Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość miło by było
Waniliowa... często jest tak, że z facetem posiadającym wyższe wykszałcenie kompletnie nie ma na jaki temat słowa zamienić, a ten mniej wykształcony okazuje się bardziej elokwentny i dowcipny. Myślisz stereotypowo i krzywdzisz ludzi. Przykre to:P Woda toaletowa ... ja nie zakłądam, że babka nie zarabia. Chodzi mi jedynie o roszczeniową postawę typu: niech on zapłaci, bo jest facetem. Zresztą co tu się roztkliwiać, temat był wałkowany od zarania dziejów, a opinie są podzielone. Mi się nie podoba naciąganie facetów na cokolwiek, bo jestem zbyt dumna i samodzielna na takie machinacje:O

Gość wanillliowa
Nie jestem aż tak zdesperowana. Spotykam sie z kimś tylko że nie traktuje go poważnie, chciałabym poznać kogoś na normalny związek, ale nie spieszy mi się i nie musze brać byle kogo. mam z kim wyjść, mam z kim iść do łóżka,

no dobra bo sie rozwlekacie jak flaki z olejem - światem rządzi kasa i damska du.pa - tak bylo, jest i będzie :P

Gość wanillliowa
Nie chodzi o samo wykształcenie tylko zaradność życiową. Dla mnie poniżające by było płacic za siebie w knajpie albo byc z kimś gorszym od siebie. Każdy ma swoje kryteria.

Gość ofe rma
"ofe rma ... no widzisz, jak babki Ci wylały pomyje na głowę " bo gupie są. a potem się dziwią że facet chce je tylko do łóżka.

Gość wanillliowa
Dokładnie Kwiatek - i to by było na tyle

Gość miło by było
Waniliowa ... być z kimś gorszym od siebie?? Wow:D Nie chcę Cię ściągac z chmur na ziemię, ale w tym wieku i na dodatek z dziećmi to Ty nie masz zbytniego pola do popisu:P

atrakcyjna.... a może Ty za szybko do wyra im wskkujesz, co?

Gość wanillliowa
Jejku nie chodzi o dzieci czy wiek tylko o sprawy materialne! Mam dorosłe dzieci jesli oto chodzi. Nie chodzi o to żeby we wszystkim facet był lepszy ale żeby była jakaś równowaga!

swoją droga to ze piszesz o sobie atrakcyjna juz niezbyt dobrze swiadczy o tobie hehe:P może poprostu zwiąż sie z lustrem skoro popadłas w takie samouwielbienie.

Gość miło by było
gdybyś była taka och i ach, to miałabyś wzięcie w wyższych kręgach społecznych, do których tak usilnie pragniesz się wczesać:P a skoro chcą Cię tylko gostki po zawodówce, to niestety to jest chyba Twój target:D

Gość ofe rma
"Nie chcę Cię ściągac z chmur na ziemię, ale w tym wieku i na dodatek z dziećmi to Ty nie masz zbytniego pola do popisu" ale wredna jędza :D już cię lubie takie właśnie myślenie w kategoriach lepszy i gorszy to jest objaw niezłego ograniczenia umysłowego. zdziwilibyście się jakie perełki można znaleźć wśród tych "gorszych" podczas gdy spora część "lepszych" to prymitywy myślące tylko o karierze i nie wahające się wbić ci nóż w plecy żeby tylko osiągnąć swój cel.

Gość miło by było
of erma :D

oferma i milo by bylo - mylicie niebo z odbiciem w wodzie. jak sie kiedys zachłyśniecie tą wodą to wam przejdzie :P

Gość wanillliowa
atrakcyjnej juz tu dawno nie ma. Jesli o mnie chodzi to wcale nie chcę sie wkręcić w wyższe sfery bo tam zwyczajnie nie pasuję i tez źle bym się tam czuła. Chce kogos na takim poziomie jak miałam dotychczas partnerów - czyli ciut wyższym lub równym.

Gość wanillliowa
woda toaletowa nie jesteś w temacie. Atrakcyjna wklejała tutaj swoje fotki i faktycznie laska jest

waniliowa, dla Ciebie odpowiedni bylby facet starszy a nie mlodszy. przeciez normalni faceci wola mlodsze babeczki :P

Gość wanillliowa
Starsi faceci się mnie boją. Myslą że nie mają szans a poza tym ja nie lubie starych dziadów nie potrafie sie z nimi dogadać - przepaść po prostu. Zawsze miałam młodszych tak mi sie trafiało

Gość ofe rma
aleś pan wymyślił panie kwiatek. jakiego znowu "wyższego" poziomu ty szukasz, co? cóż za osiągnięcia masz na koncie że dla murarza czy ochroniarza to "za wysokie progi"? ja bardzo jestem ciekaw tego skoro tak podkreślasz tę swoją "wyższość". jesteś jakimś wybitnym twórcą, wybitnym naukowcem, wybitną pięknością? czymkolwiek wybitnym???!!!!! a może po prostu zwyczajną biurwą której się wydaje że powinna jeździć jaguarem a jeździ tramwajem. ja nie chcę cię obrażać, ale przecież poza czterema dychami na karku, niedużą pensją, dwójką dzieci to zbyt wielu "osiągnięć" nam tu nie zaprezentowałaś. już nie wspominam o dwóch nieudanych małżeńśtwach. a wymagania jak księżniczka monako, każdy "gorszy".

Gość K. Kangurek
Jak to nie maja szansy? Mają. U mnie np. wolę atrakcyjne

Gość wanillliowa
Wcale sie nie wywyższam!!!!!!!!!! Pisze o tym konkretnym przypadku że jest niżej ode mnie pod każdym względem. Np ten z którym się spotykam jest Ok pod tym względem, ale z kolei za młody na stałe - ehhh!!!

waniliowa - a zatem jestes po prostu zbyt dominujaca. problem znany i opisywany na kafe rowniez :P. takie kobiety nie beda miec partnera na stale

Gość wanillliowa
Jaka dominująca? gdybym była dominująca to bym chciała gorszego od siebie żebym mogła dominować. Przeciwnie mam ulegly charakter. To facet ma dominować, decydować i "miec jaja" po prostu

Gość znany temat
Odwieczny problem że faceci boją się atrakcyjnych kobiet i że takie maja trudniej ale ciekawe czy taka atrakcyjna zamieniła by sie z brzydulą?

Gość ofe rma
nie śledziłem całego tego wątku, tak od czasu do czasu zglądam. ale z tego co widzię to tak: ma być bogaty (albo przynajmniej bogatszy od ciebie) bo "ma utrzymywać rodzinę" ma być młodszy bo "ze starymi dziadami się nie dogadujesz" ma być przystojny bo "nie mogła byś być z kimś kto cię nie pociąga". a w zamian jest 40 latka po 2 rozwodach (o ile dobrze zrozumiałem) z dwójką dzieci. no i ty się dziwisz że nikogo na stałe nie możesz znaleźć?

Gość ofe rma
nie wiem czy przeoczyłem i o wykształceniu też było? ma być jakiś doktorat bo z tępakami po zawodówkach się zadawać nie będziesz? ci powiem że na takich jak ty chcesz to lecą atrakcyjne 25 latki bez dzieci.

Gość ofe rma
tak to już jest że jak cię życie nie rozpieszcza to uczysz się że chodząc z głową w chmurach można sobie nabić solidnego guza.