Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

Dobra ja już kończe pic bo ide sie uczyc... statystyka na mnie czeka 😭

Gość samotna trzydziecha
Aleście się rozpisały dzisiaj :P Nie czytałam wszystkiego, skończyłam na podrywaniu gg. Zboczuchy jedne :P

kurde sama rodzina:D kaha to mamusia, czworeczka to ciocia oh jak mam dobrze he he :D

mam dla wszystkich poczatkujacych zołz cytacik w prezencie:: ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Cnotliwa kobieta nie goni za mężem, bo kto widział, by pułapka goniła mysz? — Julian Tuwim ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

a ja sie rozklejilam patrzac na fotke mojego lalusia z rodzinka:-( moze on tez ma jednak uczucia???:-O buuuuu mam mentlil w glowie...ide obejrzec jakis romantic filmik:-( wejde przed snem.....buzki 😭

sexy przestań!!!!! no jasne że ma uczucia pycha, duma to też uczucia ;-) zartuje... ale nie wolno Ci tak!!!!!!!!!!!

Dziewczynki chyba zawsze bede z wami piła przed uczeniem to jakos mi szybciej wchodzi he he: Ale głowa mnie troche boli no ale cóz....

Sexy- postaraj sie nie myslec o tym czlowieku... Wiadomo ze sa wspomnienia,ale wez tez pod uwage opinie otoczenia(zołz) a ono mowi:daj se spokoj Ja zaraz ide na flm, potem wlacze cos na kompie bo mam pare ciekawych filmikow, komedii oczywiscie;) Uni ucz sie ucz bo nauka to potegi klucz;) Irrenka-cytat super,trzeba wbic do glowy:)

dziewczyny a może zaozymy klase na naszej klasie do której sie tylko my wpiszemy???? :-)

no nie wiem ja tam sie na tym nie znam:P Ja bym nie ryzykowała bo niektore maja takie ciekawskie kolezanki że grzebia w forach innych itp...

no ale tam w tej klasie bysmy nic nie pisaly... no i naszych nicków by tez tam nie bylo

a to to tez moze miec Uni racje ze zaczna nam sie dowalac jakies niewiadome laski:D Ale plan Irrenki trzeba obgadac