Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowa panna

POWRÓŻE

Polecane posty

Gość olivies123
ja ( 25.05.86), on (02.06.84). czy mnie kocha? czy stworzymy udany związek?

nacik ----> Kocha, kocha, ale nie lubi okazywać swoich uczuć. asmana ----> Tak z nim spedzisz reszte życia. Tak bedziesz miała z nim jeszcze dzieci. snejki ------> Zostanie tylko z tego przyjaźni, nic wiecej Ania 1986 -----> kocha Cie olivies123 -----> Tak, bedziecie szczesliwa parą

Wszystkim odpowiedziałam, jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, prosze powtorzyć pytanie :) Ja jeszcze na neciku będe max 2 godzinki :)

Gość yazooo
dziekuję za poświecony czas :) mam co do niego wątpliwosci, no ale zobaczymy. jeśli mogę-czy widzisz jakas przeprowadzke wokół mnie ur.10.06.1986 pozdrawiam

Gość małaaaaa
mnie odpowiedziałas i bardzo Ci dziekuje za poswiecony czas:) przykro mi że w najblizszym czasie nikogo nie poznam.....strasznie doskwiera mi samotność:( a mogłabys okreslic jak długo bede musiała jeszcze to znosić? Jest mi bardzo zle, juz od dawna jestem sama:( Może mogłabys mi cos poradzić w tym temacie? 17.02.1984

Już odpowiadam :) yazooo -----> Nie zdarzy się ona zbyt szybko, będziesz miała inne ważniejsze wydatki. dianka22 -----> Około poł roku

dziekuje:) mam nadzieje ze ta wrozba szybciej sie spelni,strasznie dlugo pol roku,ja juz szukam prawie 3 miesiace

Gość rafalito
09-08-1987r. czy ja w ogóle kiedy kolwiek się zakocham ? Czy poznam dziewczyne która mnie oczaruje ? Jeśli tak to ile jeszcze czasu upłynie ? :D dziękuje pozdro :D

małaaaaa -----> Nie ma za co :) Więc tak, potrwa to jeszcze, ale dasz rade, poznasz naprawde faceta swoich snów, będziecie już wtedy na zawsze. A co z porad to... hmmmmm..... Wychodź czesto do ludzi, bądź otwarta na wszelkie znajomości

Gość kaffe78
mam dwa pytania: 1. kiedy wroce do polski i czy bede tam mieszkac ? 2. czy obecny zwiazek ma szanse na bycie powaznym i dluzszy staz? 14.06.78 nawet jesli to sciema dziekuje 🌻

Gość pawelgawelpawel
wrozko powiedz mi czy moja narzeczona mnie zdradza,prosze poweidz mi pawel 07,02,1982

Gość małaaaaa
hmmm..dziekuje za rady {kwiat] pozdrawiam serdecznie;)

Gość yazooo
wróżysz z kart? :) czy on 12.06.1977 ma jaki9s romans ze swoja była M., czy łączy go z nia cos?

Gość i ja poproszę
Katarzyna 06.03.1980, on Marcin 26.05.1979 Jaka najbliższa przyszłość czeka moje małżeństwo? czy on jest mi wierny?

Gość malutka_25
czy mój były wróci? (13.06.1981)

Gość rafalito
anonimowa poważnie mówisz ????????? myślałem że z krzesła spadnę ja jestem hetero !!!!!!!! Facet ?????? Nigdy w życiu !!!!!! To naprawdę ty czy jakiś podszyw ? możesz to jeszcze raz sprawdzić ?

Gość wrozenko
prosze powiesz mi,bardzo kocham moja dziewczyne,czy bedzie moja zona? prosze powiesz mi tomasz 07,12,1982

małaaaaa -----> Nie ma za co :) Polecam się na przyszłość. ItsOnlyMexx_20 ----> Tak yazooo -----> Tak z kart, z tarota i jestem jasnowidzka :) i ja poproszę -----> Jest wierny, do czasu. malutka_25 ----> Nie, zapomniał już o Tobie. rafalito -----> Możliwe że się tam jakis koło Ciebie kreci, tak mi powiedziały karty, sprawdzilam 2 razy

Gość i ja poproszę
dzięki, ale co masz na myśli mówiąc do czasu? czy ma już kogoś na oku, albo ktoś jego?

Gość rafalito
podpowiem ci troszkę , może będzie łatwiej :) Nigdy do tej pory nie miałem dziewczyny , bo w gruncie rzeczy mam spore wymagania. Nie odpowiada mi to co robią nastolatki i zwyczajnie nie angażuję się w znajomości z nimi. Może jestem trochę zwyczajnym chłopakiem , który nie bawi się , nie chodzi na dyskoteki bo woli spokojniejsze życie. Może trochę nieśmiałość też daje swoje. Powodzenie u dziewczyn mam ale nie u takich jakie mnie interesują. Dziewczyny lubią wyszczekanych chłopaków siedzących za kierownica dobrego samochodu i grubym portfelem , ja z kolei mam negatywny stosunek do rzeczy materialnych. Jestem bardzo religijny ale na księdza na pewno nie pójdę bo nie mam powołania. Może teraz będzie ci łatwiej , nie wiem. Ale faceci mnie na pewno nie interesują. Na pewno !!!!!!!

Gość yazooo
to fajnie :) proszę zobacz jeszcze co w tych kartach na temat tego mojego czy on 12.06.1977 ma jaki9s romans ze swoja była M., czy łączy go z nia cos? proszę

Ja też poproszę :) 1981.09.11 na co pwinnam się zdecydowac: na kurs prwa jazdy czy na kurs angoelskiego? a może jedno i drugie sobie teraz odpuscić?

Gość i ja poproszę
ok dzięki 🌼 co ma być to będzie :o