Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Espania

Czy są tutaj dziewczyny w wieku 15-17 lat będące na diecie?- zawzięte.

Polecane posty

Gość Espania

Więc pytam:)

Gość Espania
Stosujesz jakąs dietę czy poprostu jesz mniej? Bo ja staram się jeśc mniej ... Mierze 175, waże 71 kg.. Masakra. A ty?:)

a ja stosuję dietę ułożoną przez samą siebie. hehe . nie jest zbyt zdrowa, ale mi odpowiada i dobrze się na niej czuję. ;] ja mam 168/170cm i ważę 70,5kg. :( mój cel to - 58kg. ;) a Ty ile chcesz schudnąć.. ? :)))

Gość Espania
Mój cel : 55 kg. Wiem że to trudne ale czego się nie robi dla urody?:) Mam nadzieje że będziesz tutaj czasami zaglądać, ja też się postaram:P Potrzebna mi jakaś motywacja... W ciągu 5- ciu dni ćwicze ok 13 godz, od półtora tygodnia nie jem słodyczy.

jakoś sobie poradzimy,musimy :)) !. oczywiście,często tu zaglądam.. nawet kilka razy dziennie. hehe Ajj to Ci zazdroszczę, ja wogóle nie mam motywacji do ćwiczeń,nie lubię ich. jestem za bardzo leniwa.. hehee.. ale od poniedziałku mam już zamiar zacząć chodź troszkę ćwiczyć w domu. bo w szkole to wf- 4 razy w tygodniu ;]

Gość Espania
No coś ty... Ja nie ćwicze aż tyle godzin w domu.. Migdy w życiu. Nie chciało by mi się;P Mam w-f 4 razy w tygodniu i do tego 6 godzin treningów bo gram w siatkówke. Plus jeszcze w weekendy mecze. No ale postaramy się:P Ja też zaglądam tutaj kilka razy dziennie.. tak właściwie to ile masz lat?;)

Gość Espania
15 kończe we wrześniu:)

Gość Espania
Muszę się odchudzić trochę... Siostra wymiary wręcz modelki, śliczna. Mama w miarę szczupła, a ja potrafie zjeść więcej niż mój tata;/ Czasami zjadałam po 10 snickersów dziennie. Uwielbiam je:)

niestety, ja mam podobnie. ale walczę z tym, przynajmniej się staram ... moją zmorą także są słodycze. najlepiej to idzie mi odchudzanie, kiedy chodzę do szkoły, wtedy mam mniej wolnego czasu i nie jem. bo np w weekend, jak jestem koło domu prawie cały czas, to tylko jem i jem, bo się nudzę. i wlasnie to weekendy są dla mnie najgorsze do przetrwania..

Gość Espania
Kurcze mam identycznie z tą szkołą. Ale dokłądnie jakiej diety się trzymasz? Kopenhaska, norweska? ..

liczbą kalorii to jest zbliżona do kopenhaskiej. ale smaczniejsze jedzonko i rozłożone na 4 posiłki w ciągu dnia, a nie na 2 tak jak w kopenhaskiej. ułożyłam sobie sama menu. - 400kcal dziennie. i tego się 3mam. ;)

Gość Espania
Kurcze, nie boisz się efektu jo-jo? Ja chyba bym nie dała rady na takiej diecie.. A tak mniej więcej podaj mi przykładowy jadłospis...:)

Mmmmmm...... Dziewczynki, a mogę się ja do Was przyłączyć? heh bo chyba czas sie wziąć za siebie:)

ja mam 17 lat, jestem na diecie już od dłuższego czasum, nigdy nie ważyłam jakoś dużo, obecnie przytyłam ok 4 kg i ważę 62 kg, staram się jeść zdrowo ok 1000-1300 kcal dziennie, chciałabym zrzucić 8 kg ale nie od razu w ciągu kilku miesięcy, nie jem po 18, czasem ćwiczę, ale ostatnio nie mam czasu.

