Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustereczko lustereczko

Czym jest dla Ciebie sex?

Polecane posty

Gość wiosenna rosa
Ogromną przyjemnością, rozkoszą, czasem zabawą, zależy od okoliczności. Nie musi być wcale miłości wystarczy chemia, bliskość sympatia

Gość Konrado
W takim razie gratuluje charakteru i życzę abyś nie musiała poddawać go próbie. Taka kobieta to skarb, o ile kieruje się ideologią, a nie kompleksami.

Gość lustereczko lustereczko
To jest kwestia zasad :) i nie mam zamiaru ich zmieniać :)

Gość MartaFor
Dlaczego czekać? Kochasz mężczyznę z którym jesteś? Na co chcesz czekać? Od tego nie zależy Twoje życie >.< Ja też chciałam czekać, ale poco, kocham go, kocha mnie... myślę że seks to z jednej strony właśnie okazywanie sobie nawzajem miłości... jeśli dwoje ludzi kochają się, to to robią, jest to normą. Nie wiem dlaczego zawsze dziewczyny tak się wahają... czego się boisz? jeśli wam nie wyjdzie po jakimś czasie, to będziesz żałować, że nie czekałaś na innego mężczyznę? Kochałaś go to nie ma czego żałować jeśli się tego chce...

Gość gość
Może trochę nie na temat ale uważam, ze zwykły seks jest przereklamowany, warto spróbować czegoś nowego np seks telefonu... Moje pożycie erotyczne ożywiły dziewcyzny z http://www.seks-telefon24.pl/ tylko się nie śmiejcie, tego najpierw trzeba spróbować a dopiero potem oceniać.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seksik? Mam na imię Melania, znajdziesz mnie na http://sextelefon.polska.ovh/ . Sprawię, że się rozluśnisz i spełnię wszystkie Twoje fantazje.