Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adamussss

dlaczego niektóre mężatki lubią szybkie numerki na boku?

Polecane posty

Gość gość
A gdzie są chętne realnie? Może ktoś zna jakieś forum.

Gość gość
To już prędzej na stronach typu zbiornik z profilami nagich osób.

Gość gość
jest jest ale tu jakoś nie bywają:(

Gość gość
Lubię takie mężatki jak " reprezentacyjna żona", która tu wcześniej pisała i tylko szkoda, że w realu takich mało. Niewiele kobiet ma na tyle bezstresowe życie, aby móc pozwolić sobie na regularne dbanie o siebie typu fitness, kosmetyczka, fryzjerka,jogging czy basen a przy tym umie dzielić czas między pracą , rodziną i kochankiem.Muszą być bardzo zdyscyplinowane czasowo i mobilne.Przede wszystkim muszą chcieć mieć kochanka a więc też mieć tak rozbudzone potrzeby seksualne , że z mężem ich nie zadawalają.Przyznacie, że taką kostkę Rubika trudno złożyć. Tym niemniej takie właśnie kobiety lubię.Są wyzwaniem dla mężczyzny, niezależnie od wieku.Często bywa, że zadbane panie ok.40 mają więcej seksapilu niż młode kobiety. Zadowalać je w łóżku i być przez nie zadowalanym to kwintesencja relacji erotycznych.

Gość gość
Ostatnio spotykam się z taką zadbaną prawniczką.35 lat, mąż , córeczka w zerówce, z pozoru nieprzystępna profesjonalistka-perfekcjonistka.W rzeczywistości wamp, spragniona seksu, bez tabu w łóżku.Ciągle myśli o zadowoleniu swojej ci/pki a ssie tak, że o mało z jajkami nie wyrwie.W aucie, w hotelu, w jej domu czy kancelarii , w przypadkowej klatce schodowej,w lesie, w kiblu w galerii, jej bez różnicy, byle ją dobrze wy..chać, jej orgazm jest najważniejszy.

Gość gość
moja odpowiedź na pytanie z tematu: ponieważ jestem niezaspokojona seksualnie przez męża. Tak- wiem, dla wielu z was jestem szmatą..., nic nie poradzę, mam 33 lata i myślę prawie cały czas o seksie. Mąż mówi że on już jest za stary na kilka numerków dziennie (ma 38 lat - więc chyba przesadza...), a ja marze żeby mnie ktoś ostro przeleciał. U mnie na marzeniach póki co się kończy, bo nie mam okazji nikogo spotkać, ale gdybym miała okazję zrobiłabym to.

Gość gość
a ja jestem niezaspokojony przez żonę i też jak na razie to nie mam okazji żeby to zmienić ale chętnie bym to zrobił!! Non stop chodzę naładowany, wkur.... mnie to bo nie mogę się skupić np. na pracy i wogole kiepsko to wpływa na moję życie codzienne. Może kiedyś w końcu spotkam "JĄ" z podobnymi potrzebami. Jestem z Wrocławia. Pozdrawiam wsystkich/wszystkie "naładowanych/e"

Gość gość
W wakacje spotkałem taką wymuskaną panią doktor pediatrę.Po 40 lekko, ale klasa figura i ciało, dupcia pulchniutka, zgrabniutka,ładnie zaokrąglona, wąska w talii a cycek okazały i jędrny, brodawki jak spodki pod filiżanki. Mąż na wyjeździe służbowym, dzieci u babki na wsi a my przez weekend w hotelu nie wychodziliśmy z łóżka.Rooochałem ją jak kocur kotkę w marcu.Tylko jej jeszcze i jeszcze, po dniu, nocy i dniu następnym to normalnie ...uj mnie już bolał.A ona go ssała, masowała i jeszcze.Nienasycona.Mówiła, że jej stary ma mizernego wacka i musi moim olbrzymem się nasycić, bo co naturalny to nie wibrator.Potem jeszcze dwa razy zjechaliśmy się do hotelu, ale trochę daleki dojazd a w międzyczasie u siebie poznałem fajną dupcię. Na pewno ktoś inny ją teraz ujeżdża. Albo ona kogoś.

Gość Aaarrrekkk
gość dziś można wiedzieć z jakiej części Polski jesteś?

Gość gość
Dla Arka:-płn.wsch.

Gość gość
Jestem już 15 lat po rozwodzie, stuknęła mi 50-tka. Nie uwierzycie , ile mężatek i rozwódek chce od faceta tylko jednego- seksu.Mimo swoich lat spotykam się z kobietami 30 kilkuletnimi i takimi nieco po 40.Stawiam sprawę jasno, bzykanie i nic więcej.I mam jak w raju.Pewnie będąc przykładnym mężem nie miałbym tyle bzykania jak obecnie. Pewnie kierują się różnymi powodami ale spragnione rozkładają nóżki i nie wstydzą się mówić, czego pragną.

