Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...stańczyk...

...........ŁADNE kobiety nie są przeznaczone BRZYDKIM mężczyznom..............

Polecane posty

Gość kolejny temat
najwyzej kupisz flaczkę łiskacza obalisz w samotności i pójdziesz dalej:)

Gość beksa beksa
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭]😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭]😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Uświadom sobie, że liczy się podejście. Jeżeli Ty sobie wmawiasz, że nie masz szans i nie zasługujesz na Nią. To Ona prędzej czy później zacznie myśleć podobnie! Nawet jakbyś się starał niewiadomo jak ukryć, to co myślisz, to gesty i zachowania Ciebie zdradzą. Zmień podejście, zmień siebie, a dopiero potem się za Nią zabierz:P

Gość Currently unavailable
Jesli chodzi o moj wyglac - mam identyczny profil, niestety troche szerszy nos z przpodu

Gość beksa beksa
Kenniks ..potem to może zapomniec o tej lasce :P

Gość beksa beksa
...stańczyk... 😭

Ja już nic nie mówie, bo jak słucham jego płaczu, to mnie szlak trafia. Można podchodzić emocjonalnie, ale czasem facet musi być facetem!!! Odrobina stanowczości i pewności siebie nie zaszkodzi.

stanczyk, to naprawde Ty ? wrociles z zaswiatow ? :D czy moze jestes \"nastepnym pokoleniem\" stanczykow ?:P

Współczuje Ci... a najgorsze, że sam kiedyś taki byłem;/ Jak tak o sobie mówisz... Musisz zaakceptować siebie. Wiesz co najbardziej przyciąga kobiety? Nie wygląd. Ale szczegóły! Jednak skoro Ty nie potrafisz nadrobić charakterem...

tak tak, stary dobry stanczyk :) pamietam Twoje rzady na kaffe :) teraz cream rzadzi :classic_cool: ale poszedl na urlop :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
odpuść sobie, jak uważasz się za brzydkie faceta, to na dłuższą metę nic nie zdziałacie

tak Madziu ja mam tylko 169 cm :-( to zdecydowanie za mało jak na faceta :-O poll pora odzyskać dawną władzę i przywrócić dawne stańczykowskie rządy :-D

Gość qw
to zmien nastawienie. Nie mysl "ona mnie wysmieje" ale "wieczorem sobie zadupcze" :P

Gość 44511
No i własnie to jest problem brzydkich mężczyzn - uderzają do ślicznych kobiet a potem marudzą że dostają kosze. Jasne że dostają. Piękna dziewczyna nie zainteresuje się brzydalem, chyba że będzie miał gadane, wielką siłę przebicia, będzie przebojowy, błyskotliwy, męski i niezalezny finansowo (a nawet bogaty). Ale Ty, stańczyk? Co w Tobie jest męskiego? Nawet poczucia humoru nie masz. Laska musiałaby być totalną desperatką żeby się z Tobą umówić. Może lepiej startuj do jakiejś brzyduli - o tym nie pomyslales?

nie podupczę sobie bo Ona jest z tych porządnych co to łatwo i byle komu nie daje :-O >>>>>Kenniks zmienię nastawienie jeśli jakaś atrakcyjna dziewczyna da mi do zrozumienia że jestem Kimś :-)

Ty masz myśleć, że jesteś kimś! Ty masz jej przekazać, że jesteś kimś! Ty masz spowodować, że Ona pomyśli, że jesteś kimś! Wtedy będziesz kimś... Zrozum wreszcie, że nie znajdziesz dziewczyny, przy której poczujesz się kimś, skoro dla siebie nie jesteś. Przecież zakomleksienie i niepewność siebie widać na odległość. Wystarczy się usiąść na ławce na starówce i po zwykłym sposobie chodzenia mogę Ci powiedzieć, kto jest pewny siebie, a kto nie. U kobiet komunikacja niewerbalna jest na bardzo wysokim poziomie. Trudno ją oszukać, trudno ukryć swoje myśli, więc ich nie ukrywaj, po prostu je zmień. Uwierz w siebie!

Gość Hindi18
44511 piekne słowa! respect

Gość proszek w praniu
"zmienię nastawienie jeśli jakaś atrakcyjna dziewczyna da mi do zrozumienia że jestem Kimś" Eee.... A czemu atrakcyjna? Wyżej srasz niż dupę masz. Ciekawe czy Ty byś się umówił z pasztetem który by do Ciebie podszedł? Ja spisuję tę znajomość na kolosalne straty. Laska pewnie będzie uprzejma, ale grzecznie Cię spławi.

Gość faceeeet
ja nie wiem czemu to tak jest ze brzydki facet chce ladna kobiete, a brzydka kobieta ladnego faceta; z tych zwiazkow nic nie wychodzi, chyba ze dziecko, ktore to moze utrzymac zwiazek

\"Może lepiej startuj do jakiejś brzyduli - o tym nie pomyslales?\" nie chcę startować do brzyduli bo z brzydulą będę miał brzydkie dzieci a ja nie chcę żeby moje dzieci obarczone były brzydotą i związanym z tym psychicznym cierpieniem z ładną może trafią się ładne dzieci a z brzydką nie ma na to szans :-O ja patrzę na związek dalekowzrocznie nie tylko pod kątem własnym ale także pod kątem moich potencjalnych dzieci :-)

Gość to moze opisz
jak wyglada Twa wybranka ..bo moze ona do konca taka ladna nie jest ani Ty za brzydki moze tez nie jestes...

Gość do liczby dobrze napisałeś.
Do Stanczyka strasznie niski jestes jak na faceta - 169:(, ja mam 195 :p