Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

spotkaliście sie kiedys z kims z kafe i była kapa?

Polecane posty

skwara .....temat nie jest głupi z tym ze ja nie z niektorymi bym sie wcale nie chciał spotkac a raczej ich ryjów ogladac i wysłuchiwac ich :O:O:O:O......... ale z drugiej strony jest tez mnostwo fajnych osób z ktorymi bym bardzo chetnie zamienił chociaz słowo w realu:D

niedzwiedź - a mi sie wydaje że te wszystkie jarki, idelaiści z marsa czy inne chojraki, co tu rzucają najgorętsze teksty pod adresem pań, to w rzeczywistości by sie okazały takie nieszkodliwe, małe obiekty klikające w klawiature pewnie w realu by nawet nie podeszły do żadnej kobiety, a co dopiero żeby ją zwyzywać jak na kafe;)

ale projekt jet ciekawy, taki ogólnopolski zlot może być naprawde bardzo zaskakujący i zburzyć wyobrażenie wielu osób na temat kafetarian;) wiecie co ja bym te mordy tych jarków, kropek i innych chamów chciała zobaczyć chocby z ciekawości

Ja nie wiem, mam mieszane uczucia co do zlotów ogólnych i innych tego typu imprez Spotkać się z kimś tak indywiduanie to może ok, ale myślę, że na takie masowe zebranie to bym nie przyjechała :)

No to tak, ale to jest paroramienne ciało zbiorowe :) a nie kilkudziesięcioramienne :) i kropka nie ma w ciele

masowe spotkanie moze być naprawde dobrym eksperymentem;) ale chyba by musiało się odbyć gdzieś w lesie, z dala od cywilizacji, na terenie ogrodzonym drutem kolczastym, tak wiecie - dla dobra społeczeństwa;)

No wirtualnym, ale zoo pełną gębą :) Bo jak inaczej to nazwać? :P:P:P

zlot można zrobić na jakimś terenie, gdzie były poligony wojskowe itp, te klimaty chyba najbardziej pasują do mojego wyobrażenia;)

Gość ja powiem wam tak ze
takie ogólnopolskie zloty są do bani. Tak naprawdę niewielu się zna i kojarzy i własciwie kazdy krąży sam po knajpie (zakładając, że zlot odbyłby się w jakiejś dużej knajpce). Jeżeli zaś jakaś grupka "nickowców" się mniej więcej kojarzy, to także poza "cześć-cześć, co słychać" nie ma większego tematu. :-O Słowem, lipa. Byłam kiedyś na zlocie Czaterian (czyli ludzi klikających na czacie/na interii) i... nie zaliczam tego spotkania do jakiegoś wyjątkowego. Natomiast spotkania z kilkoma, wybranymi osobami, gdzie organizowaliśmy sobie swoje własne mini-zloty, i owszem. Były bardzo udane, wesołe, zabawowe i niezapomniane! :D