Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość wanillliowa
Ogłoszenie powiadasz? mam tez swoją stronkę na jednym z portali :P Tylko że ja nie szlaeję z randkami :P Może nie miałam aż tyle możliwości ale kilka randek zaliczyłam i jeden krótki romans i nie wykluczone ze ten facet urodził se własnie koło początku sierpnia bo był lwem. Chciał stałego układu, bezczelny nawet jak mógł to tak nazwać!

Gość szokij
warszawianka jakie rysy twarzy?przeciez autork nie pokazała zdjecia twarzy tylko cyckow i figury i oczu...wiec jak stwierdzasz ze jest do dymnej podobna?

Mocno umalowane oczy!!! chyba ktos tu sobie żartuje!! Nie jest to prowokacja naprawde mam ten problem

Gość warszawianka z bemowa
jak dla mnie to nie jest delikatny makijaz szcegolnie na skorze, duzo pudru, ale moze to tylko tak do zjecia umieszczonego na jednym z wielu portali a cere masz dobrą czy probujesz przykryc cos nieladnego ?:D

Gość wanillliowa
Odbiegacie od tematu. Jak nam atrakcyjnym - też sie za taką uważm mimo wieku niestety :P pomóc w ułożeniu sobie życia, bo kochanków to same sobie potrafimy bez problemu znaleźć :P

jaaaaasne, jakbys nie byla prowokacja to bys na moje pytania odpowiedziala :P no ale cóż, chociaz nudno mi w pracy nie jest :P

ogolnie nie jest zle, masz niezłą twarz i dobrą figurę tylko swoim stylem tandetnych wszystko psujesz i oddalasz od siebie mozliwosc poznania faceta na poziomie

Gość kaja28
a ja nie jestem tandetna blondyna a mimo, to ze mam czarne włosy, ubiera sie skromnie na czarno jestem przecietna, albo nawet niezaładna, a mimo to na mnie zwracaja uwage inteligentni faceci.. http://img83.imageshack.us/my.php?image=prze cietnezd0.jpg

to fakt , na seks znajdzie kazda, wiec to zadne halo ze za Tobą sie uganiają na portalach, za kazdą to robią bo szukają łatwych i chetnych nie napisalas czym sie zajmujesz, tak ogolnie przynajmniej

"wanillliowa Ogłoszenie powiadasz? mam tez swoją stronkę na jednym z portali Tylko że ja nie szlaeję z randkami Może nie miałam aż tyle możliwości ale kilka randek zaliczyłam i jeden krótki romans i nie wykluczone ze ten facet urodził se własnie koło początku sierpnia bo był lwem. Chciał stałego układu, bezczelny nawet jak mógł to tak nazwać! " POWINNAś POSZUKAĆ KOGOŚ PODOBNEGO DO MNIE :classic_cool:.PODOBNO MAM PODSTAWOWE CECHY ARCHETYPOWEGO IDEAŁU MEŻA TJ. KORZYSTNE ASPEKTY SŁOŃCA DO KSIĘŻYCA RAZEM Z TOBĄ:classic_cool:.Ale jesteś około 10 i pół roku(lub 8 i pół) przykładowo za stara:O.Albo ewentualnie ok 11 lat:O.

Gość wanillliowa
na sex łatwo znaleźć ale jednak atrakcyjniejsze maja o wiele większe wzięcie i moga wybierac sobie tez atrakcyjnych i mądrych facetów.. mam koleżankę n aportalu. Ja dostaję mnóstwo maili dziennie a ona może 2 góra 3 i to od jakichs starych dziadów.

Gość dwqffr
amant zwykły pantofel z ciebie, tak sie prosic kobiety o zainteresowanie..wstyd..,

"wanillliowa Odbiegacie od tematu. Jak nam atrakcyjnym - też sie za taką uważm mimo wieku niestety pomóc w ułożeniu sobie życia, bo kochanków to same sobie potrafimy bez problemu znaleźć " To podawaj date urodzenia każdego co się zaleca to zbadam:classic_cool:.Dodam że mam nadzieję że znasz jakieś ciekawe dzieweczki do podrywania co są w moim wieku:classic_cool:.

Gość wanillliowa
Amant widze że każdy sie tu uważa za ideał albo tak wypisuje. Ja też sobie nie mam nic do zarzucenia.

Gość wanillliowa
Skąd mam znać date urodzenia. Ostatnio ganiał za mną taki z 1.05.1981 ale brzydki był i bez mieszkania. A w jakim wieku cie kobitki interesują?

Gość a z kim teraz m
ja pytam któryś raz: czym się zajmujesz w pracy?

kwiatek Ty lepiej idź podeszwe przyklej do buta, bo pewnie znowu Cie sie odczepi w najmniej oczekiwanym momencie:P

oł szit, moja podeszwa :D. moge cie poinformowac ze elegancko skleiłem na jesien i butki jak nowe :P :P

Gość a ja do ciebie pasuje
25.09.1971

Z tą podeszwą to podszyw, to nie byłam ja!!!!! Czym sie zajmuję? Jestem sekretarką.

ja p...le tu takie jaja ze nie chce mi sie pracowac a robota przyszla :P a powiedz mi, skad jestes bo na poczatku nie podalas chyba...

Gość Amant a co powiesz o mnie
18.12.1978

sekretariat + kadry w małej firmie. Ma to cos do rzeczy? Chyba tylko tyle że nie mam możliwości poznać kogokolwiek w pracy bo w firmie pracuja głównie kobiety albo pracownicy fizyczni - a tacy wykluczeni dla mnie.

Mieszkam w duzym mieście ale juz nie napiszę jakim, jeszcze ktos ze znajomych mnie tu znajdzie i będzie obciach że jestem taka zdesperowana. Każdy mysli że ja mam takie możliwości, że tak przebieram, wybieram, rzucam facetów, a to nie tak. 50% JA RZUCAM A DRUGIE 50% NIESTETY NIE CHCE MNIE

Gość wanillliowa
te daty urodzenia to dla kogo? Nie mam koleżanek około 35 bo sama mam 45 więc i koleżanki mam w tym wieku lub coś koło tego. Mam tez starsze.