Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

aha...strasznie, na jedna noc ;) Ale buty chyba czekaly na mnie :) i bardzo jestem zadowlona ze je kupilam :)

czwó♠reczka czasem trzeba poszalec ;) :) ja tez kochane zmykam odezwe sie po fryzjerze :D

nie wiem co jest w tej fryzurce, bo ogólnie mnie sie podoba, ale nie uwazam jej za jakąś sexy czy coś w tym stylu) , ale jak szłam od fryzjera to jakis koleś (o dziwo fajny) na mnie gwizdnął ha ha ha inny zahamował żeby mnie przez pasy puścić, a wcale na nie nie wyszłam, chcialam grzecZnie poczekać...a kilku innych sie glapiło jak sroka w gnat... hahahahaha

jezuuuuuuuuuuu miła ale masz stopke :D klika twoich wpisów i już nastepna strona wskoczy buahahahaha fotki juz poleciałay :D tylko mi tu szczerze prosze pisac co myslicie :P !!!!!!!!!!!!!!

irenka jakie ty masz oczyyyyyyy, a jakie oczyyyyyyyyyyy,łaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale dupcia z ciebie, no niech to!!!!!! nie dziwie sie tym facetom a fryzurka super!!!!!!!!pasujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

usta to mam ładne jak je pomaluje konturówką i pomadką, tak to górna warga jest waska :o ale oczy mam ok dlatego jako mój atut je eksponuje i ładnie maluje ;) fryzurka jest zupełnie inna niz zawsze dlatego wiem, ze nie wszystkim sie bedzie podobac... kwestia przyzwyczajenia :) ale włosy nie ręce... odrosną :D

bo nie powinnas malowac konturówka, tylko blszczykiem rozswitlac:) ladnie malujesz oczka:) irenka ja nie moglam skupic sie na wlosach, od razu rzucily mi sie oczka i usta:)))))) ale pasuje tobie ta fryzurka;), kurcze jakie rposte wlosy , u mnie nie bylo by mozliwe, a chaialbym miec dlugie krecone blond wlosy i taka rposta grzywke, ale to nie idzie w parze,s zkoda..

na codzien usta maluje błyszczykiem :) ale jak jakies wyjście to konturówka i dobrze kryjąca pomadka ;) miła ja miałam w grupie na studiach kumpele, co miala naturalnie kręcone włosy i już kilka lat prostowała prostownicą i teraz ma proste!!!!!!! nie chca jej sie zakręcić he he he zmieniła strukturę włosa całkowicie tym prostowaniem!!!!!

ja ma fajne włosy, bo podatne na układanie i do tego gęste żebyście widziały ile ona mi wsłosów wychapała ha ha ha ha cieła i cieła!!

a ja kocham sowje krecone wlosy i zawsze jak ide do dfryzjerki to ona na dziwic sie nie moze zawsze kom4entuje , ze rosne na tym fotelu jak paw, :) ale przyznam sie ze czasem prostuje ale na stale grzywke chcialabym miec porsta

no właśnie chciałam Ci napisac, ze to zawsze korci by zrobić inne niz sie ma... ale są mężczyźni, którzy uwielbiają kręcone włosyyy i tylko takie kobiety ich kręcą :D sama znałam takiego, co tylko loczkowate dziewczyny miały u niego szanse :)

O matko Irrenka! Zakochałam się! 😍 Super fryzura, kolor tez fajny, jaki to kolorek? wlasnej roboty czy fachowca? ;) Ja tez jak wychodzę od fryzjera to jakoś więcej facetów na mnie spogląda ;) moze to jakieś takie emanowanie zadowoleniem..nie wiem ;) Ale się mąż ucieszy jak wróci ;) Ja dla mnie fryzura rewelacja i chyba reszta zołz się zgodzi :)

dzieki ;) mąż wiedział, ze dzisiaj ide obciąć, więc szoku nie będzie mieć... poza tym pewnie obcyka na nk he he he ;) kolorku nie ruszałam, czyli to jest pozostałośc po czerwcowym farbowaniu zimnym brazem... tak się sprało :)

Irrenka super masz fryzurke :) kurcze, ja to jak wychodze od fryzjera to się wstydze bo się najpierw musze przyzwyczaic do swojej nowej fryzury. nawet jeżeli jest to tylko drobne podcięcie

samotna Ty głupoluuuuu poszalałabys i zmieniła coś bardziej :D wiem, ze to strach he he ale włosy odrastają przezcież :P a kolor na ciemniejszy tez mozna zawsze zmienić!!!!! jak mi wczoraj fryzjerka cieła włosy to inne fryzjerki i klientki robiły wiekie oczy ha ha ha ha a Tych włosów na podłodze to leżało chyba więcej niż tych co mam na głowie :classic_cool: i co mi tam... raz się żyje :P trzeba troche szaleństwa w zycie wsprowadzać!!!!!!!! żeby nudno nie było ;)