Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depra Master

Nekroturpizm,czyli poezja zbyt kontrowersyjna...

Polecane posty

Gość Depra Master
Poza tym ja mam pare znaków szczególnych-m.in.nie potrafie wstawiać buziek.Moja wypowiedź to tylko ta pierwsza i dwie ostatnie poza tą,którą aktualnie czytacie,drodzy ludzie!

Gość Depra Master
Jak cos to ten blog był tylko dla wąskiego grona moich wielbicieli(3 osób) i powstał na ich prosbę.Starałam sie zapisywać moją twórczość początkową w miarę chronologicznie. Poza tym jest turpizm,a nekroturpizm,to moja subiektywna zabawa słowami na określenie mojej poezji. Jeżeli moglibyście,to jeszcze raz prosze o wyrażanie swoich opinii na temat moich wierszy.Ja nie będę niczyich potępiać,gdyż każdy ma prawo do własnego zdania...

Depra----> O tak... Na czarno zdecydowanie lepiej. :) Zajrzałem na blog i njestem pod wrażeniem. Teraz barak mi czasu ale jak tylko bedę miał więcej wolnego to wejdę i poobcuję z Twoją poezją na spokojnie. Na razie powiem tyle, że Twoje widzenie świata jest bliskie mojemu. Zycie bez poezji byłoby straszne... Ja też jestem poetą ale nie w sensie literackim tylko takim jak widział to Stachura. Wiesz.... Wszystko jest poezja.... każdy jest poetą.. Pozdrawiam!

Dzieki Bywalec 1,za słowa uznania.Jak masz jakieś wiersze,to podasz tu jakieś?Byłabym wdzieczna...To są stare,ale mam mnóstwo nowych i bardziej nekroturpistycznych...Takich bardziej kontrowersyjnych...Jak chcesz,to wrzucę jakieś któregoś dnia...I dziś napisałam trochę nowych,bo miałam wenę,a poza tym tylko poezja mnie zrozumie...Tylko kartka wysłucha...Bo ludzie mnie nie cierpią...Gdybym miała znajomych,tobym na necie wcale nie siedziała i na kafeterii nie bywała...

Ja mam szanse na tomik.I mam już dla niego odpowiednia nazwę-\"Profanacja poezij\"...To najbardziej pasuje do moich wierszy-a juz zwlaszcza tych nowych... Zapraszam serdecznie do podzielenia sie swoja twórczością,jeżeli wy także zajmujecie się najpiekniejsza sztuka słowa...Będę rada mogąc z kimś wymienić swoje poglady na ten temat...

autorko droga, nic nowego nie wymyśliłaś, taką poezją zajmuje się i tworzy w nurcie na pograniczach sztuki, skatologia, z Kadmonem twórcą i przedstawicielem czarnej sztuki , czyli skatologii. Salvador Dali określił to krótko: " Człowieka należy zaakceptować w całej jego pełni, również jako gówno i trupa. Dzięki akceptacji osceniczności, ekstrementów i śmierci, pozyskujemy energię duchową, z której mogę dowolnie korzystać"

A ja o skatologii nie pisałam.Dziekuje za uświadomienie mnie.Dzieki temu wiem,że nie jestem sama.Czy mógłbyś wiecej powiedzieć mi o tej skatologii?Może masz jakieś własne doswiadczenia z tą dziedziną poezji?A może jakieś własne z nią związane?Bylabym wdzięczna,Bardzo Mily Blondynie,gdybyś mi o tym opowiedział i ocenił swoje subiektywne odczucia odnosnie moich wierszy.Tylko powiedz szczerze.Wole bardzo negatywna opinie od fałszywego pochlebstwa.Oczywiście to są stare wiersze.A Ty piszesz jakieś?Czytałam jeden twoj topic...O jakiejś ezoteryce chyba.Twoje opowiadanie jest ciekawe.Ja wprawdzie piszę o czymś innym i w czymś innym gustuję,ale to co piszesz jest dobre.Ponoć masz jeszcze jakis inny topic z wcześniejszym opowiadaniem...Możesz mi podać do niego link?Bylabym niezmiernie wdzieczna...Masz dużo wielbicieli...Ja też czuje sie bardzo miło,że to ty osobiście wstąpileś na mój skromny topic.Jak masz ochotę,to odwiedzaj mnie tutaj częściej...Będzie mi niezmiernie miło...

Jak cos,to mogę zalączyć któryś z moich nowszych,ale za to bardziej kontrowersyjnych wierszy,wiec nie wiem,czy ich nie wytna,ale jak cos,to mów...