Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to robicie

Ponad połowa Polaków nigdy nie widziała nago swojego partnera lub partnerki

Polecane posty

Gość lalunia69
Nie wierzę

Gość paulaaa_3miasto
skad te statystyki :P tak samo jak tylko 30% na swiecie ludnosci nie otrzymalo ani nie wykonalo zadnego telefonu :)

Gość mnie-to-nie-dziwi
oj no zwyczajnie.. kladac sie do lozka zdejmuja okulary :D

Gość koniec marzeń - życie czeka
"mimo wszystko fajnie by bylo byc jedynym facetem, ktory moja zone widzial nago" około połowa lekarzy to mężczyźni :-P

Gość uuuuuuupppppp.

Gość musztarda
Osobiście uważam, że połowa to lekka przesada ale jest to problem. Fajne opowieści o swoim życiu seksualnym można usłyszeć od starszych gości, marzenia 50 latka o tym żeby mu jakaś panna loda zrobiła bo żona nie robi, lub mąż nie może wejść do łazienki bo żona się kąpie itp. . I według mnie ten problem dotyczy szczególnie osób powyżej 40 roku życia. Młodzi chyba są bardziej wyzwoleni i raczej takie akcje wśród młodych ludzi będą marginalne. No tak, seks i okolice został wynaleziony na przełomie XX i XXI wieku. :) Jak czytam takie mądrości, to nie wiem śmiać się, czy płakać. Wystarczy poczytać na tym forum jak laski się wypowiadają, że zrobienie loda jest dla wielu kobiet wieeeeelkim upokorzeniem, że pozycja od tyłu podobnie. I nie piszą tego ludzie w okolicach 50tki, bo średnia wieku na tym forum, to 25 lat, w porywach. Więc nie pisz mi, że młodzi ludzie są bardziej wyzwoleni, bo jakoś tego nie widzę.

Zabawny topik jak rzadko przeczytałem od deski do deski :). czepianie się wieku hm trochę bez sensu znam sporo ludzi którzy około 40-stki odkryli drugą młodosć :). poza tym seks to wynalazek 21 wieku??? nie sądzę poczytajcie niektórzy co robino np. 2000 lat temu :)

Gość seksu chcę

Gość seksy chcę
2000 lat temu -- tylko dla elit?? - zależy gdzie :-D :-D

Gość NotorycznaGolarka
widzę go codziennie nago :D biegamy na golasa do łazienki po seksie i sie razem kapiemy :D te dane sa jakies podstawione z somalią haha :D