nie, poza tym pasuje mi takie odchudzanie, dobrze sie czuję. a to najważniejsze chyba że jestem zadowolona i mi to odpowiada :) poza tym po tej diecie , gdy już osiągnę wymarzoną wagę mam zamiar zmienić całkowicie swój dotychczasowy jadłospis na 100kcal dziennie-nie więcej. oraz całkowicie zrezygnować z ziemniaków, pieczywo zastąpić wasą .. itp. oto moje menu; śniadanie- szklanka jogurtu 0% owocowego z 2kromkami wasy. obiad- 2 kromki wasy posmarowane serkiej wiejskim+pomidor podwieczorek- grejfrut lub jabłko kolacja- szklanka jogurtu

Gość Espania
No jasne że możecie się przyłączyć.. Wręcz to wskazane;P Mam 175, 71. Chciałabym ważyć 55 kg. Ja również jem mniej, schudnięcie rozłoże w czasie na około 3-4 mięsiące. :) Zaraz kolacja:P

Gość Espania
Tak.. Najwważniejsze "Gruuuubasek" że ty się wtym dobrze czujesz;) JA bym NAPEWNO nie dała rady;/

Ja już po kolacji:) Mam 168 wzrostu, ważyłam 65 kilo, schudlam 10 kilo w 2 miesiace, ale teraz waże już 58, chce schudnąć, 18 października ide na wesele, a potem w styczniu studniówka i chcę jakąs boska seksowną sukienkę:) mam !7lat, w grudniu skończę 18:) na jojo dobra jest czerona herbata, ale nie w torebkach, tylko sypana, taka grubo ziarnista:) a może byśmy wszystkie przeszły na taką samą diete i informowały się o swoich postępach:) co Wy na to?;)

Espania, ja tez tak chcę rozłożyć moją utratę killogramów na ok 3 miesiące, mam nadzieje ze uda mi sie zrzucic 8 kg, srednio po 2,5-3 w ciągu miesiąca, razem damy radę;)

No ja próbowałam na samych owocach żyć ale pare razy prawie nie zemdlalam wiec to nie dla mnie,.... Hmmmmm....... a macie jakies sposoby na płaski brzuch? Bo ja nie mogę się tłuszczyku pozbyć mimo że kiedyś mialam brzuszek płaski jak marzenie:)

Gość Espania
Jestem:) Szczerze mówiąc ja chyba się bede trzymała tego hasła"jem mniej". Bo moja mama gotuje tak pyszne obiadki że nie itak nie mogłabym się im oprzeć. A tak zjem mało i nie mam ochoty na więcej. :) Wytrwałości kochane:)

weźcie przeczytajcie ten topik o diecie3 10 dniowej bo wydaje mi sie ze może być wcale nie zla:)

Gość Espania
Justa007 jasne że możesz się przyłączyć:) Vanilla116 tak, ta dieta może być całkiem niezła, nawet próbowałam. Ale piciu przez cały dzień kefiru jest nie dla mnie;p Skończyłak już na pierwszym dniu.. A tak pozatym to co Was motywuje do schudnięcia? :)

Ja sobie zawsze jak chce coś osiągnąć mówie "Inni mogą to osiagnąć a ty nie? A w czym ty masz być niby gorsza? Marzenia sa po to zeby je spelniac:)" no i uważam zeby nie byc grubsza od chlopaka i przyjaciółki bo bym sie czula jak klops:)))

hej dziewczyny, tez sie chetnie do was przylacze:P ja mam 17 lat , ost klasa liceum. ja w sumie nie mam duzo do schudniecia, jakies 3-4 kg. w sumie najbardziej to bym chciala zeby mi z brzucha i z boczkow zeszlo:( a to jest najtudniejsze do zrobienia:(( fajnie by bylo na wlasna osiemnastke wlozyc jakas ekstra kiecke;)

ja na płaski brzuch proponuje 6 weidra i dodatkowo około 50-100 brzuszków dziennie. po tygodniu na pewno już zobaczycie efekty ;)