Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realised

A JA NIEZDROWO,ALE PRZYNAJMNIEJ SKUTECZNIE... MIESIĄC TEMU 67 KG, DZISIAJ 58...

Polecane posty

Gość realised

Śmiać się czy płakać? Serce mówi jedno, ale rozsądek drugie..

Gość jhguhiuhuh
piszta jak to zrobilas:P

Gość realised
Jeśli chcecie odchudzać się zdrowo, to nie kopiujcie. To jest jeden ze sposobów anorektyczek :/ "zabijam" farmakologicznie głód, tzn.biorę tabletki (niektórym pewnie znane..), popijam mocną kawą i jakieś kilka godzin spokój.. krewka krewetka- chodzi o to ze cieszę się z utraty wagi, ale jednoczesnie mam wyrzuty sumienia ze niszcze organizm.. :(

Gość jhguhiuhuh
jakie znowu tabletki???i co nie jesz nic w ciagu dnia po tej kawie??nie kumam😠

Gość olalla
Powodzenia zycze.Efekt jojo murowany niedlugo!

Dziewczyno...nie niszcz swojego zdrowia, nie ma cudów, myślisz od picia kawy i zażywania jakiś tabletek odchudzisz się trwale, zdrowo i bez uszczerbku na zdrowiu? szybko moze tak ale jakim kosztem...wiem ze moje słowa i tak odbiją się i nic do Ciebie nie trafi, ale przynajmniej nie bedę należęc do osób kótre pochwalają takie zachowanie i bedą Ciebie naśladować, życzę zdrowia....

Gość realised
kasiulak- najgorsze jest to że ja wiem o tym że to mi szkodzi, ale nie mogę się już przed tym powstrzymywać. Przynajmniej jedna rzecz, w której wykazuje silną wolę :O jhguhiuhuh- nic nie jem po tej kawie, a samą kawą popijam tabletkę Tussipectu.. Jednak nie radzę Ci tak naprawdę tego robić, wpisz nazwę w wyszukiwarce, ja raz zaczęłam czytać o tym to pół nocy ryczałam przed monitorem... Kurde, a jednak to robię!! Dziewczyny, do cholery, co ze mną nie tak?? Czemu jestem taka bezsilna?? Ja się już chyba nie kontroluję :( sorki za te wszystkie żale ;( mama by mnie zabiła gdyby wiedziała...

Gość jhguhiuhuh
ej przeciez dziewczyna napisala w temacie jak byk..NIEZDROWO... naucz ze sie czytac ze zrozumieniem tez nie pochwalam twojego zachowania ale to twoje zdrowie..ja bym tak nie mogla..ciekawe ile masz lat

Gość jhguhiuhuh
aaa no cos tam czytalam o tych tabletkach ,ale nigdy nie zastanawialam sie na nimi ..nie chce sie truc,wole schudnac inaczej wiem ,ze moze dluzej kilogramy beda spadac ale czyste sumienie bede miec ,ze robie to zdrowo..coz Twoj wybor.. czemu nie przestaniesz ?

Gość realised
17.. podejrzewam, co teraz sobie możesz pomyśleć "Głupie dziecko" czy coś podobnego.. ale właśnie najgorsze jest to że ja podobno dojrzała jestem itp itd Nie wiem, po prostu mnie to...dowartosciowuje?? Swiadomosc,ze kolejny dzien za mna, ze znowu dalam rade.. Nie mam kompleksów oprocz tej wagi, bardziej jest to "sposob" na stlumienie innych problemow.. W kwietniu podjelam probe samobojcza,nieudana jak widac, wszystko zaczelam od nowa, a raczej chcialam, bo chyba pakuje sie w nie mniejsze bagno.. nie radze sobie ze soba

Gość ja tez tak chce i juz
jaki tabletki bierzesz ?? kawa to rozumiem a tabletki ??

Gość jhguhiuhuh
napisala juz nazwe tabletek..ech;-/ nie mysle,ze jestes dzieckiem a juz napewno,ze glupia..nie znam cie ,wiec nie oceniam:) ale meczy mnie pytanie,,czemu nie przestaniesz?az tak sie mozna w to wciagnac?

Gość jhguhiuhuh
aa i waga 58 kg to nie jest duza waga...chcialabym tyle wazyc co Ty

Gość realised
Carmen89- jeśli jeszcze jesteś.. 12573558 proszę.. jhguhiuhuh- to cieszę się, bo spodziewałam się fali krytyki tak szczerze ;( kurczę raczej można, ja trzy razy przestawalam najdłużej na trzy tyg i znow wracalam :O :(