Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr Big Dick

wasze zdjecia slicznotki...

Polecane posty

Gość jacek placek
to może zatem dla odmiany pobawimy sie muszelkami?

wanesa: jestes w domu sama. Dzownie do drzwi, otwierasz! Niewiesz kim jestem, patrze sie mocno w oczy ... tak moze byc?? pisac dalej?

Gość jacek placek
ja swoją przywiozłem z tegorocznych wakacji na Helu i trzymam w szkatułce pod poduszka

no jasne ze moze ja dalej: zapraszam cie do srodka chociaz nie jestem do konca ubrana bo nikogo sie nie spodziewalam... mam na sobie tylko bluzeczke ,bez stanika i krociutka spodniczke..

patrze na Ciebie przeszywajacym spojrzeniem... najpierw patrze na buzie, usta, oczy... schodze nizej, patrze na ksztalt twoich piersi, wiem ze ten wzrok Ciebie bardzo podnieca, widze jak twardnieja Tobie brodawki... podchodze blisko, tak ze swoje usta mam przy twoim uchu i szepcze do niego w jaki sposob chce Ciebie zerznac...

staje sie latwa jak cie widze i mam ochote zrobic to wszystko co mi szepczesz..

Gość jacek placek
Czy ktoś kce, żebym ją teraz wyjęła -ął spod podusi?

daje Tobie klapsa w tylek i mowie do ucha ze masz byc grzeczna... biore Ciebie na rece i zanosze do kochni. Sadzam Cie na blacie, patrze prosto w oczy, biore twoja reke i klade sobie na naprezonym penisie. Wyczuwasz go bardzo mocno przez spodnie! Chcesz mi je rozpiac, jednak ja przyblizam sie i zaczynam calowac twoja szyje, robie to bardzo delikatnie, czujesz dokladnie moje wargi, moj jezyk, czujesz ta namietnosc i to jak Ciebie bardzo pragne.... Jedna reka chwytam twoja piers i lekko muskam co chwile brodawke, ktora jest bardzo twarda.... Biore Ciebie za reke, kaze sie obrocic i wypiac...

a ja w tym czasie siedzę sobie w pokoju obok w wygodnym fotelu , słyszę wasze jęki , wyciągam swojego penisa i zaczynam się zabawiać nim , góra dół , cały czas mocno mi stoi

podnosze spodniczke. Daje klapsa w tylek, masuje posladki, chwytam je mocno, sciskam, co jakis czas przejezdzajac palcem po wenwnetrznej czesci ud. Czuje jakie jest tam cieplo, jak tam wilgotno.... kuca, trzymajac Ciebie za pupe, zaczynam dawac buziaki w pupe, lize ja, muskam, czujesz moj dotyk... Biore Ciebie za reke i idziemy do pokoju, chwytasz drzwi i lekko wypinasz pupe... ja juz jestem odwazniejszy i jezykiem zaczynam lekko masowac twoja cipke, robie to przez chwile bardzo powoli by przejsc w trytmiczne i mocniejsze ucisniecia jezykiem! Co jakis czas moj jezyk znajduje sie na twoim sloneczku lizac je coraz mocniej...

Gość Dziedzic Pruski
ogólnie ta stopka jakoś mitomanią podchodzi strasznie :O

wstaje i wyciagam swojego penisa! Przychodzi do nas waran juz nagi, kazdy z nas sobie zaczyna walic a Ty kleczysz przed nami i tylko czekasz by moc polizac choc jednego kutasa. Jestesmy bardzo mokrzy i jedynie co Tobie pozwalamy to nadstawic buzie. Kazdy z nas lekko uderza swoim penisem po twoich policzkach, tak ze masz je cale mokre...

Gość Dziedzic Pruski
koorva, sory stary, ile ty masz lat? 16 ??? :O

Gość Dziedzic Pruski
chooja tam wszystkie, ja o takich rzeczach nie fantazjuję :O

lizesz jednego, a drugiego walisz reka, na przemian! Wiesz ze musisz dac z siebie wszystko! Siadam na fotelu, klekasz przedemna i zaczynasz gleboko go brac do buzi... za Toba Waran zaczyna...