Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój mąż ma problem

Czesc - moze mi ktos powie co z tym robic, otoz od 3 dni mąż odczowa kłucie w

Polecane posty

Gość mój mąż ma problem

jądrze. Mowi ze to takie impulsywne kłucie pojawia sie od tak i za chwile znika. Nigdy nie mial problemow zdrowotnych ale ostatnio mial usg brzucha i wyszlo ze niby prostata powiekszona. Niestety nie skonsultowal tego z zadnym lekarzem . Trzech facetow z jego rodziny zmarlo na raka prostaty :( nie wiem nawet czy takie klucie moze miec cos wspolnego z prostatą ale jeszcze minie troche czasu za nim sie dowiem. Dlugo bede musiala namawiac męża na wizyte u lekarza, on raczej wychodzi z zalozenia ze wszystko goi sie samo :o Martwi mnie to bardzo dlatego chcialam zapytac czy ktos ma jakies informacje na ten temat, czy moze jakis Pan sam przerabial takie klucie i wszystko bylo ok? Aha te klucie pojawia sie po lewej stronie i nie mozna go do konca zlokalizowac, mąż mowi ze nie wie dokladnie gdzie go kluje ale napewno w tamtych okolicach.

powiem ci szczerze ,że nie wiem na co twój maż czeka, natychmiast so lekarza, na 100% powiekszona prostata, niedługo nie bedzie mógł oddac moczu !!!

Gość mój mąż ma problem
prostate napewno ma powiekszoną bo to wyszlo juz jakies dwa mc temu na usg brzucha ale on tego nie konsultowal z nikim mimo moich próśb.

mój Wiesiek czucie kłucie w odbycie i parcie na stolec. Zupełnie nie wiem dlaczego, bo zapinałem go ostatnio w zeszlym tygodniu

Gość Grom_z_Nieba
Niech Twój mąż odstawi tłuste jedzenie i mniej nerwów bo żołądek mu się buntuje. Moze to być też kolka ( po zjedzeniu np. goloneczki, slodyczy itp) albo daje znać o sobie trzustka lub najzwyczajniej w świecie wstrzymywanie gazów :P Każdy ból jest informacją że coś się dzieje i jeśli będzie się to utrzymywać, to warto porozmawiać z lekarzem.