Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fanka a ja wygrałem życie

skąd wziął się pomysł na wasz nick?

Polecane posty

Gość Brzechwa
czytałem bajki

Gość rfewrfrfw
palce sobie same wybrały

Gość dferferf
hehe maskopatol niezle

kuźwa z bajki o muminkach szłam kiedysik z taka torebeczką, małą, czarną, zawieszoną rozkosznie na prawej łapce i z tą torebusią wszedzie (prawie, że do kibelka) a moje młode o....jak mama muminka :O

"""alone4ever - nie będziesz sam/a, na pewno kogoś znajdziesz, tylko musisz w to wierzyć """ nie ma szans :( czytajac to forum smialo moge stwierdzic ze jestem rownie beznadzijeny jak kolega :D a ja wygrałem :) a moze nawet jescze gorszym przypadkiem jestem :( tyle ze nie jestem niski i brzydki ;) ale poza tym szkoda gadać :o porazka totalna :o :o :o

skrot od bruschetty, ktora kiedys jadlam, nazwa w menu wygladala smacznie i tak zostalo :D

fanka :D jasne ze nie czerpie wiedzy o zyciu / swiecie z tego forum :P ale sporo ciekawych rzeczy sie tu mozna tez dowiedziec :D :D :D poza tym ktos tak niekomunikatywny jak ja raczej nie znajdzie nawet wirtualnej fanki :P nie mowie juz o takie w realu ;) eehh zreszta nawet jak juz ewentualnie bym jakas znalazl ;) pfff co ja gadam :o jak by sie pwoiedzmy jakas mna zainteresowała to raczej bym ja splawil \ uniakl bo i tak nie wiedzialbym co z nia robic :D o czym gadac itd wiec wole nawet nie szukac i nie zwracam uwagi na dziewczyny :o :o :o