Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość warszawianka z bemowa
ale ja nie pod kątem tego czy mnie zechcesz, ja bym Cie nie chciala bo szukasz juz od lat i zadna nie jest dobra, poza tym za stara jestem pewnie dla amanta

poza tym jestem waga a z tego co pisales waga moze byc tylko z 1973 😭

Gość IGNORTTUI
mowisz ze sie nie malujesz, a nazdjeciu mASZ NA MAKSA OCZY POMALOWANE

Gość wanillliowa
No to mamy juz wiecej fotek, kto jeszcze :D:D Oczy ładne podobaja mi się, ładne brwi, może jeszcze usta wkleisz :)

hmm no brzydka nie jestes, jakbys zmienila styl i wlosy miala w kolorze ciemnym bo takie akurat lepiej Ci pasują i zaczela troche inaczej wybierac napalencow netowych to szansa bylaby

Amant, ale Ty jesteś świrnięty. Jeszcze, żeby w tym Twoim wróżbiarstwie chodziło o zarobkowanie to można by Cię jakoś próbować usprawiedliwiać :D

Gość IGNORTTUI
a ja nie jestem tandetna blondyna a mimo, to ze mam czarne włosy, ubiera sie skromnie na czarno jestem przecietna, albo nawet niezaładna, a mimo to na mnie zwracaja uwage inteligentni faceci.. http://img83.imageshack.us/my.php?image=prze cietnezd0.jpg BO JESTES NATURALNIE łADNA I NIE NADETA

jestes podobna do Anny Dymnej?

Gość wanillliowa
Nie jestem zazdośnicą? Absolutnie nie, musze byc jedyna kobieta w zyciu faceta, ale jak nie mam podstaw nie jestem zazdrosna. Absolutnie nie robie scen zazdrości, nie kłóce sie w ogóle, jak facet chce ze mna być to będzie, po co zazdrość.

"polaola Amant, ale Ty jesteś świrnięty. Jeszcze, żeby w tym Twoim wróżbiarstwie chodziło o zarobkowanie to można by Cię jakoś próbować usprawiedliwiać " Pewnie że o to chodzi:P.Do tego te co tu im pisałem mają przygotować nagrodę:P.No i to co tu pisałem w tym temacie nie miało nic do wróżenia:P.

Gość wanillliowa
Jakie jeszcze dane?

Gość IGNORTTUI
KTO DO DYMNEJ JEST PODOBNY?

"wanillliowa Nie jestem zazdośnicą? Absolutnie nie, musze byc jedyna kobieta w zyciu faceta, ale jak nie mam podstaw nie jestem zazdrosna. Absolutnie nie robie scen zazdrości, nie kłóce sie w ogóle, jak facet chce ze mna być to będzie, po co zazdrość. " Nie pisałem ze robisz sceny:P.Do tego miałaś pomóc mnie w podrywaniu:P.Jak się postarasz to może pomogę nawet ogłoszenie przygotować:classic_cool:.

autorka, ma podobne oczy , nos i policzki takie pucułowate :-)

Gość Milka z orzechami
W tamtych spodniach może faktycznie wyglądałam troche tandetnie i zbyt szczeniacko ale ta druga fotka super, piękne oczy

no przecie nie figura, styl i biale wlosy, ale rysy twarzy ma podobne do mlodej Dymnej

Gość Milka z orzechami
wyglądałaś sorry. Twarz masz na pewno ładną bez dwóch zdań. A dlaczego rozstałaś się po kilku latach związku jeśli moge spytać?

Gość ofe rma
twarz spoko. ja myślę że po zmianie stylu można by o tobie zacząć mysleć "ładna kobieta" a nie "co za tandeta". ale jednak zmiana stylu jest niezbędna do tego.

Nie szukasz stałego zwiazku, sama dobrze wiesz,przez to ze masz dzieci zwiazek za sobą myslisz ze dla tych facetowych jestes niefajna...dlatego bierzesz sie za tego kto Cie zaczepi.A i tak wiesz jak to sie skonczy.

tylko po co mowi ze nie stisuje makijazu jak oczy zrobione, brwi tez a cera to ma chyba kilka warstw podkładu :D

warszawianka -- bo ten temat to oczywiscie prowokacja, my sie tym podniecamy a dzieciaki co go zalozyly sie pokladaja ze smiechu :D