Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy Wasze

Czy 1,5 roczne jedzą same łyżeczką?

Polecane posty

Gość czy Wasze

Mój nie chce za nic sam. Czy to noramlne? Jak Wasze dzieci w tym wieku się zachowywały? Same się karmiły?

Gość czy Wasze
a jesli nie jedzą to kiedy powinny zacząć?

Gość fryziamizia
Moja córeczka ma pół roku i je sama :) Bierze w rączkę łyżeczkę i wkłada ją z papu do buzi, a jak nie trafi to do noska :)

Moja corka je sama, ale pozwalam jej eksperymentowac na jedzeniu typu kaszki, jogurty, ktore nie odkleja sie tak od razu od lyzki.

corka jadłamsynek nie je sam,za duzo świruje:D za to swietnie pije z kubeczka,wrecz duszkiem:D

Gość czy Wasze
Kasia C- mój też świruje , ma dziwne zasady np nie zje chlebka z masłem czy czymkolwiek a suchy zjada namietnie, nie wezmie tez np parówki do ręki czy też banana tylko z łyżeczki. Nie wiem oco chodzi... mam nadzieję, że z tego wyrośnie

no Kuba identycznie droga \"czy wasze\",chleb czy bua tylko suche,parówka w ręce? wrecz sie otrzasa z obrzydzenia:D No banana to akurat je,owoce generalnie tak,aaaaa i szok,uwielbia pestki dyni:D:D Ale ja tez juz marze o tym by zjadł normalna kanapeczke z serkiem,pomidorem,ogorkiem,szynka,rzodkiewka,jakas pasta czy chocby z samym masłem:D Ale spoko,nie robie z tego problemu:),gdyby nie Twoj post,to pewnie nie zwrociłabym uwagi na to ze to problem,ot,po prostu taka jego uroda na te chwile,wiadomo ze z tego wyrosnie:) raczej;-)

Gość czy Wasze
Kasia C- nawet nie wiesz jak sie cieszę czytając Twoje słowa- już myślałam, ze tylko ja mam takiego dziwaka- panicza :) mój banana owszem zje ale z łyżeczki o wzięciu go w ręke nie ma mowy- ta konsystencja wręcz go obrzydza. Mam nadzieję, że nasze chłopaki dorosną i to tylko chwilowe. Pozdrawiam Twojego niejadka :)

Gość moje jeszcze nie je

Gość marteczka79
moj ma 13 miesiecy i wklada plastykowy widelec do buzi np z parowka:)