Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczonaaaaaaa

mam juz dosc- cala rodzina zmusza mnie

Polecane posty

Gość zmeczonaaaaaaa

do tego abym poszla na studium farmacji. mam juz tego dosc. chemie mialam ostatnio w ogolniaku czyli jakies 10 lat temu. i poza tym jakos nie czuje tego kierunku. obecnie jestem bez pracy to fakt ale nie czuje potrzeby robienia czegos tylko dlatego ze w tym zawodzie sa teraz oferty pracy. zreszta wydaje mi sie ze niedlugo rynek sie nasyci tymi technikami farmacji

idz- przynajmniej sie czyms zajmiesz ;) w dzisiejszych czasach kazdy kurs sie przydaje. studium to w sumie lipa, ale moze sie przydac. pozdrawiam.

Gość a masz maturee
idz na studia takie ktore cie interesuja

Gość zmeczonaaaaaaa
mam juz jedne studia, a takze studia podyplomowe ale od klku miesiecy jestem bez pracy. teraz mam zajecie bo robie studium rachunkowosci

Gość a masz maturee
moze zle szukasz?zapisz sie na jezyk i szukaj pracy w swoim zawodzie nie kominuj

Gość zmeczonaaaaaaa
po pedagogicznych .konkretnie pedagogika opiekunczo -wychowawcza

brakuje pedagogow w szkole. pieniadze z tego c wiem nie za duze ale przynajmniej robilabys cos zgodnego ze swoim wyksztalceniem...ten technik farmacji to tak ni przypial ni przylatal...

Gość zmeczonaaaaaaa
pedagogow wcale nie brakuje. zazyczaj jest jeden na szkole albo wcale. od czasu do czasu pojawi sie jakas oferta w poznaniu le jak tu wyzyc za 850 zl na reke w duzym miescie, jak wynajac pokoj?? bo dojazdy sa niemozliwe