Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Espania

Czy są tutaj dziewczyny w wieku 15-17 lat będące na diecie?- zawzięte.

Polecane posty

Gość Michasia112931
No to dobrze, nie jestem sama :) Neotropikalna a gdzie biegasz? a mam pytanie dziewczyny czy dieta 1000kcal pomaga?

Gość Michasia112931
a co do biegania to jeszcze jedno kiedy biegasz zima? ja biegam w lasku a tam nie ma zadnego oswietenia, przed szkola ciemno, po szkole od razu nie mam sil a pozniej ciemno...

Gość Michasia112931
a co do (wiem ze ciagle to powtarzam) ostatniego posiłku, moja ciocia stosowała diete 'o 16:00' ostatni posilek i po owym czasie schudla duzoooo, ja wybralam 17 bo ze szkoly przychodze przewaznie o 16 no i wiadomo...:D

Gość Espania
Ja też jadłabym ostatni posiłek o 18 ale.. o 19.30 jestem dopiero w domu po treningu i naprawdę jeste głodna.. Witamy "Michasia112931" ;))

Gość Espania
Po obiadku, zupa pomidorowa, ziemniak, mało sosu, troche mięsa(polędwiczki- tak na to mówi moja mama:)) i dużo surówy:))

Gość korbaa
mogę się przyłączyć ;D ? ja ważyłam 29 lipca 94 kg (dużo za dużo) przy wzroście 1,71 ...a mniej więcej tydzień temu na wadze ujrzałam 84 (; byłam na diecie najpierw 1000 kcal, a potem na kapuścianej i ta dietę przerwałam, bo jakoś tak na żelki się skusiłam, od tamtego czasu przytyłam 1 kg, ale chyba na 3 imprezach byłam, więc nie jest, aż tak źle, a od jutra mam zamiar odchudzać sie płatkami z mlekiem ,które uwielbiam (w planach mam 3 razy dziennie płatki i owoce do 200 kcal.) i zacznę 6W i godzinkę jazdy na rowerze dziennie. bardzo się cieszę, że znalazłam dziewczyny w moim wieku, które się odchudzają, no borazem łatwiej wiadomoo. ;* a tą dietkę mam zamiar pociągnąć, aż zobaczę magiczne 74 kg.

Gość Michasia112931
no dobra od jutrka zaczynam, życzcie powodzenia :P

Gość Espania
Powodzenia:*

Gość Espania
Dzisiaj mama kupiła wielekie opakowanie ptasoiego mleczka cytrynowe.. Jadła a ja, mimo iż byłam z nią nie skusiłam się ani na jednego..:D To się nazywa się silna wola i motywacja;) Wciąz jeszcze połowa czekoadek leży na stole... Jaka jestem extra;p

Gość Michasia112931
hehe racja tak trzymac :]

Gość korbaa
tak dalej Espania ;ddd uda nam się ;*

Gość Michasia112931
no dzis moj pierwszy dzien i jak narazie udalo sie :P na sniadanie platki z mlekiem w szkole brzoskwinie i kanapke w domu 1golabek z bulka troszke pozniej kawalek ryby,a i teraz podjadam winogrona ;D oki 1000kcal górą!!!

Gość Espania
A dziękuję bardzo...:* Napewno nam sie uyda... Dzisiaj zjadłam jakieś 1000-1200 kcal. Zadowolna z siebie jestem... Pozdrawiam me wspóltowarzyszki.. A ptasiego wciąż nie ruszyłam, jeszcze zostały 3;) Ale długo wąchałam;))

Gość Espania
Ja jestem;)

Gość Michasia112931
ja tez :D

Gość Michasia112931
no u mnie jakos szlo byly wzloty nie moge zaprzeczyc ale dzis byl 'maly' no moze troszke wiekszy upadek ;/

Michasia112931 - nie przesadzaj, wszystko mozna naprawić. np. duużo się poruszaj, poćwiczyć. i bedzie ok, tak jakbyś wogle nie przerwała. a od jutra znowu zacznij i bedzie dobrze,na pewno nic nie zmarnujesz :)) zycze powodzenia i wytrwalosci.

Gość Michasia112931
dzieki Gruuubasku! dzis dam rade i zjem to co mam ;p zycze powodzenia dziewczyny i informujcie o wszystkim

Michasia1129310- ależ nie ma za co ;) od tego tu w końcu wszystkie jestesmy,aby sobie nawzajem pomagać. jakbyś chciała, to możesz pisać na emaila. w razie czego chętnie pomogę i udzielę wsparcia. a ja dziś jestem na głodówce, ale to tylko dzisiaj. jeden dzień. :)) pozdrawiam !

Gość Michasia112931
chetnie napisze, tylko podaj :D

Gość Michasia112931
moj to www.michasia1129@wp.pl napisz i pozniej wymienimy sie nr gg :D

Gość Michasia112931
napisalam do ciebie

Gość Espania
BOŻE PROSZĘ POMÓŻCIE, JA POPROSTU JEM. Nie zastanawiam się co, pochłam wszystko słodycze, lodówka jest już prawie pusta. Teraz jestem tak napchana że mogłabym zwymiotować. Boże, co ja zrobiłam:(... Czy jest sens od jutra znowu zaczynać? Zawiodłam się na sobie, myślałam że dam radę;/

Espania jest sens, kiedys musi sie udać, jedz po prostu wszystkiego po trochu w niejszych ilościach ale nie zabraniaj sobie np łyżki ja sie obżarłam jakieś dwa dni temu, wczoraj jadłam pizze na 18stce, dziś na śniadanie dźem, miód, biały chleb i ogóle ale potem już było ok pokutowałam.. musi sie kiedys udac,.. mie najjmniej motywuje to, że waga ani rusz , myślałam o bardziej drastycznej diecie ale nic z tego nie będę miała i tak... znajdź motywację;)

miało byc łyżki dźwemu cz coś albo ostki czekolady raz na jakis czs może to pozowli uniknąć takiego obżerania się...

Gość Espania
Dziękuje lunaa91!:* Masz racje.. Jutro zaczne od nowa a dzisiaj 3 zielone herbaty;)