Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek225

Pierścionek zaręczynowy, który wybrac?

Polecane posty

Gość salmall
ja mam podobny do piewszego.. pierscionki z koronka i lapkami sa mniej wygodne0- hacza.. zdecydowanie 1, powodzonka

Gość to i tak nieźle
ja wolę białe złoto, ale każdy ma inny gust. póki co dostałam od chłopaka podobny do tego http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,szukaj,,718 tyle, że srebrny, bo to nie jest jeszcze zaręczynowy :)

Gość rasta 25
1 najładniejszy, powodzenia

Gość xedaloz
najladniejsze sa te z lapkami, tak powinien byc obsaddzony brylant. Sam kupilem w yes, 0,19 ct. w zoltym zlocie, kamien oprawiony w lapkach. Zaplacilem 1900,-

Gość jww
ja dla mojej żony sam zaprojektowalem pierscionek.. u wiekszosci jubilerow masz wplyw na wyglad pierscionka- mozesz cos zmodyfikowac.. wybrac wielkosc, czystosc kamienia.. gramature itp. przynajmniej bedzie tylko jeden taki egzemplarz:)

Gość xedaloz
nie mialem czego szukac bo czystosc kamienia VVS, barwa (G) i obsadzenie brylantu idealnie mi odpowiadalo :) ale to bylo juz dawno... :)

Gość ollloooo
no wlasnie tez zastanawiam sie nad pierscionkiem... wydaje mi sie ze tradycyjne pierscionki.. takie gdzie kamienie sa w lapkach sa ponadczasowe i kamien napewno nie wypadnie

Gość martusiaaaa
ja mam taki tradycyjny w łapkach - wcale o nic nie haczą wbrew pozorom. Taki do wszystkiego pasuje i zawsze bezie modny. Mój jest z zółtego złota sam łapki i oprawa z białego złota