Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczna.

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość majeczna.

co byście pomyślały i zrobiły gdyby wasz chłopak z którym jestescie 1.5roku powiedzoał wam że chce spedzić sylwestra z kolegą na imprezie bo sie dawno nie widzieli, a ostatniego sylwestra spędzaliście razem, i wogóle widują się bardzo rzadko? ale nie chodzi o laskę bo naprawdę chodziłoby o imprezę u kumpla czy z kumplem ale nie wpadł na to żeby iśc z wami? albo uznał ze przeciez nie wszystko musicie ro bić razem a tak bedzie wygodnie bo nie bedzie problemu z noclegiem itd

zapytaj podstępnie czy możesz w takim razie iśćna imprezę u znajomych,gdzie będą pary i single, koledzy ze szkoły, osiedla itp. dla mnie to dziwne, bo znaczy, ze nie rozumie, że tworzy związek a nie jakiś układ, w którym chodzi tylko o spędzenie od czasu do czasu paru chwil ze sobą... a najdziwniejsze, że pewnie nie rozumie o co ci chodzi...

Gość majeczna.
dla mnie też dlatego pytam czy uznałybscie że skoro z wami sie źle czy gorzej bawi a jeszcze taki dzien i bez was,to zerwałybyscie czy ?

Gość majeczna.
ale związek i oddzielnie w takim dniu? a jak ja nie mam planów?

ja bym sie poczula urazona co innego jakas impreza na ktorej nie moglabys byc a co innego sylwester, ktory chcesz z nim spedzic

Gość majeczna.
i co byś powiedziala czy zrobiła? przemilczałabys nawet jakbys siedziała w sylwka sama w domu?

Od razu bym nie zerwała bez przesady. Ale dla mnie to dziwne, nie wiem może każdy związek jest inny... ale taki dzień to aż się prosi żeby być razem.

no właśnie - poczułabym się urażona i byłoby mi przykro. może powinnaś powiedzieć mu jasno, że jest ci przykro właśnie - jeśli powie, że przesadzasz to już chyba wiesz co zrobić - oziębić ten związek i zobaczyć co dalej...

Powiedz ze chcesz isc z nim, albo zoarganizujcie cos innego tak zeby mogl byc kumpel i Ty. Sory ale jest jeszcze bardzo duzo czasu wiec na pewno dalo by sie cos wymyslic.

Gość majeczna.
dobra ale załóżmy że dowiadujecie się o tym wczesniej bo wam mówi, to co powiedziec ok i udawać że jest ok? czy spytac czy oszalał czy pozwolić mu na to bo przeciez nie chcecie żeb czuł sie zmuszony do spedzania z wami czasu ale potem oziębić związek i zacząć się oddalać

no coz powiedzialabym, ze nie ma sprawy i ze zamierzam sie swietnie bawic bez niego i zrobilabym to:) do sylwestra daleko moze on chce zebys byla zazdrosna i chce cos sprowokowac

Gość majeczna.
jaki jest problem? że nie wpadł na to że na imprezy można chodzić z dziewczyną? jego koledzy tak robią ale on nie czas spędza ze mną ale jak jest już na imprezie to zawsze sam...

A co za problem powiedziec mu to co piszesz tutaj?? Po prosty powiedz ze inaczej sobie wyobrazalas ten dzien, czy myslal co Ty masz w tym czasie robic??