Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

spotkaliście sie kiedys z kims z kafe i była kapa?

Polecane posty

Gość dawno dawno temu
ja się kiedyś spotkałam :o do tej pory czuje niesmak:o

bartek - ufffff :D złośliwa - jest gorzej, ja wygladam na 17 :classic_cool: :D

skwara (rozalia7@o2.pl) a ja sie widziałam na piwie z kremem, polem i dariettą ogólnopolski zjazd kafe to by było coś wyobrażacie sobie tę galerie typów? kwestia do rozwazenia :P:P:P:P:P

ja sie nawet wybieram w okolicach sylwestra do warszawy, wiec mi wyjatkowo warszawa pasi :classic_cool:

>> matko musze jakis starców zaprosic z kafe,by poczuc sie dobrze Dawno ci mówiłem, że starsza pani już jesteś, na co liczysz? Dwudziestolatkowie za toba już się nie obejrzą, conajwyżej miejsca w autobusie ci ustąpią [cool[

Ech nieznany :(wiem ZE JESTEM STARA.... dlatego przyjełam do wiadomosci ze tak interesujący mężczyzna jakim Ty niewątpiwie jestes nie zwróci na mnie uwagi. Ech na szczescie paru starców na kafe ciekawych jest,ale Z wAWY:o

Gość jakiCHs
do qrwy nedzy.

Gość Złosliwa ja mam 28 lat

nic sobie nie myslalam, ze MY, myslalam, ze znowu sie uczepiles :O

niedźwiedź - podjął byś sie organizacji czegoś takiego? ;) po takim zlocie kafe juz nigdy by nie była taka sama, baa polska by nie była już taka sama:P

skwara (rozalia7@o2.pl) niedźwiedź - podjął byś sie organizacji czegoś takiego? po takim zlocie kafe juz nigdy by nie była taka sama, baa polska by nie była już taka sama raczej nie dał bym rady ogarnac tej chmary.....najgorzej by było z tymi campnouami,jarkami i kropkami....jak by mi sie rozproszyli na takim zlocie to mogło by byc niebezpiecznie..:O:O:O jeden by wyzywał wszystkie kobiety od szmat drugi by klnał na wszystkich a ten trzeci by dziewic tylko szukał co to anala nie miała ...:P:P:P:P

turquise - na taki zlot pewnie by niewiele przyjechało, a już na pewno najmniej tych takich "hardkorowych osobistości kafe":P ktróym co niektórzy mają ochote dobrać sie do tyłka;)

Misiu, kropki i jego koledzy, zakładając, że w ogóle by przyszli (a raczej krążyli by obok, żeby popatrzeć) to z pewnością są to osoby tak nieśmiałe i leszczowate w życiu codziennym, że by się słowem nie odezwali :)