Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdgdrtr

czy mozna zrzucić 5-6kg w dwa tyg??

Polecane posty

Gość hgdgdrtr

czy komuś sie udało ?? jakie doswiadczenia?? jak to zrobiliście??

Gość ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a ile masz kg ile wzrostu

Gość Jetix
Ja też mam zamiar schudnąć 6 kg w dwa tygodnie. Nie wiem czy jest to maożliwe. Jeżeli się nie uda - trudno, ale jestem dobrej myśli i sądzę, że wynik będzie pozytywny

Gość hgdgdrtr
168wzrostu i waze 67 kg

Ja tez mam taki zamiar, narazie jest 170 cm i 72,4 kg, mysle ze z mojej wagi sie da;)

Gość hiiikknnn
jesli tyle to ci sie nie uda bo organizm tylko wode straci i bedzi jo jo przy bardzo duzej nadwadze jest to mozliwe a czemu chcesz schudnac w dwa tygodnie to bez sensu jest

Gość Jetix
Ja mam 163 i 63 kg, normalnie to chciałabym ważyć 55 kg, ale teraz zależy mi na 57 kg. Myślę, że w dwa tygodnie jestem wstanie do takiej wagi dojść

Gość hgdgdrtr
bede zadowolona nawet jeśli troche schudne zeby było cos widac jakies efekty

Gość Jetix
Myślę, że wieczorne ćwiczenia będą dobrą metodą na zwalczenie wagi. No i oczywiście picie dużej ilości wody, niejedzenie po godz. 18-tej, no i wogóle nie za tłusto, nie za słodko i nie za słono.

Gość hiiikknnn
przejdz na diete sb w dwa tygodnie beda efekty i cwicz

Gość hgdgdrtr
ja zamierzam codziennie biegac chociaz troche no i do tego jakies cwiczenia w domu brzuszki przysiady itd

Gość Jetix
Rzeczywiście dieta plaż południa połączona z ćwiczeniami pozwoli na zrzucenie 6 kg, a przy tym jeszcze brzuszek zeszczupleje, a o to mi przede wszystkim chodzi

mozna zrzucic jeli masz nadwage, duzo ruchu i cwiczen, zero slodyczy, potrawy lekkostrawne tzn. nic smazonego, pieczonaego ani tlustego, ale pamietaj ze efekto jojo powroci szybko

Gość Jetix
Są trzy etapy tej diety. Pierwsza trwa 2 tygodnie, jest najbardziej rygorystyczna, ale efekty są naprawdę widoczna. Można zrzucić nawet do 6,5 kg. W I fazie dozwolone są: -chude białe sery, serek tofu, chude mięso (gotowane najleppiej), chude wędliny - ryby, jaja, orzechy, kakao, oliwa z oliwek - rośliny strączkowe, seler, ogórek, cukinia, sałata, kapusta, brokuły, szpinak, pomidory Zakazane są: - chleb, makarony, płatki kukurydziane, ryż, - kefir, mleko, jogurty, tłuste sery, masło, - marchew, buraki, ziemniaki, kukurydza, owoce - alkohol, kawa, napoje z dodatkiem kofeiny, wszelkie słodkie napoje i wszelkiego rodzaju słodkości

Gość Jetix
Dwa tygodnie takiej diety, czyli bez mąki i cukru normuje poziom cukru we krwi, dzięki czemu spada ochota na cukier, my chudniemy a nasz brzuch staje się płaski. W I etapie tej diety, możemy czuć się nieco zmęczeni w wyniku gwałtownego spadku glukozy we krwi.

Gość hgdgdrtr
hhhmmm to jeśli bede czuła sie zmęczona to jak znaleźć siłę na ćwiczenia?? moze nie bedzie tak źle?? ale podoba mi się . ta dieta

Gość Jetix
Ta dieta jest naprawdę dobra, stosowałam ją kiedyś i naprawdę efekty były, a ćwiczenia rób sobie wieczorem - masz przecież całą noc na odpoczynek ;-)

nie bedziesz oslabiona, jedz duzo warzyw i owocow ktore przypieszaja przemiane materii i maja duzo witaminek. dozwolone sa ronze kompoty, soki, pamietaj ze to musi byc lekkostrawna dieta najlepiej do max 3% tluszczu w produkatach np.w kefirach.

jezeli chccesz to ci wysle skan tych produktow ktore sa dozwolne a ktore nie, tylko podaj e-mail. Ja schudlam 3kg w 1.5tyg. ale duzo jadlam :D

Gość Jetix
W diecie plaż południa w pierwszej fazie zakazane są owoce, wszelkie soki i słodzone napoje. Chodzi o obniżenie cukru.

no co to za dieta jak owocow nie mzna jesc? a skad witaminy maja sie wziac? efekt bedzie taki ze beda wlosy wypadac i paznokcie sie lamac

Gość do Jetix
w dicie south beach kawa jest dozwolona i napoje z kofeina tez, byle bez cukru a kawa z mlekiem odtluszczonym

Gość do Jetix
witaminy wezmiesz z warzyw i z miesa

Gość Jetix
To tylko 2 tygodnie, potem wprowadza się stopniowa resztę produktów. Wymyślił ją kardiolog dr Arthur Agatston. Dieta ta głównie polega na tym, by przede wszystkim ograniczyć wysoko przetworzone węglowodany (makarony, pieczywo zwłaszcza białe). Dieta ta reguluje też poziom glukozy we krwi.

Gość Jetix
Ja uważam że ta dieta jest naprawdę dobra. Kto nie chce niech nie stosuje. A o zmęczeniu pisałam dlatego, że spadnie nam gwałtownie poziom glukozy we krwi. Ale tak jak mówię, nie chcesz - nie stosuj.

pozniej bedzie efekto jojo, wedlug mnie to tzreba do konca zycia zachowac umiar we wszystkim, bo zadne diety cud nie istnieja :P

Gość do Jetix
rybenka, na soputh beach nie zaslabniesz a diety niskoweglowodanowe i wysokobialkowe pozwalaj na szbkie zrzucenie kilogramow, odbudowe miesni i zapesiaja ci wszytkie skladniki odzywcze w wersji hard mozesz sprobowac diete francuska- proteinowa- hcudniesz blyskawicznie

Gość Jetix
Pisałam tylko o pierwszym etapie. Drugi trwa tyle ile chcemy. Tak by dojść do pożądanej wagi. Można wprowadzać nowe produkty, ale koniecznie w sposób stopniowy i bardzo trzeba uważać przy przejściu z etapu pierwszego w drugi, by nie zaczać się przejadać. Do jadłospisu doiadajemy: buraki, ziemniaki, kukurydzę, ryż, czerwone wino, marchew, fasolę, arbuzy, banany, ananasy, pszenne pieczywo, makaron, dżemy nisko słodzone, lody, miód i gorzką czekoladę. Trzeci etap to już żadna dieta. To czas, w którym uważamy poprostu na to, co jemy, aby znów nie przytyć.

Gość do Jetix
Jetix - czytalas ksiazke?? ta dieta nie wyglada do konca tak jak piszesz... a w 1 fazie mozna pic kawe i cole light