Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyyytajaaca

Czy musze otworzyć drzwi policji lub straży miejskiej jak

Polecane posty

Gość pyyytajaaca

zostana wezwani do glosnej muzyki?:P co sie stanie jak tego nie zrobie?

Gość markov
to przyjdzie ci wezwanie na komende

Gość pyyytajaaca
a nie zostawia tego tak w spokoju?

Gość pyyytajaaca
to moge zrobic ''pieklo'' sąsiadom?:D

Gość otworzyc musisz
wpuscic juz nie

Nie radziłabym... Jak się wkur.wią, to może się skończyć nie policją, a sądem...

Gość pyyytajaaca
a co sie stanie jak nie otworze? tak mnie sasiadka wkurzyla tak strasznie strasznie i chce sie odegrac jakos:o a z drugiej str boje sie strazy miejskiej i policji

Gość pyyytajaaca
ale jak bede grac do 22 to moze nikt im zgloszenia nie przyjmie?:P tylko szkoda bo bym chciala tak o 2 w nocy

Gość gość
skończy się sprawą sądową, zawsze przegraną...

wątpię, żeby robienie piekła sąsiadom to był dobry pomysł, bo Ty też jesteś ich sąsiadką a jest wiele sposobów, by uprzykrzyć Ci życie:) tego się bardziej bój niż wezwania:)

Gość Darek  0087
ruję sąsiadów?-czyli jak uprawiali seks?

Gość gość
lepiej otwórz, tak jeszcze jesteś w stanie się wymigać od mandatu jak nie otworzysz to parę miesięcy później przyjdzie pocztą mandat za zakłócanie ciszy nocnej i pozamiatane

Gość Darek  0087
to daj i mi posłuchać,masz linka albo namiary jakieś?

mam, ale 1/ nie pamiętam gdzie 2/ nie wiem, czy ktoś już nie usunął 3/ mój kolega wiedział, że ja się z tego po prostu będzie śmiać. a ja się nie będę przyczyniać do Twojego samog****u:D:D:D czy tam ludzi z kafe

Gość Darek  0087
nie będę przyczyniać się do sam-og******u- a skąd wiesz że mnie będzie to podniecało?czyjeś jęki?przecież to nie jest filmik. nie pamiętasz gdzie?to poszukaj.

Gość Darek  0087
nie jestem prymitywem co podnieca się odgłosami z seks telefonu, raz jak jakaś pisała że mną na gg. takie zabawy itd. to myślała że się tym podniecę, wy to macie odpały. Gwarantuję że od odgłosów nie można się podniecić, bo to przecież mogą być jakieś brzydale albo staruchy.A jak ktoś jest zboczeńcem to sobie wyobraża co chce,co mu na myśl przyleci albo że to jest atrakcyjna para. Poza tym jak on ich nagrał?podsłuchiwał zza ściany?

uspokój się:D ja uważam, że to fajnie, jak się człowiek podnieca od byle czego, bo to znaczy, że ma sporą wyobraźnię:D mi też wystarczy wyobrażona sytuacja, a jestem os. aseksualną. poza tym nie masz na to wpływu, więc okresślenie "prymityw" jest głupie przyłożył komórkę do ściany, ściany w bloku cienkie a parka głośna:D

Gość Darek  0087
mam na to wpływ bo mogę sobie wyobrazić że jest udawane albo że wszytko jest na niby tak jak w seks telefonach, to jest udawane robione dla pieniędzy i to jest beznadziejne,sztuczne,nierealne. ponieca nie od byle czego ma być fajne?No to jak wtedy myśleć o życiu i innych ważniejszych sprawach?Np. podniecić się na lekcji biologii przy omawianiu układu rozrodczego,mogłabyś tak?

:D nie wiem, życie osoby seksualnej jest w ogóle trudne ja mam to podniecenie śladowe, a samo opowiadanie na mnie jakoś działa jest możliwe podniecić się od omawiania układu rozrodczego, podniecające może byc WSZYSTKO przepraszam, nie chciałam Cię urazić;)

Gość Darek  0087
chciałaś napisać aseksualnej czy seksualnej?