Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi_1982_

Zostawiłam majtki w mieszkaniu swojego kochanka, który mieszka z żoną

Polecane posty

Gość gabi_1982_

...yesssu, jak ona wróci do domu i to zobaczy to chyba już po naszym związku....? a było tak wspaniale... głupie figi

Gość do gabi
jak Ci zazdroszczę polotu, że wpadłaś na to, ciekawe czy forumowicze zrozumieją Twoją ironię ,jesteś świetna!

Gość zonatego faceta
jakby byla zona teo faceta to jak bym cie zlapala za kudly to bym ci roztrzaskala łeb o podłoge.

Gość zagubionaa L
hehehehe ciekawe do którego topiku ten nawiązuje ;-)

Gość polot nie polot
ale nie były to figi tylko STRINGI! ;)

Gość do gabi
zobacz oni nie załapali, no nie wierzę Cholera faktycznie szkoda! A chociaż ładne były te stringi, czerwone czy czarne

Gość nie wiem jak mozna
tego nei zalapac:/

Gość do gabi
oj tam...zaraz... debile... Czasem człowiekowi tak nie od razu się załapie... No, jak tam z tymi stringami, nie żebym się niepokoiła...w końcu nie moje...ale jak były ładne...jakbym swoje czarne zgubiła...też byłoby mi ich żal... Faktycznie...hm. jak to się stało, że się znalazły.. gdzie to było... za pralką...? Pewnie chciałaS uprać i w ferworze uniesień... nie trafiłaś gdzie trzeba...albo uznałaś, że pani domu nie zauważy, co za pech! A w czym wróciłaś miałaś zapasowe? Kurczę ja noszę tylko rajstopy, jak to człowiek całe życie się uczy....

Gość szkoda majtek ///
moze ci kochas zwroci ??

Gość straszne zdjęcie tak sobie
eeeee te gacie to zostawiłaś u tej babki co pisze na sąsiednim topiku że u faceta znalazła nie swoje gacie co? napisz do niej może ci odda :D :D

Gość do gabi
ale jesteście wszyscy nie dyskretni, teraz wiadomo, że jak się człowiekowi przytrafi jakaś zguba to nie może na Was liczyć. Wiecie, że tamten topik jest dziś najbardziej rozchwytywany. Sprawa się tak rozlała, że już sama nie wiem, czy były to jaja od początku, czy tak się porobiło w międzyczasie, poważnie. Ale Tobie gabi się udało

Gość ty glupia pindo
zostawiłas gacie ?? bo pewnie jestes glupia blondynka i myslisz tylko p i z d a a nie glowa !!!!