Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Espania

Czy są tutaj dziewczyny w wieku 15-17 lat będące na diecie?- zawzięte.

Polecane posty

Gość wikciq
czesc tez chcialabym sie dolaczyc, jestem za gruba. nie wiem co mam robic sama sobie sie nie podobam, nie moge patrzec w lustro, przez co nie mam z innymi takiego kontaktu, wiec musze schudnac... jetem na diecie 'zrec polowe' chcilalabym uzyskac od was wsparcie, ktorego nikt nie chce mi dac;/ czy moge na was liczyc?

ode mnie tak ale na tygodniu nie zawsze mam czas wejśc na forum jak chcesz pisz na maila, mnie też nikt np. w domu nie udzieli wsparcia, podsuwają mi tlyko słodycze i inne niedozwolone dla mnie rzeczy pod nos:(

Gość Espania
wikciq- Jasne że ci pomożemy, ja też próbuje schudnąc żeby w końcu być troche bardziej pewna siebie. Mam 15 lat, 175 i 72 kg. Schudnę do 55!:) Wzrost 175 Waga 72kg;/ Cel 1: 70 Cel 2: 65 Cel 3: 60 Cel 4: 55:)

Gość wikciq
masakra;/ ale zaczne od jutra i mam nadzieje ze bedzie dobrze ;] wkoncu szkola i jestem zajeta...

Gość wikciq
dzieki dziewczyny za pomoc

ja od jutra zaczynam diete South beach, mam nadzieję, że podziała;) może ktoś się dołączy;)?

Gość Espania
Ja bym się dołączyła ale... 1 etap bez owoców.. To będzie dla mnie wyzwanie i chyba nie dam rady.. ;(

Gość Espania
Czy nikogo tutaj już nie ma?:( Jeśli chodzi o moją silną wolę... to nie wiem co mam napisać. Jem, jem i nie patrze. Do południa się pilnuję.. ale potem.. Mam nadzieje że ktoś tutaj jeszcze napisze;)

Espania ja jestem ale reszta już chyba sobie poszla w sina dal;P porzucilam south beach glownie ze wzgledu na owoce i jogurt bo czasem to az nie mam czego zjesc zbey bylo ok, samych warzyw nie lubie ale smao jabłko to sobie można zjeść, dzis zjadlama spoor dzemu i kakao do omleta z owocami ale już się pilnuję, wlasnei najlepiej jelsi juz to sobie pozwolic przed poludniem a potem sie pilnowac;)

Gość puki
czasc dziewczyny mam 15lat i 62... ;( tancze balet i jestem za grubaaaaa . dolaczam sie do was jesli mozna ;) dzis zakonczylam moj pierwszy dzdien kopenhaskiej ;) pozdrawiam;*

Gość Espania
Kopenhaska? I jak ci idzie? Jaak skończysz musisz zda mi relcje. Sądze, że topik powoli wygasa ale i tak cię witamy w naszym gronie;) A ile mierzysz i ile masz lat?

Gość Espania
Tak, wiek podałaś. Masz tyle samo lat co ja:)

Hej. To ja tez sie skusze i przyłacze do was. Jakie diety stosujecie?? Ja obecnie jestem na diecie nie łaczenia. Mam 162 cm wzrostu i te nieszczęsne 74 kilo... Boże jak mogłam tak sie zapuscic... Ale oczywiscie teraz po przyjemnościach trzeba działać. Mam nadzieje ze uda mi sie stracic te zbedne killogramy. Jsak tam u was??

ja bylam na kopenhaskiej przez 4,5 dnia. i juz gołym okiem zauwazylam efekty,nie tylko ja nawet.! wiec ona naprawde działa... ale cięzka jest. bardziej mi sie podoba dieta norweska. i mam zamiar ją zastosować po 1 października, bo 1paź. mam urodziny kolezanki-to wiadomo diety juz nie bedzie. :/ a 27 wrzesnia-urodziny siostry.:| od jutra zaczynam swoja wlasną,wymyśloną dietę 400kcal. byłam juz na niej 10dni i schudlam 6kg. powodzenia wszystkim :)

Gość puka
no jak narazie to dobrze mi idzie hehe 2gi dzien ;) i skoro ja juz tu jestem to topik nie wygasnie!! ;D moj 1szy cel to 57 2gi to 53 3ci to 49 ;) i tyle bedzie. na chwile obecna mam 61 ;)

Gość Espania
Jeju jak ja ci zazdroszcze "puka"! Ważysz 61, ja 72;/ Tak topik nie wygaśnie. Ja próbuje się odchudzać z dietą 1000kcal, na

Gość puka
ja narazie kopenhaska potem tez kopenhaska ale zmieniona czyli dodam jeszcze 2kromki chleba razowego dziennie wiec to juz nie kopenhaka w sumie:P i tak bede dokladac powoli kalorie az w koncu sie moja waga unormuje ;)

puka - napiszesz mi po 13dniach jakie miałas wyniki ? bylabym wdzięczna. moze tez bym spróbowała,chociaz watpie ze wytrzymam :/

Gość puka
no ja ostatnim wytrzymalam6dni i jakies 2,5kg stracilam;)ale pozniej sie rzucialam na jedzienie i wiesz co bylo;)teraz jestem rozwazniejsza;P

to bardzo dobrze ze jestes rozwazniejsza. najlepiej wlasnie jest przed kazda checia sięgniecia po coś słodkiego lub tak czegos innego kalorycznego warto sie zastanowic. i przemyslec.. bo to przeciez bez sensu. co raz tak mozemy jesc i jesc i szczuple nigdy nie bedziemy. a przeciez nie o to tutaj chodzi :)

Gość puka
i ja wiem dobrze ze tu nie chodzi tylko o te 5czy 10kg tylko o samopoczucie pewnosc siebie;) i tak sie mowi ze faceci wola ksztaltne kobietki a jak mowia laska to tylko na szczuple przeciez!nie spotkalam sie jeszcze zebby na dziewczyne przy kosci powiedzieli laska!ja bede chudziutka,tym razem dopne swego;)

Gość puki
a wy tam jakie dietki stosujecie?schudlyscie cos?;)

ja mam 17 latek 169cm wzrostu, 51kg wagi, biust 75c, talia 61cm, biodra niecale 90cm ktos zazdrosci ;p ? aa i wlasnie wcinam kinder maxi king

Gość śmieszne
to sobie wcinaj az dojdziesz do 100kg;]

Gość Espania
Brawo, gratuluje... Tylko nie wiem po co wchodzisz na to forum.... I szczerze mówiąc nie zazdroszczę...;/

Gość puka
3dzien kopenhaskiej!jest super;)

Gość puka
HALO DZIEWCZYNY JEST TU KTOOOOOOOOO?

wczoraj ćwiczyłam i dziś też, widzę, że sporo nowych osób tu zawitało ;P u mnie z dietą ok, unikam słodyczy i smażonego a reszta z rozumem;) dziś zjadłam 6 posiłków mniejszych bo nie uważam je za duże , czyli prawidłowo;P spadku wagi na razie nie obserwuje ale jelsi miesiac bede bez słodyczy i kalorycznych potraw to cos musi spasc, muszę zrobic tak zbey te kilogramy stracone nie wrocily;)