Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakSzybkoOdbudowacWłosy

Jak szybko odbudowac zniszczoną strukturę włosa?

Polecane posty

Co zrobic jeśli włosy są przesuszone,czym je"naprawic"sa zniszczone prostowaniem i rozjaśnianiem,łamią się,co robic aby były normalne?

Gość wlossssy
jedyne rozwiazanie- czekaj az odrosna. Chociaz i wtedy nie beda idealne juz zawsze bedziesz miala brzydkie. Troche pomoze jak pojdziesz do fryzjera na rerapie odbudowujaca-koszt ok 500zł

Gość onaonline
a może szampony,odżywki,jakieś maski?z elseve z gliss kura sa db.słyszałam od znajomej,która miala tak samo zniszczone.Odbudował je elseve coś tam z repliką naturalnego cementu włosa.I biały gliss kur

Gość to nic nie da
jak dotąd nie wynaleziono środka, który jest w stanie odbudować zniszczoną strukturę włosa. Włosy trzeba obciąć i poczekać, aż odrosną. Maski, odżywki co najwyżej poprawią trochę wygląd, ale nic po za tym. Włos jest martwy i nie da się go tak po prostu zregenerować. Jak cię stać to zdecyduj się na serię profesjonalnych zabiegów w salonie fryzjerskim, być może uratują ci trochę włosów, ale część i tak musisz obciąć.

Gość fanka Radka
do "to nic nie da" - Jane, jasne... do autorki topiku - też miałam włosy zniszczone rozjaśnianiem i dało się je zregenerowac - właśnie tą żółtą maską z naturalnym cementem z L'Oreala. Nie musiałam obcinać zbyt wiele - tylko końcówki, które były naprawdę masakryczne... Reszta się poprawiła. W tekst, że włosy "zawsze bedą trochę brzydkie" - w ogóle nie wierzę... Jak się zacznie dbać, to się polepszą. Od czasu, jak sobie tak totalnie zniszczyłam włosy rozjaśnianiem, trochę przystopowałam z farbą, suszeniem, itp., maskę nakładam po każdym myciu - i juz jest jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej;) :)

Dzięki za wypowiedzi.Do fanka Radka:Właśnie używam tych odżywek,szamponów ect. na razie jest lepiej,w ogóle od pierwszego użycia widac poprawę,lepiej się rozczesują,układają...też przystopuję z rozjaśnianiem,już od 3mc nie używam ani prostownicy,ani suszarki,podcinam co miesiąc i mam nadzieję,że będzie dobrze:)Pozdrawiam