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)

Gość gość
Nie widzę przyjemności w szybkim numerku. Mamy z mezem seks w trójkącie ale to traw po dwa razy razy każdy z nich mnie bierze i to jest przyjemność dla wszystkich.

Gość gość
Dla Arka- jestem z płn.wsch. Polski, nie wiem skąd ta mordka mi wyskoczyła.

Gość gość
Pierwszy szybki numerek miałam naprawdę szybki.Tańczyłam z kolegą z pracy na wieczorku kończącym szkolenie i dostałam takiej chcicy, że aż drżałam jak mnie obejmował. Jakiś zaułek hotelowego korytarza, ja oparta o parapet, on we mnie od tyłu.Dwie minuty posuwania i ulga, od razu mi lepiej. To już 10 lat temu.Czasami mam takie naloty.Nie musi być piękny,czarujący i bez skazy.Oby tylko zadowolił.

Gość gość
"gość dziś Ostatnio spotykam się z taką zadbaną prawniczką.35 lat, mąż , córeczka w zerówce, z pozoru nieprzystępna profesjonalistka-perfekcjonistka.W rzeczywistości wamp, spragniona seksu, bez tabu w łóżku.Ciągle myśli o zadowoleniu swojej ci/pki a ssie tak, że o mało z jajkami nie wyrwie.W aucie, w hotelu, w jej domu czy kancelarii , w przypadkowej klatce schodowej,w lesie, w kiblu w galerii, jej bez różnicy, byle ją dobrze wy..chać, jej orgazm jest najważniejszy." xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Najbardziej ciekawy i podniecający post jaki tu czytałem od dłuższego czasu.

Gość gość
Co po czytaniu doświadczeń innych jak zarabiam 2 tyś. na rękę i takie kobiety dla mnie to niedostępne sfery?

Gość Aaareeekkk
gość dziś ja niestety południowy środek szkoda

Gość Aaarrrekkk
gość dziś chociaż z 2 strony, może warto do mnie napisać :) ar3k38@interia.pl

Gość gość
Arek- bez szans na spełnienie niestety.Powodzenia.

Gość Aaarrrekkk
zależy jak bardzo od Białego jest to Płn.Wsch :)

Gość Aaarrrekkk
no to nie bez szans :)

Gość gość
Jak myślicie , ile zajęło mi urobienie 10 lat ode mnie młodszej 26 letniej mężatki, by poszła ze mną do łóżka? Tydzień. Jej mąż wyjechał na rok do Stanów.Odczekałem 3 miesiące, żeby zaczęła tęsknić za kootasem i zagadałem.Raz, drugi, kawka, wyjście do pubu i wyrko. Pracujemy w różnych firmach, ale w jednym budynku. Zgrabna czarnula, ładne nogi i dupka, miła buźka. Teraz od 3 miesięcy mam sukę na każde skinienie.Robi wszystko na co mam ochotę.Wygoliła się w kroku jak lubię,rozkłada nogi, wystawia tyłeczek, bierze w buzię z połykiem. Wszystko mam co chcę.Telefon i za 10 minut jest. Zero skrępowania. Kazałem jej łykać tabletki- łyka.Dzięki temu rżnę ją bez obawy i kończę w niej komfortowo. Samotna mężatka to wcześniej czy później czyjaś suka do rżnięcia.

Gość gość
Czemu Arek pytasz o B-stok, bywasz tam, masz tam jakieś interesy?A jeszcze 80 km to całkiem nie mało. No i zgrać wszystko w czasie.

Gość gość
Jestem z podkarpacia. Chcialabym czasami przeżyć coś równie szybkiego. Seks w drodze do sklepu o zmroku czy o poranku podczas biegania. Przy wyjściu do urzędu. Pozwolić się wziąć mocno przez jakiegoś Pana. Pomarzyć zawsze można:(

Gość Aaarrrekkk
napisz do mnie na priv proszę

Gość gość
Ja pozwalam mojemu mężowi mieć kochanki. I tak zawsze wraca, a ja mogę się puszczać z innymi. A seks z mężem i tak jest najlepszy mimo to trochę innej zabawy nie zaszkodzi. My będziemy zawsze razem tak jest wygodnie.

Gość gość
naukowo udowodnione że mąż który może dymać inne legalnie zawsze wraca

Gość gość
Arek, to nie tak łatwo jak mąż zna moją pocztę, musiałabym założyć nową.Boję się grzebania w domowym laptopie bo on jest informatykiem i ma w paluszku szperanie w sprzęcie. Do pracy wrócę dopiero w poniedziałek.Może tam, chociaż to też ryzykowne.Teraz piszę na kom i po napisaniu zaraz usuwam.

Gość Aaarrrekkk
Wiadomość zawsze można usunąć :) ale nie narzucam się. Zakładanie nowej poczty jak mąż jest informatykiem to najgorszy sposób :P bo jak zauwazy że masz nową skrzynkę to zacznie szukać :) pamiętaj najciemniej pod latarnią :)