Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

spotkaliście sie kiedys z kims z kafe i była kapa?

Polecane posty

Dobra Złośliwa ;) tylko ja do krakowa jedynie umiem do galerii krakowskiej trafic i na rynek i spowrotem :D (z powrotem?)

sissy, widze, ze strój batmana cie kusi;) ok, dorzucę jeszcze coś - bedą draże kokosowe z biedronki jako główna przystawka do chlania;)

Gość ja powiem wam tak ze
jesli chodzi o czat, nie chcę uogólniać, ale.. rzeczywiście wielu ludzi wchodzi tam jakiś takich dziwnowatych :D Ja, poznawałam się bliżej z ludźmi tylko siedzącycmi na kamerkach. Widziałam twarze, patrzyłam na rysujące się na niche emocje, kiedy roztrząsywaliśmy jakieś tematy (czasem naprawdę trudne tematy). Pisząc z nimi, poznałam ich nieco, zanim uznaliśmy, że chcemy się wspólnie spotkać. Nigdy nie umówiłam się na spotkanie tak sam na sam. Jeśli już, tylko w grupie-po 6-10osób :)

a wiesz Złosliwa, ze ja sie niedlugo do krakowa wybieram? Ale do Gorączki, pobawic sie. z przyjaciolka. moze bys poszla z nami? :D tylko to tak za 3-4 tygodnie dopiero

sissy, widze, ze strój batmana cie kusi;) ok, dorzucę jeszcze coś - bedą draże kokosowe z biedronki jako główna przystawka do chlania;)

krem, jakby cie poznali, to mugłbyś marudzić do woli;) a tak serio, ja sie czuje na kafe o wiele bardziej swobodniej od kąd nie jestem już tak anonimowa

Draże kokosowe? Jak ja bym zjadła draże kokosowe i zapiła 3/4 to bzykanka by raczej nie było :(

Gość ja powiem wam tak ze
*roztrząsaliśmy:D

sis - nie mieszasz wódki z drażami - rozumiem;) ostatnio jakaś laska pisała, ze ona nie miesza wódzi z pomarańczami:D

Ja mieszam wódkę z sokiem, redbullem, martini, colą, zdarzało się z piwem Ale nie z drażami :)

super, to dam Ci jeszcze wczesniej znac jak sie wybierac bedziemy ;)

ten ogólnopolski? jak ma być na poligonie, to proponuje latem;) trzeba zorganizować akcje informacyjną, zebrać listę chetnych, ustalić miejsce i czas, kupa roboty bedzie;)

bierz bierz :D przyjaciolka jest zaręczona, ale NA PEWNO nie będzie mieć nic przeciwko ;)

Kto z kafe chciałby się ze mną spotkać, aby sprawdzić, czy będzie klapa? Czekam na propozycje

powiem tak to wyjdzie ale byscie się musieli zjawic na 1000% bo ja np mam dALEKO DO KRAKOWA więc jak mam jechac i zostac wystawiony to wole nie jechac :)

Cream, ja mam jeszcze dalej do Krakowa, drugi koniec kraju Złośliwa, ja się chętnie z Tobą spotkam :)

Sami, Polska to mały kraj, poznasz nas, bo przyjmiemy zaproszenie na Twoje wesele :)

Komi, dzień dobry My właśnie o seksie, a dokładniej zbiorowym na polu