Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Warszawianko - zgadzam sie z toba i teraz postanowiłam dłużej zwlekać z sexem. Ale tak jak wczesniej napisałam, czasamki samo tak wychodzi - oboje jestesmy na to gotowi, oboje chcemy, w sumie to nie powinno miec znaczenia - nie jestesmy nastolatkami.

Gość Shisha1000
Wiele związków zaczęło się od sexu

Gość warszawianka z bemowa
a co oni mowią jak juz chcą sie oddalic? a moze znikają bez słowa?

to wychodzi 2 na miesiac :D, nie mow tylko ze tym sposobem szukasz faceta na stale, raczej panów z ktorymi mozna poromansowac, pytanie tylko dlaczego tak szybko znikają

Mogło być ich o wiele więcej "P i to wcale nie odrzutków tylko niezłe ciacha! Kazdy twierdzi że nie ma znaczenia kiedy się "da" i każdy że sex jest ważny. Żaden sie mną w tej kwestii nie rozczarował, więc nie tu lezy przyczyna, raczej w innych oczekiwaniach, każdemu mówię że nie szukam romansów a jeśli ktoś akurat teraz nie chce sie wiązać, albo chce mieć dzieci a wiadomo że nie ze mną to po prostu chce zaliczyć bo go pociągam i tyle.

Kobieto Ty nie wiesz z kim sie zadajesz :D

Na początku miałam codziennie randki więc tych 2 na miesiąc to naprawde mało :P Tak naprawdę to 2 zwiało hehe. Jeden co pisałam dzisiaj odzywa sie i raz na 2 tygodnie sie spotykamy. Jednego ja rzuciłam bo był kiepski sex. Kilku odrzuciłam po pierwszej randce bo na druga od razu zapraszali mnie do siebie

heheh atrakcyjna juz Cie lubie:classic_cool: sama wiesz dlaczego nie możesz być w stałym związku:P Kierujesz sie emocjami,porywami serca chemią itd Sprawiasz wrażenie ze Ci nie zalezy na facecie bo mozesz miec wielu innych daje sobie moja sliczna główke uciąć ze sama ich odstraszasz,jak zaczynasz odczuwac ''nude''

to gdyby ich było 2 to bym wiedziała? Zawsze jest początek znajomości. Co za różnica czy poznajemy 1 osobę czy 2-3 na raz. Poznajemy sie

i wierzysz facetom ktorzy mowią ze nie wazne kiedys seks heheh Kobieto czym sie zajmujesz i jakie masz wyksztalcenie ? :D

Przeciez oni nie wiedzieli o tym, że poznaje ileś tam ludzi, że kilka dni wczesniej byłam z innym. Wiem, brzmi to fatalnie - ale intencje mam dobre :)

Byłam w stałym związku z kimś z kim poszłam na całośc na 2 randce - bylismy kilka lat - to naprawde nie powinno miec znaczenia. Jednak teraz to zmieniam - staram sie przynajmniej

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek? Puste nie mają szans. Atrakcyjne jak najbardziej. Bo atrakcyjność to nie tylko ładne oczy czy zgrabne nogi. Trzeba tylko dbać o swoje atuty (urodę, intelekt) i przyciągać ludzi którzy mogą pochwalić się tym samym. Zastanow się więc jakich mężczyzn przyciągasz i dlaczego???

Czasu mam dużo. Co za problem po pracy jest tyle godzin że mozna i 3 szybkie randki zaliczyć :D Tak naprawdę - przecież pierwsza randka na ogół trwa krotko, szczególnie jak jest rozczarowanie.

jestes troche zagubiona w tym wszystkim, niby chcesz kogos poznac ale zaczynasz od zlej strony, szanse trafienia znikome, ten tłum facecikow ruchaczy netowych spowoduje ze na liczniku bedziesz miala setki takich romansikow

atrakcyjna Ty kiciaro:P nie szukasz stałego zwiazku,bo gdyby tak było,nie pisałabys o sobie w taki sposób:P ''miałam 6,w 3 msc 3 sie za mna ugania'' nawet nasi forumowi po 30-tce uciekną:P Jak bys szukała stałego partnera to bys błyszczała inteligencją,była tajemnicza a nie kawe na ławe, Oszustka:classic_cool:

Cindyrella masz duzo racji. Nie uważam się za pustą, jestem inteligentna i na poziomie, ale faceci nie wiedzą jaka jestem bo ich to nie obchodzi. Nie chca nawet poznac moich cech charakteru. Chodzi mi nawet o osoby z którymi tylko piszę. Pytaja mnie co lubie w sexie a nie jaka jestem

W sumie to jest proste, ja byłam raz na czacie lokalnym i w 30 minut miałam kilkanaście propozycji na randkę z prośbą o nr telefonu włącznie. A nick miałam bardzo niewinny - zdrobnienie imienia plus wiek Tyle, że jak tu traktować takie propozycje poważnie, strata czasu

ale nie napisalas co to za jedni ci panowie? czy są to ludzie wyksztalceni, na poziomie czy zwykle ładne buraki

"Pytaja mnie co lubie w sexie a nie jaka jestem" no to mnie skutecznie wyleczyłaś z prób nawiązania znajomości via netowe randki :P

Zosliwa no przecież nikomu tak nie mówię!!! Udaje porządną - a temu konkretnemu facetowi mówię zawsze że to wyjątkowa chemia i że pierwszy raz cos takiego się zdarza żeby tak szybko iść na całość :P naprawde szukam na stałe. No przeciez nie tutaj. Tutaj jestem anomimowa i moge napisac całą prawdę

Gość ofe rma
"Wiem, brzmi to fatalnie - ale intencje mam dobre" mało dobre, szlachetne!!!!

Oczywiście takich co od razu pytaja w mailach co lubię - odstawiam od razu i nie spotykam się. Na czatach tez nie jestem. Jestem teraz na 2 portalach z fotkami. I z tych fotek tacy juz wszyscy napaleni

Nie ma czegos takiego jak atrakcyjna normalna kobieta, która chce kogos poznac i nie moze znaleźć... to po prostu niemozliwe... zwłaszcza w duzym mieście