Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

"wanillliowa To co amant - mi pomożesz? Nie jestem może zdesperowana tak jak atrakcyjna, ale bardzo bym chciała kogoś poznać a niestety tez mi sie trafiają sami małoaci na bzykanko " Jak mnie zachęcisz:classic_cool:.Ale pisałem że musiałabyś jeszcze napisać kiedy i gdzie się urodziłaś.I w razie czego o wybrankach:classic_cool:.

Gość do amanta
o co chodzi z ta data urodzenia? jakiś horoskop stawiasz czy co?

Gość a z kim teraz m
a czym się zajmujesz w pracy?

" ofe rma no i mamy odpowiedź. mylisz się, nie jesteś jakaś wyjątkowo atrakcyjna. jestes natomiast wyzywająco-wulgarna. taki starszy model dyskotekowej blachary. oczywiście to tylko wrażenie jakie na mnie zrobiłaś, ale chyba nie tylko na mnie. to prawda że obraz ma siłę tysiąca słów, jedno zdjęcie i wszystko się wyjaśniło. " Częściowo się zgadzam.Z tym że akurat dla mnie to nie ma znaczenia:P.Dla mnie autorka jest zdyskwalifikowana bo posiada potomstwo i mnie lekceważy:O.Do tego pisałem że wolę małe cycki i wolę brunetki ale to miej ważne:P. Oczywiście horoskopy szykuję jak ktoś mnie zachęci:classic_cool:.Ale zwykle nier mam chęci💤.Jak ktoś mnie pomoże w podrywie to możliwe że się dam zachęcić:classic_cool:

Gość facet..
przypominasz mi wyglądem i nawet ubiorem, moją znienawidzoną byłą bratową, ktora odpych od siebie ludzi, swoim narcyzmem i zarozumialstwem..gdyz, na kazdym spotkaniu rodzinnym, mowi do znudzenia tylko o sobie, jaka jest piekna, jak sie za nia małolaty ogladaja, tez ma pod 40-stke, a tez ubiera sie jak małolata, imponują jej to, ze jakis małolat na nia gwidże(a to dlatego, ze ubiera sie okropnie wulgarnie i wyzywajaco, do krotkiej miniowki bluzka z dekoltem, to nie ma sie co dziwic, ze gwidzą-wyglada czasem jak panna lekkich obyczajow)... Ubior ma tak wyzywajacy, ze nie idzie na nia faktycznie nie zwrocic uwagi na ulic, jak przechodzi, bo prawie cycki jej ze stanika wyskakakuja i prawie póldupki jej widac...i ona to uwaza, ze po prostu patrza na nia bo jest taka piękna.. jestes chyba podobnym przypadkiem... a jest tak pusta osobą, ze głowa boli..a co do ubioru, ubiera sie podobnie do ciebie i tez sie przechwala jakie to powodzenia nie miała lub nie ma, co jest oczywiscie ogromnie naciagne, gdyz sama facetow prowokuje..zeby na nia spojrzeli, makijzem, wulgarnym strojem...moj brat sie z nia własnie rozwodzi, bo przejrzeał na oczy

Gość wanillliowa
Ja cie zachęcam....... mam mniejsze cycki :P:P Jestem ciut szczuplejsza ale nie chuda i jestem bardzo miła :):) Mam potomstwo oczywiście, mam przecież 45 lat. Podobno bardzo młodo wyglądam :)

Odpowiedź na pytanie brzmi: bo mężczyzna woli mieć u swego boku gorszą od siebie istotę. Dla atrakcyjnej musiałby sie zbyt dużo starać, dbać o siebie itd.

autorko, zeby mężczyznę zatrzymac przy sobie na dłużej, musisz dbac o niego, kochac go, byc partnerką do rozmów, seks to tylko jeden z elementów zycia

Gość warszawianka z bemowa
dlaego ja sie pytalam jak wyglada, bo pisac ze atrakcyjna to kazdy sobie moze, a czlowiek zaraz sobie wyobraza ze ma figure belluci, twarz nigeli z gotowania, do tego jest fajna i mądra a tu nagle trafia na samych idiotow, no ale przeciez takie rzeczy sie raczej nie dzieją :D wygladasz tak jak chcesz i trafiasz na takich ktorych nie chcesz :D Moze i jestes jakos tam atrakcyjna dla netowych podrywaczy, napalonych młokosow , bo nie jestes otyłą ciotką ale czy o to Ci chodzilo?

Facet - ty masz jakis problem ze soba chyba. Nie chodzę w miniówach bo mam za grube nogi, nie maluje się i nikt na mnie nie gwiżdże na ulicy. Nie widze nic wyzywającego i wulgarnego w sobie - noszę się na luzie po prostu. Nie zaczepiam nikogo, nie kręce tyłkiem i nie chodze ostatnio juz na dyskoteki nie bawi mnie to. Tylko i wyłącznie jestem na tych portalach i do nikogo pierwsza nie pisuję

Kwiatek - własnie tego chcę, dbać o faceta, wspierać go, gotować obiadki - to moje marzenie. Pisałam o tym już kilka razy. Tylko przez te 3 miesiace nie spotkałam nikogo kto by chciał sie o tym przekonać.

ale te Twoje spodnie dziurawe i wlosy dwukolorowe są wyzywające :O

Gość wanillliowa
Ja chce przeciez piszę, mam podac date moich urodzin?

i nie spotkasz, z takim stylem moglas spotkac jakmialas 25 lat, teraz powinnas przyjac inny styl zeby zainteresowac sobą faceta na poziomie zdajesz sobie sprawe ze taki facet mogłby wstydzic sie z Tobą gdzies pokazac?

i wklej jak mialas ciemne wlosy, pokaz przynajmniej oczy albo dół twarzy, na portalach umieszczasz swoje zdejcia wiec i tu sie nie wstydz

Gość ofe rma
warszawianka, właśnie miałem to napisać: i nie spotkasz. ja nie wiem jaka ty jesteś naprawdę, choć jednak zgadzam się z tym że styl świadczy o człowieku. no a niestety na styl podstarzałej blachary trudno będzie złapać faceta na poziomie.

a ja tez moge napisac swoją datę? :D

Gość a z kim teraz m
a czym się zajmujesz w pracy?

Gość Katarzyna z zielonego b.
Miałaś szanse skoro miałas męża i związek który niedawno sie zakończył, chciałabyś od razu nastepnego? Trzeba byo dbac o te związki z wkiekiem coraz trudniej niestety.

Gość wanillliowa
Moja data 8.05.1963 r.