Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdgdrtr

czy mozna zrzucić 5-6kg w dwa tyg??

Polecane posty

w sumie to mi by sie nie chcialo gotowac jakis 'smakolykow' zeby schudnac :D lubie jesc nawet gdy mam ograniczac to co spozywam :P być może ta dietka sie sprawdza ale ja lece na sowjej:)

Gość Jetix
Nie książki nie czytałam, ale dobrze, że piszesz o tej kawi, bo nie wiem jakbym wyrobiła bez niej. Chociaż jak byłam na tej diecie to udało mi się nie pić kawy przez 2 tygodnie, ale wtedy nie byłam tak od niej uzależniona :-p

Gość do Jetix
south beach to dobrze zbilansowana dieta i dostarcza wszytkich niezbednych skladnikow dla organizmu je tez od dzisiaj ja stosuje po raz 3 moj rpoblem to to, ze nie jestem w stanie wytrwac w 3 fazie, jem za duzo weglowodanow ale tym razem po osiagnieciu wymarzonej wagi: 55 kg, teraz 61 bede stosowac 1 dzien proteinowy jak w diecei proteinowej i mam nadzieje ze bedzie ok

Gość Jetix
Rok temu urodziłam synka. W ciąży przytyłam 30 kg. Schudłam już 26 kg, chociaż miesiąc temu waga wskazywała mi 59 kg (czyli całe 30 do tyłu). No ale wvczoraj mąż o godz. 22-giej zamówił piizę no i oczywiście znowu poszło mi w boki. Dobrze, że teraz ma odpołudniowe zmiany, więc na wieczór mam spokój z jedzeniem. Mam nadzieję, że za 2 tygodnie waga pokarze 57 kg ;-)