Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

Gość Wirus.....
hej Sexy Lady! A nie mam do ciebie pretencji. Ja zazwyczaj przewrazliwona, ale czytam was ciagle i uwazam, ze tu naprawde sa fajnie kobiety. Mozna coś powiedzieć, i zawsze doczekasz się na odpowiedz. Doceniam was. Lady wybacz mi :) a mam złe dni czami, nic złego nie miałam na myśli

Gość Wirus.....
Irrenka. A ty powiedz szczerze - wierzysz choc troszke w przeznaczenie?

wierze!!!!!!!! jak najbardziej wierze w przeznaczenie!!!!! czasami los sam sie tak układa, ze az wzbudza podziw, a czasami trzeba mu dopomóc, ale za kazydym razem jest to przeznaczenie, które może byc dla nas przychylne bądź wrogie... :) takie życie

Kaha co ty za gołego siusiola na nk wrzuciłaś?? :D a Ty hope i sexy nie bądźcie takie hej do przodu w tych komentzrach :P jak takie cwane jestescie to idźcie za mnie na tą obrone!!!!! To tak sie gada, ze to tylko formalnośc, ale nigdy nic nie wiadomo co komisji może przyjść do głowy !!!! :P

Wirus spoko wybaczam Ci:-D:-D hehehe Wez się zaczernij:-P Irrenka ja juz obrone jedną mialam ,wiec wiem co to znaczy;)Kupe nerwów,ale potem sama stwierdzisz,ze to pikus:)za rok bede miala obrone poraz drugi -mgr;) Mam nadzieję:-P Pamietaj ,aby załozyc te gatki jak Wam recenzent radzil:-D:-P

sexy ja tez jedną już miałam :) ale wiesz, gadać trzeba jak nakręcona katarynka! a ja z tym mam często problem. W zasadzie mam problem z tym zawsze! za bardzo sie stresuje :o ale na obronie licencjata to nie wiem skąd mi sie to wzieło, zę trajkotałam jak najęta! :D mam nadzieje,z ę tu sie taki sam cud zdarzy ;) ejjjjj znowu airbus spadł do morza :o kuźwa co sie dzieje!

...przepraszam a kto głosuje na moją fote - co mam link w gg????? ktos mi tu pomaga czy nie???? :P ja to Wam zawsze służę pomocą jak jest potrzebna :P 😭 a jaaaaaaaaaaaaaa zagłosujcie nooooooooooo ❤️ ( a najlepiej róbcie to codziennie he he )

No to jak juz mialas obrone to co panikujesz piekna?:-P Swoim wdziękiem oczarujesz komisje ,wiec nie bedziesz musiala nic gadac:-D Dasz rade:)Kiedy dokłdnie ta obrona?Pomodle sie za Ciebie:-P Ja mam "wchody"tam na "górze":-P Ja głosuje na tego Twojego mężusia;)zaraz znowu zagłosuje;]

Hej zołzolki! O czym wy tu gadacie o obronach ,kochane mój promotor mi powiedział żebym szykowała sie na kabaret eh! wiec niewiem czy bedzie faktycznie tak wesoło jak mi zapewniał:) chociaż mam dowcipnego promotora;) Airbus po raz drugi sie rozbił co za świnie!!!! Jak mozan bylo do tego wogule doprowadzic to juz ludzie nie beda latac i zlikwidowac te samoloty!!! irrenka skarbie to tylko obrona:D moja rada powiedz przed wejsciem ,,damy rade\'\' to mi zawsze pomaga:) bo ja tez mam za tydzien w niedziele obrone licencjata trzeba byc twarda:D

ja własnie szukam sobie dobrej i fajnej siłowni;) Trzeba zrzucic co nie co.....i się rozruszac:-P

sexy nie gadaj nic o zrzucaniu, bo mi by sie przydało! oj przydało by sie!!!!! obca hm... numer gadu wysle Ci na maila, tylko mi go podaj jeszcze raz bo nie wiem czy go odnajde w poczcie... :o oj no nie gadajcie że samoloty zlikwidowac i wogóle, ja jeszcze chce kiedys na kube polecieć :o chceeeeeeeeee!!!!!!!!! dobrze, ze na dominikane nie leciałam airbusem, chociaz teraz to i tak bym miała meeega stracha obojętnie jakim!!!!! impressive :) mój recenzent wczoraj kazał przekazać wszystkim dziewczynom, ze mają założyć ażurowe majtki na obrone :D my chyba bedziemy mocno bronić, ale swoich cnót hie hie hie

samotna trzydziecha, sorki że dopiero odpisuje, ale właśnie mi się trochę zwolniło.... no niby coś się jeszcze kręci z tym starym facetem, chodzi o ot nie nie powiedziałam mu że to koniec, ale spotykam się co jakiś czas z nim, zmieniła miejsce pobytu, teraz w innej miejscowości więc na odleglośc jesteśmy, a z tym na odleglość czasem kiepsko jest, wiesz.... a ja, niespodziewanie poznałam faceta:)), i jestem ciekawa, kim on jest?????? poznaje pomalutku, to na koncetach już dwcch byliśmy, no fajnie było... a co będzie kto wie, zawsze na pocatku kotś wydje sie miły słodki, wesoły pogodny a potem?? :)), oj sie zorpisałam samotna trzydziecha ale nie napisałaś mi co u ciebie czesć irenka:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) buziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

irenka na obronie będzie dobrze, już znasz to uczucie bo jedno broniłaś, więć teraz pójdzie jak z górki... choć wiadome, że zawsze jakiś stersik się wkrada delikatniejszy ale duszno, wrrrrr

no mam nadzieje, ze pójdzie gładko, ale musze sie i tak troche pouczyć, zeby wiedziec co gadam ;)

Na zadna siłownie. Rower kupić i robic kilometry ,wiecie jaka frajda dla ciała i zrowia:) strasznie duszno:O irrenka no co ty ażurowe majtki czy stringi;) ciekawe ciekawe:)

komisja to 3 meżczyzn wyraźnie po 50tce więc jak chcą ażurowe majtki, to bedą ażurowe ;) :D

dziewczyny co można kupić 6 letniej dziewczynce? dziewczynka ma duzo zabawek i ubranek też w brud... :o kurdeeeeeee coś fajnego, a nie drogiego, bo to nie musi być wiekli prezent!

impressive ale fajne ;) a widziałas jak działa w rzeczywistości?? zdaje egzamin?? :)

no pewnie, moja kuzynka zwariowała na tym punkcie i ja tez taczyłam razem znia ubaw na całego POLECAM Bo moim kolezankom tez poleciłam by kupiły dla swoich dzieciaczków i nie zaluja:) spróbuj i tanio :)