Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr Big Dick

wasze zdjecia slicznotki...

Polecane posty

wow super ależ musisz być fajną laską , zgrabną , masz jakąś fotkę w obcisłych spodniach ?

to nie zona:) masaz robie bo lubie, ona sobie wbija z tym celuitem jak go wogole nie widze! pewnie ze podniecam sie kafeteriuszkami...:) Imie rozy: masz sliczne cialko, piersi za duze nie sa, ale przynajmniej jedrniutki! Wiesz ja lubie nim dotykac brodawek, szczegolnie jak jest mokry masowac cale piersi. Twoje sa wlasnie odpowiednie do takich zabaw! Wiec widzisz masz slicznotki!

Gość thyjukijmnhfbg
sorry za capsa w tamtym poscie. ach czyli to nie zona;) a w podniecaniu sie innymi nie ma nic zlego, sama mam faceta a podniecam sie innymi, normalne;) swoim tez oczywiscie;)

Gość thyjukijmnhfbg
imie rozy gdzie pracujesz ze sie tak rozbierasz, chyba nie w biurze? :D chyba ze saa i mozesz sie zamknac;) a calo fajne, ale mowie jako kobieta

imię róży - cóż za śłiczny brzuszek , bielizna fajna chociaż ja uwielbiam jak laska ma stringi , masz coś jeszcze ?

ladne masz cialko...! podniecanie sie innym mowisz ze to normalne:):) sluchajcie pokazalem wczoraj ze nawet w pracy mozna zrobic zdjecie! Nawet jak niemialem kabla by przegrac fotke na komputer:) no dobrze to rozkrecamy sie slicznotki i wklejamy zdjecia!!! kto jest za?

Witam wszystkich!! Do Imię róży Piękna jesteś dasz jeszcze jakieś swoje zdjęcia ja będziesz już w domu???

Gość mghnbgcmnjn
trzeba tylko skopiowac o usunac spacje. ale tyleczek :D Ty sama jestes w tym biurze? :P

Gość Feliks Edmundowicz Dzierżyński
zayebeesty tyłeczek :)