Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce mi sie dzis

Z kim z kafe poszlibyście chętnie do łóżka???????

Polecane posty

a Ty znow o dupie maryny. wszystko przekladasz na swoje. wszystko aby zaistniec, pokazac sie. doszukujesz sie jakis uszczypliwosci. jestes jak doda.. kafeterii. szkoda ze nie mozna blokowac wypowiedzi na kafe, tak jak na gg czy @ koniec. wlaczam funkcje "ignoruj".

Gość KIM KTO
Oj zdziwiłbyś się R ! Masz poglądy trochę dziwne.:( Naoglądałeś się chłopie jakichś głupot ....... Jesteś nie na temat..............jak ci to zostanie przegrasz życie !

KIM KTO Oj zdziwiłbyś się R ! Masz poglądy trochę dziwne. Naoglądałeś się chłopie jakichś głupot ....... Jesteś nie na temat..............jak ci to zostanie przegrasz życie ! pewnie. Ty wiesz wszystko o zyciu, a ja nic. wiesz.. nawet nie wiem o czym piszesz? nawet jesli przegram, to bedzie to moje zycie. ale bez obaw. radze sobie. :)

Gość Kim kto do R
Piszę o tym jak postrzegasz kobiety i że chyba masz złe doświadczenia .Wrzuciłeś je do jednego wora i tyle. Moją wypowiedzią nie chciałam Cię urazić ale uzmysłowić że jesteś w błędzie .Są też inne dziewczyny,napewno takie spotkasz i zmienisz zdanie.

Gość rafcioooo
Same kurwiszony tu sa! A pozniej dziwi sie taka jedna z druga ze faceta nie moga znalesc. Dziewczyny a wy myslicie ze zaimponujecie facetom swoim kurestwem? Bo to zze lubimy kurewki nie znaczy ze szanujemy takie i chcielibysmy byc z takimi. Chociaz to dziala w obie strony. Wy chyba tez nie chcecie meskich odpowiednikow kurwy prawda.

Gość miłość internetowa
Powtórzę się i powiem ja chcę tylko z xyzed.

od R.... do KIM KTO - moim zdaniem te fajne sa juz zajete. czasem bardzo szczesliwe, czasem mniej. ale maja tam kogos i ja to szanuje. sa tez fajne singielki, ktore sparzone doswiadczeniem i zyciem, staly sie bardzo ostrozne i trudno do nich dotrzec. fajne ktore rozstaly sie niedawno, lub dawn, ale wciaz nie sa gotowe i otwarte na zwiazek, raczej przyjazn. sa tez dziewczyny fajne, ze \"zwichrowana\" psychika. PS. do tych wszystkich tak zainteresowanych. oba cytaty nie sa mojego autorstwa. ale uwazam ze sa calkiem madre i dlatego je mam w stopce. peace. moja wypowiedz z innego topiku. \"Piszę o tym jak postrzegasz kobiety i że chyba masz złe doświadczenia .Wrzuciłeś je do jednego wora i tyle. Moją wypowiedzią nie chciałam Cię urazić ale uzmysłowić że jesteś w błędzie .Są też inne dziewczyny,napewno takie spotkasz i zmienisz zdanie.\" zapewniam ze nie wrzucam do jednego wora. kazdy jest dla mnie osoba indywidualna, ktora ma po prostu wspolne cechy charakteru i zachowania z innymi osobami, co czyni ja podobna, ale nie taka sama. nie urazilas mnie niczym. nie urodzilem sie wczoraj. na pewno - to wszyscy umrzemy. ;) pozdrawiam.

Gość sunset girl like no other
ja bym poszla do lozka z Regresem ale on ma narzeczona i jeszcze z tym panem co dostal trzesawki bo go laska rzucila a do niej pociagami jezdzil co 2 tygodnie potraktowalabym go ostro za te cierpienia:)

Gość sunset girl like no other
xyz Ty tez mnie nęcisz:D

Gość ofermo no to oczywiste ze sie
nie chca osmieszac i tyle na pewno by nie jedna to zrobila jak znam kobiety

Gość sprawy popędu płciowego nigdy
się nie przedawniają, chyba że komuś popęd zanikł.

Gość Regres tylko ty
zaden inny rozumiesz? zaden inny na kafe bo w realu sie nie poznamy jestes super facetem! 👄

Gość regres sam sobie pisze komenty
:D:D

Gość Regres tylko ty
regres sam sobie pisze komenty a nieprawda nieprawda ma cichą wielbicielkę:)

komiczne to stary kotlet???" loriś miałem na mysli że to stary temat :D komiczne nie jest taki stary , bo w tylko o rok starszy ode mnie :D

Gość ojej.........
ależ tu tłoczno, każdy każdego by przeleciał - cóż to za dom schadzek?

Gość prawiczek 30
ja mogę chętnie z każdą kafeterianką

Gość kazda by dala dupy jakiemus ta
mmmm

Gość bsnblm,pofmnjflkm.c,
taki namietny chlopak:o :D:D:D