Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr Big Dick

wasze zdjecia slicznotki...

Polecane posty

Gość Feliks Edmundowicz Dzierżyński
moja z powstrzymywaniem nie ma problemów :D ciekaw jestem w którym urzędzie pracujesz, może nawet przez ścianę ze mną :classic_cool:

autorze no był twój skarb w trakcie spoczynku to może go zobaczymy " w pełni" ?? różo dawno jesteś po porodzie?

albo budze go ustami, albo jak jestem bardzo zdesperowana to siadam mu na twarzy i wtedy jak sie ocieram, to juz na bank sie obudzi ;P jednym słowem - gwałcę go ;)

Wiesz co Ty byś się naprawdę nadawała w takie jedno miejsce w stolicy gdzie odbywają się takie fajne spotkania ,

mogę Tobie podać to miejsce ale tylko na @ jak chcesz to możesz do mnie napisać , ja Twojego @ - jeżeli napiszesz nikomu nie zdradzę

różo zrozumiałam z twoich poprzednich wypowiedzi że jesteś juz po porodzie, ale mozliwe że coś mi się pomyliło, wybacz :) no właśnie nie wyglądasz jakbys była po porodzie dlatego spytałam :) mr dick - hehe niestety na moje fotki nie licz :P

właśnie nie wiem, tak w domowym zaciszu to ja sobie moge szaleć i nie mieć zahamowań.... nie wiem jakbym zachowała sie na innym gruncie. Ale generalnie jestem spragniona nowych doznań ;) napisz swojego maila, odpiszę ;)

lechu_68@wp.pl pisz śmiało , i kiedy mogę do Ciebie odpisywać żebyś nie miałą z tego kłopotów ?

Gość gerda_w_pyte
no i tak sie zaczynaja zdrady..;)

sluchajcie, ja tez mam spore doswiadczenie w sexie, chcecie cos wiedziec to pytajcie :) moge poopowiadac troche :) mr dick- ale sie rozmarzylam po twoim poscie do mnie :)

sex grupowy nie jest mi obcy, teraz juz jestem co prawda kilka lat w stalym zwiazku ale wczesniej rozne szalenstwa chodzily mi po glowie :P

Gość jacek placek
a ja pragnę się owiedzieć jaka jest dziś pogoda w Toruniu.. bo u mnie w Przesnyszu leje jak wół do karety...

zapytałem Ciebie o ral - czy lubisz robić i jak robisz , jak chcesz to możesz napisać do mnie na @