieł (wyglądam jak wampir) ale być może niedługo aparat duże policzki, ale być może to zejdzie z wiekiem grube uda (nie mogę nosić krótkich spodenek) celulit Ale za to mam bardzo gęste włosy ładne grube brwi ciekawe oczy z ciemną 'ramką' szczupłe łydki wcięcie w tali