Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

spotkaliście sie kiedys z kims z kafe i była kapa?

Polecane posty

hehe, haris, raczej bym wybrała jakiś bardziej odludny poligon, w miejscu oddalonym od cywilizacji, jakiś opuszczony tren, pogrążony w lasach i zapomnieniu;)

Ja jestem jednak za bardziej kameralnymi spotkaniami, jeżeli w ogóle.

ooo jak blisko beda żołnierze to ja jestem jak najbardziej ZA :D:D:D a tak serio, to i tak sie wielu chetnych nie uzbiera. ja sie pisze na krakow. ktos jeszcze? ;)

ja powiem tak --- mi się wydaje, że zlot kafe byłby inny. To co innego niż czat. Na kafe ludzie siedzą i znają się od lat, panuje tu specyficzny klimat, wykształcił się tu specyficzny język kafeteryjny, sposób myślenia, pisania i podszywania, myśle, że kafe stanowi swojego rodzaju fenomen, zresztą jak siedzisz tu długo, to wiesz o co mi chodzi:)

Gość ja powiem wam tak ze
a już spotkanie (zlot) na poligonie, byłby... nie do ogarnięcia:D Każdy rozlazłby się w swoją stronę i zwyczajnie nudził, bo i co miałby robić na pustym polu? No, chyba, że wziąłby ze sobą 3/4 i zagrychę w plecak, toby i znalazł rozrywkę po 'obaleniu' procentowego napoju :P Wtedy to już przeróżniaste pomysły przychodzą człowiekowi do głowy:D

ja powiem że - -- nie sądzę, zeby ludzie z kafe sie ze sobą nudzili, wręcz przeciwnie

pewnie, np zrobic jeszcze jakiego grilla czy ognisko, zalatwic muzyke, alkohol - i bedzie zajebiscie :classic_cool:

no pewnie, na bank była by świetna zabawa i niezły ubaw, no i te emocje, kto jest kim;) hehe

może rzeczywiście, rozpędziłam się pisząc, że ludzie z kaffe nudziliby się na spotkaniu. Nie wiem. Nie znam wielu, ale wiem jedno -na pewno połowa (jeśli nie 3/4) piszących tutaj ludzi, nie jest taka, jak się przedstawia. W realu zapewne nie odważyliby się tak śmialo wyrażać swoich poglądów, szczególnie jesli chodzi o mocną , niekoniecznie konstruktywną krytykę danych osób, czy zdarzeń. Będąc potroszę anonimowym, łatwiej 'pluć jadem' (co się dość często dzieje) i deprecjonować innych osobników i ich poglądy na świat, podejście do wielu spraw:)

sissy byśmy wracali po nocy przez las w strojach batmana przecież:P to nas by sie bali w okolicznych wioskach;)

tez takmysle, ale wydaje mi sie, ze ci co udaja ni eprzyjechaliby w ogole. ja zawsze pisze to co mysle, tylko czasem po prostu nie chce mi sie tego ubierac w ladne slowa, i wychodzi na to, ze jestem chamska, a w realu raczej taka nie jestem ale to widac jak rozmawiam z osobami, ktore tu juz lubie i znam - dla nich tez nie jestem chamska :) kurde, spotkalabym sie no :D:D:D

zloliwa - nie wiem, jakiekolwiek :D ciekawe kto i z kim by sie po krzakach gził :D:D:D ale wiekszosc kobiet przyjedzie

Heh, sama jestem ciekawa, jak wyglądałoby spotkanie? ;) Po doswiadczeniach z Czaterianami, nie mam już tak entuzjastycznego podejścia do ogólnopolskich zlotów:)

kwestia chamów typu jarki itp juz została rozważona - to pewnie cieniasy:P dużo wiary może udaje, ale więksozść stałych bywalców, czarnych bywalców, chyba nie ma po co udawać kogoś kim nie jest

ale na czacie przyznaj sama ze wiekszosc idiotow siedzi a tu sie idiotow gnębi :D

Zbiorowe bzykanko w lesie koło pola w stroju batmana? :P Hmm, muszę się zastanowić :P