Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowa panna

POWRÓŻE

Polecane posty

przypominam sie i prosze o wozbe Długo musze jeszcze czekac na tego jedynego ? Poznam kogos interesujacego w najblizszym czasie ? Czy wyjde za maz ?

Malinka ---- > Widze ze bedzie wszystko ok, rodzice wróca zadowoleni z wycieczki :) DEEEEEE --- > Widzę zlodzieji wokoł Ciebie kochana. ja jestem chetna - chaos - mam na mysli duże zamieszanie, wiele kłotni, czy nie mam racji? monikula ---- > finanse marnie, tak samo jak z facetami, widze w Twoim życiu nudę

Gość DOBRE PYTANIEEE
01.09.70 czy jestem pozytywnie odbierana przez otoczenie, ludzi, ktorych spotykam..? wiesz..tak na pierwszy rzut oka.. jakie sa moje najmocniejsze atuty? prosze, pomoz mi troszke poznac siebie.. :-)

Gość Polokokta85
czy i kiedy będę miała dzieci? czy z nim? ja 13.01.85 on 11.07.83

Gość My Friend
czy zwiazek mojego przyjaciela 1.07.71 przetrwa? czy jego najblizszej przyjaciolce, ktora mieszka u niego, sie powiedzie?

dzelkaa --- > to będzie w okolicach 2009 roku pierwsza literka to "K" lolitkaa ---- > Pracy w tym roku w Twoim życiu nie widzę, a wyprowadzke widzę dopiero w czerwcu 2009 roku szczera dziewczyna --- > Twoja przyjaciółka jest zakochana, lub jest w stałym związku, uważaj na tego kolesia, ponieważ moze Ci odebrać Twoja przyjaciółke jakas tam sobie dziewczynka ----- > Dostaniesz sie tam ale dopiero po 2 latach starań. Moje karty rzadko się mylą. Zaprzyjaźnisz się z jakimś chlopakiem, ale nie bedzie pomiedzy wami nic innego jak tylko przyjaźń

hmm klotnie sa z moim narzeczonym ale nie jakies wielkie i bardzo czeste:) kurcze tak mi zalezy na tej pracy chcialabym ja dostac, i jest duze prawdopodobienstwo. ma ona byc od listopada... czyli nie mam na nia szans?

dziekuje za odpowiedz , tak jest cos z przeszlosci bo zerwalismy przez glupote ... nie bylismy razem przez pare miesiecy i spotykalam sie z facetem - ale zeby sobie zapelnic po prostu czas,probowac zapomniec..ale okazalo sie ze nie chce , oboje stwierddzilismy ze chcemy byc razem bo sie kochamy... i tamto zajscie to byla glupota napisz mi czy to sie uda... kocham go bardzo chcemy sprobowac mimmo tej glupoty... podaje daty jeszcze raz ja 30.08.87 , on 23.08.85 dziekuje bardzo :), i czy widzisz moze jakies dziecko , slub ? i czy ta praca ktora bedzie lepsza bedzie w najblizszej przyszlosci? i moglabys mi powiedziec czy on wybaczy mi te glupote ktora zrobilam ? dziekuje :) pozdrawiam

Gość jakas tam sobie dziewczynka
hm za dwa lata czyli zaraz po maturze tak? bo w przyszłym roku zdaję maturę, więc za równe dwa lata idę na studia...chodziło Ci o to, że licząc od teraz "za dwa lata" czy 2 lata po maturze? Jeżeli tak to, co będę robiła przez ten czas po maturze?

Gość lukaszsz
kiedy będę ojcem bo staramy sie o dziecko 07.07.1981

My man. ---- > Tak poznasz ale nie tak szybko :( Malinka- ---- > Bedziesz miała z tym problemy, miedzy 2010 rokiem a 2011 TILOOO --- > seksoholik delicja24 ----- > Prace znajdziesz, tylko nie wiem kiedy, nie widze tej daty. Przyszlość z tym facetem jest mordęgą karrrambbaa ---- > wróci :) jakas tam sobie dziewczynka ---- > nie bedziesz bogata, Twoja przyszlośc nie wyglada korzystanie, uważaj żeby sie nie wbić w towarzystwo ćpunów dianka22 ---- > Tak to bedzie Twoj obecny facet :)

Gość Aiiaiaiaiaiaiaiia
16.07.1985 Pytanie- czy bede miec jeszcze jedno dziecko ???

wydaje mi się, że pewna kobieta, która pracuje w tej smej firmie, w której pracuję ja, jest zainteresowana moją osobą. stwierdzam to po tym, w jaki sposób na mnie patrzy, w jaki sposób ze mną rozmawia i zawsze biega za mną w pracy. byc może tylko ja to tak odbieram a w rzeczywistości próbuje byc poprostu miła. dla świętego spokoju chciałbym zapytac o jej inicjały, które wykluczyły by ewentualnie moje urojone myśli. 30\'04\'78

Gość rafalito
09-08-1987 Jeszcze jedno pytanko : za ile czasu mogę spodziewać się znalezienia tej pracy ??? Wcześniej powiedziałaś mi że znajdę pracę w swoim zawodzie :) dzięki , pozdro

Gość RIZZO
czy ten facet 17.10.75 mysli jeszcze o swojej ex? czy ma tendencje do zdrady? czy kocha kobiete, z ktora teraz jest?

Famiglia --- > Tak, bedziesz miała, tylko spokojnie i cierpliwie poczekaj izabel1 ---- > Tak znajdziesz ją bardzo szybko :) jakas tam sobie dziewczynka ----- > nie, to nie fizyka, mi bardziej chodzi ze bedziesz miala problemy szkole, ale przez jakieś złe towarzystwo bo jestem ---- > Max 2 lata jakas tam sobie dziewczynka ---> uważają Cię za mądrą osobę, ale nie atrakcyjna hgh --- > To może się zdarzyć za kilka lat, ale czuje w tym zwiazku zdrade, nie wiem jak do tego dojdzie Ezoteryczna ---- > Zadzwoni do Ciebie, ale czy się spotkacie, nie wiem, to zalezy tylko od Ciebie Polokokta85 ---> Tak, kocha na prawde Marina102 ---- > Poznasz go nie dlugo, bedziecie szczesliwym małzenstwem UUUUUUFFFF, strona 6

Gość CASA
Kiedy znajde kat tylko dla siebie, gdzie bede zyc z moim mezczyzna? 01.09.70

Gość PANNO TYLKO WROC
prosze..... :-)

28-09-1982 c0o czuje do mnie chlopak w ktorym sie zakochalam? kiedy uda mi sie zamienic mieszkanie?

Gość emi22222
29.12.1986 ktory mnie kocha?obecny,czy ten,z ktorym bylam ostatnio?