Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 o艣wie膰 mnie

Nie rozumiem, po co kupujecie pudry np. Christian Dior itp?????

Polecane posty

Go艣膰 baba w 艣rednim wieku
aha jeszcze dax cosmetics

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 o艣wie膰 mnie
baba ja probowlam kiedys podk艂ad贸w rimel, manhatan ale juz wiem ze najlepsze podk艂ady ma max factor, bourjois i loreal...te podklady nie odbiegaja niczym od tych z gornej polki a sa nawet lepsze od nich

Udost臋pnij ten post

Ja u偶ywam od d艂u偶szego czasu City Matt Lirene i uwa偶am,偶e jest fantastyczny;)|Matuje,nawil偶a,wyg艂adza bu藕k臋,jest trwa艂y no i bardzo wydajny:)Polecam!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣wie膰 mnie
stara glupia baba juz tyle podkladow wyprobowlam z czystej ciekawosci ze przypuszczam ze i clinique i estee nie odbiegaja od jakosci tych tanszych... od dzis stosuje bourois-10 hour sleep i jestem zachwycona!!!!mialyscie ten podklad???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gremliny8
dla mnie i mojej twarzy najlepsze sa podk艂ady apteczne :D Vichy albo La Roche Posay

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣wie膰 mnie
Lancome przeciez tez slynie z super jakosci podkladow a rozczarowal mnie ten photegenic czy jakos tak....naprawde nie warto wyyrzucac 170 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandii
ale po co sie pudrujecie?? jak bedziecie mia艂y oko艂o 30 lat wasza cera b臋dzie bardzo staro wyglada膰, nie purujcie sobie laski buziek. Pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara g艂upia baba
tak nax factor ma rzeczywiscie dobre podklady chociaz ja probowalam tylko hyper smooth, lasting performance i seamless, 艂adne kolory i nie tworza maski, do tego creme puff i jest ok, natomiast l;oreala probowalam tylko ideal balance i byl koszmarny, ciekawe jakie s膮 z lumene, w ogole kiedys kupowalam drozsze podklady a teraz widze ze nie ma sensu, tusze i szminki natomiast od zawsze ze sredniej polki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣wie膰 mnie
wczesniej mialam isa dora velvet touch taki w spreyu i tez byl fajny ale bardzo nie wydajny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara g艂upia baba
a ja juz mam 30 i nie bede do ludzi wychodzic z cer膮 jakbym z lozka wstala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣wie膰 mnie
no ja obstawiam MF, loreal,isa dora i bourjois.Natomiast nie siegne juz nigdy po rimell i maybelline.Innych nie testowalam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara g艂upia baba
o tym bourjois nie ma nawet na wizazu nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣wie膰 mnie
ja tez juz mam prawie 30 lat i podklad raczej jest u mnie obowiazkowy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara g艂upia baba
a loreala ktory najlepszy? jeszcze revlon nie jest z艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣wie膰 mnie
revlon podobno swietny ale ja nie lubie az tak kryjacch podklad贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 safdf
a mi co polecicie? mam strasznie tlusta cere i uzywam ten z natury i sypki ale i tak sie swiece,nie mowiac o tym ze wolalabym nie miec 2 warstw tylko 1.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣wie膰 mnie
sadf moze wyprobuj pudru mineralnego sypkiego???to jest 2 w 1 czyli podklad i puder.Sama mysle nad jego zakupem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara g艂upia baba
w ogole na lato uzywam kremow koloryzujacych, mialam juz bioderme, cliniqua, nuxe i ziaje, mam tlust膮 cer臋 i podklady w gor膮cu mi splywaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣wie膰 mnie
a uzywasz kremu pod podklad???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 safdf
o艣wie膰 mnie-a on sie tak nazywa czy ma inna nazwe?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣wie膰 mnie
ja mam mieszana cere i nie mam takiego problemu w lecie.stosuje tylko wtedy krem na noc, rano plucze twarz woda i nakladam podklad.Natomiast po lecie pod podklad daje lekki krem nawizlzajacy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara g艂upia baba
latem juz tylko ten krem koloryzujacy czy raczej tonuj膮cy plus troche korektora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艣wie膰 mnie
No ale z drugiej strony przy cerze tlustej nie mozesz niestetey spodziewac sie jakis cudow:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara g艂upia baba
a czego moge sie spodziewac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 safdf
ciekawie sie zapowiada, ale ta cena :D a cos z takich do 30zl ? dodam jeszcze ze nos,czolo ,broda strasznie mi sie swieci...jeszcze mam daleko wszedzie to jak sie rozgrzeje to ze mnie to splywa,pod nosem to juz calkiem masakra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a kim ona jest
masz racje to glu[pota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po 48 godzinach
jama taka teori臋 na tema kupowania drogich kosmetyk贸w: je艣li zarabia sie miesi臋cznie np. 15 tysi臋cy zeta, wszystko si臋 ju偶 kupi艂o - dobry samoch贸d,domek/mieszkanie, mebelki, je艣li ma si臋 ju偶 super ciuchy, wizyty u kosmetyczki/fryzjera/masa偶ystki etc. wykupione, sprz臋t rtv-agd wymarzony, to na co ja mam wydawa膰 kas臋, kt贸r膮 zarabiam? je艣li mam na koncie spor膮 sum臋, do tego inwestuj臋 lub nie - bo mam pewno艣膰, 偶e jeszcze d艂ugo b臋dzie mi si臋 wiod艂o nie gorzej, a nawet lepiej, to na co mam wydawa膰 kas臋? dawa膰 j膮 innym? je艣li mam ochot臋 - owszem, ale z drugiej strony - skoro zarabiam ja ci臋偶k膮 prac膮, legalnie, to niby dlaczego mam si臋 dzieli膰? wi臋c z nud贸w, kupuj臋 drogie kosmetyki... wyobra藕cie sobie - gdyby艣cie nagle dosta艂y -no niech b臋dzie - 40 milion贸w pln - to po sp艂aceniu kredyt贸w, kupieniu r贸偶nych wymarzonych rzeczy (tv, auto i inne) - co by艣cie zrobi艂y z ta kas膮? ja bym zaszala艂a i nie patrzy艂a na ceny, chc膮c poczu膰 luksus noszenia na sobie czego艣 ulotnego, za grub膮 kas臋... to tak jak z markowymi perfumami - teoretycznie mo偶na kupi膰 ju偶 nienajgorsze za 50 zeta, po co wydawa膰 tysi膮ce na jaki艣 zapach.... no, czy nie mam racji?

Udost臋pnij ten post