Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mężatka mega wariatka

jadę do Paryża!!!!

Polecane posty

w pierwsze niedziele czy tam soboty miesiaca w paryzu sa wstepy gratis do wielu muzeow, chyba do luwru tez, moze akurat tak trafisz

Fajnie masz. Paryż to moj pierwszy zagraniczny wyjazd w życiu. Bardzo dawno, ale duzo pamietam i kiedys tam wrócę. Stąd mój nick :D Baw się dobrze :)

Gość parisienne1
Nie ma co tracic czasu na Luwr. Paryz to przede wszystkim piekne zakatki, uliczki itp.

no fajowo, ja bylam w sierpniu, ale ty bedziesz miala fajnie, bo juz nie bedzie az tylu turystow. mi sie srednio podobalo, ale kwestia gustu polecam uceikac od razu z centrum do dzielnic troche oddalonych bardziej urokliwe są, a w centrum huk i halas

Gość parisienne1
Wybacz, ale zwiedzanie Paryza w sierpniu to jakas pomylka. Na ulicach sami turysci, w ogole nie czuc klimatu tego miasta:O

Szczesciara! paryz jest cudowny! recze ci ze zakochasz sie w tym miescie od pierwszego wejrzenia! nastroj jest bardzo specificzny, waskie uliczki, swietne sklepy z ciuchami. Sama moze sie niedlugo jeszcze tam wybiore.

Gość parisienne1
Najlepiej jezdzic jesienia, zima i wczesna wiosna. Wtedy faktycznie na ulicach widzimy prawdziwych mieszkancow i mozemy wczuc sie w klimacik miasta:)

"ręczę, ze zakochasz sie w tym miescie od 1 wejrzenia" - buahaha akurat za takie rzeczy reczyc nie mozesz, nie slyszalas np o syndromie paryskim? to, ze sie Tobie podoba nie znaczy ze spodoba sie wszystkim co do neidzieli, to bylam pewna, ze w 3 niedziele, ale no moze zle pamietam

Gość pochlastam sie przez was
zabytki .muzea a przede wszystkim ludzie ,ludzie z całego świata uwielbiam oglądać ludzi

Gość fdvfvs
a ja mieszkam w paryzu i nie wiem co w nim takiego ciekawego widzisz:P

Gość fdvfvs
przez wakcje to jest wiecej turystow niz mieszkancow:P teraz juz wracja sutdenci i urlopy sie pokonczyly :P hehe wkoncu sie zacznie cos dzisc:d a narazie bedzie dupny weekend bo Papiez sobie stwierdzil ze pszyjedzie i wszytko poblokowane :/ co ja bede robic buuuuu:(