Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

nie mogę się zmobilizować do pisania pracy magisterskiej

Polecane posty

Blu nie miales/as metodologii?? na jakim kierunku jestes, a wlasciwie jaki konczysz???

Gość blu skyyyyy
jestem na pedagogice opiekunczej i resocjalizacyjnej... mam metodologie wlasnie i czescia tego jest wywiad...mialaam miec ankiete ale promotorka powiedziala ze wiarygodniejszy bedzie wywiad wiec go zrobilam....tyle ze teraz nie wiem co mam napisac w analizie badan wlasnych....kompletne zero.... ankiete sie wylicza procentowo i wogole a tu??? a z promotora sie widzę dopiero we wrzesniu...a do 13 mam zdac gotowa prace ;/ setunia wiesz cos na ten temat?

Gość yurek
a po chuj wam baby magisterka...moja babcia nie miała nawet podstawowki a wychowała 8 dzieci na porządnych ludzi co wam się nigdy nie uda :p

Gość kot13
bo najpierw znajdujesz odpowiedzi a dopiero potem konstruujesz wywiad wtedy analiza jest prosta jak drut:-)

Gość blu skyyyyy
jakos mi nie pomoglas/es ;/ chyba najpierw musialam zrobic wywiad zeby dokonac analizy...inaczej sie nie da... chujowa ta twoja rada wiesz...

Gość blu skyyyyy
yurek Tobie za to wszystko sie uda...pewnie poszedles w slady babci i tez podstawówki nie ukonczyles? ;]

Gość takimi prawami
blu sky a kiedy sie bronisz?

Gość blu skyyyyy
24 wrzesnia najprawdopodobniej...choc termin jeszcze nie jest ustalony tak dokladnie... ale prace chcialabym miec juz skonczona do 2 wrzesnia bo 3 wracam juz do pracy z urlopu a wiadomo jeszcze poprawki... ;/

Gość yurek
blu sky - proszę od razu agresja na kilka słów prawdy :p to tego uczą teraz w szkołach?

Gość yurek
wszystko jasne - pedagogika...

Gość kot13
nie do konca:-) należy założyć jakąś tezę prawda? i potem ją udowodnić lub nie. Ale jak chcesz sama cały wywiad konstruować to się męcz:-) widzisz, magisterka to pierwszy stopien naukowy, tu nie chodzi o Twoje własne wielkie badania a o nabycie umiejętności ich przepreowadzania:-) znajdz kilka punktów na które znasz odpowiedź i na ich bazie opracuj wywiad z dodatkowymi pytaniami. Analizowane i rozwinięte będą te główne pytania na które znajdziesz odpowiedz w literaturze czy w rozmowie z badanym. POdejrzewam, że wymyśliłaś pytania "od czapy " i nie wiesz jak je teraz zanalizowac.

Gość blu skyyyyy
jakiej prawdy?? chyba prawdy która sobie ubzdurales :] poza tym porównujac czasy twojej babci do dzisiejszych?? błyskotliwy żeś ;p

Gość yurek
kolejna idiotka ehhh myśli że czasy sa inne...a przeciez wychowanie 8 dzieci to duuuuużo większy wyczyn niż napisanie bezsensownej pracy magisteskiej, której nikt nie czyta. ile poświecisz pisaniu pracy? jeśli jesteś bystra 2 tyg - jesli jestes "normalna" 4 tygodnie- i to jest poświęcenie?

Gość blu skyyyyy
popierwsze robie licencjat... po drugie badam dzialanosc organizacji pozarzadowych ...wiec prawie w kazdym pytaniu odpowoiedz jest inna, przy tej analizie sie zgubilam troszke bo stoje w miejscu...ale to nic moze jakos dojde do tego...jesli nie to pojade do promotorki z tym co mam i ona mi powie jak to zrobic... a kazda dzialanosc ma inne cele....nie wiem jak to ujac w analizie...o to chodzi... przy ankiecie bylo by prosciej tyle ze ankieta przy moim temacie pracy nie miala by sensu.... dlatego jest wywiad- wiarygodne zródlo

Gość kot13
promotor i recenzent przeczyta;-)

Gość blu skyyyyy
yurek wlasnie tak mysle ze czasy sa inne i chuj ci do tego... zajmuje sie tym czym sie zajmuje i bede studiowała tyle ile mi sie podoba...wychowywanie dzieci sobie zostawie na pozniej kiedy bede je miala... bez odbioru.

Gość kot13
to zawęż obszar badan:-)

Gość blu skyyyyy
bardziej sie nie da bo i tak mam tylko 6 organizacji.... yurek bez podstawówki napewno mi pomoze :] chlopaczyna sie zna na zyciu :] ba! chyba na wszystkim:]

Gość yurek
po pierwsze kochana człowiek inteligentny nie pyta innych jak pisać prace magisterską bo to wie.....po drugie pisanie pracy magisterskiej na tak bezsensownym kierunku jak pedagogika jest osiągalne dla każdego debila w tym kraju..po trzecie zakończanie dyskusji jest jednoznacznie odbierane jako brak argumentów i przejaw prymitywizmu współczesnych studentów.....powodzenia

Gość kot13
nic Ci więcej na forum doradzić nie mogę:-) ale przemyśl te najpierw odpowiedzi a potem do nich pytania to w miarę szybki sposób opracowania jako- takiego wywiadu:-) powodzenia

Gość kot13
yurek coś się do dziewczyny przyczepił jak rzep:-) może ze mną zatancz cwaniaku:-)

Gość yurek
bardzo chętnie

Gość yurek
o czym pogadamy? :p

Gość kot13
:-) to powiedz czemu nie cenisz uczących się kobiet mędrcze?:-)

Gość kot13
możemy pogadac np o Twoim hobby? co lubisz robić? bo ja lubię latać:-)

Gość kot13
coś się rozmowa nie klei:-) dobrej nocy wszytskim:-)

Gość yurek
cenię kobiety uczące się :p ale nie cenię debilek, które myślą, że kończąc byle jakie studia są KIMŚ ewentualnie myślą, że są ponad przeciętną...a to iluzja

Gość kot13
tu się muszę zgodzić, ale dotyczy to także mężczyzn:-)

Gość blu skyyyy
yurek jestes taki madry chlopak a nie doczytales ze jestem na etapie robienia licencjatu.... nie uwazam sie za Bóg wie kogo, nigdzie tez nie napisalam ze to są trudne studia...jest duzo rzeczy których nie wiem i nie wstydze sie o to pytac...a ty mnie traktujesz z góry i wyzywasz od idiotek... moim marzeniem jest praca z dziecmi niepelnosprawnymi dlatego taki kierunek...nie wiem co jestw tym zlego ze pytam kogos na forum...zwlaszcza ze byc moze ktos mial podobny problem...

KOt 13 a Ty tu tez:) ja akurat nie mialam wywiadu ale tak jak pisze kot w sumie mialas na pewno postawione jakies hipotezy! bo inaczej to sie nie bada;) i teraz pod katem tych hipotes analizujesz te wywiady! propmotorka tez jest od tego xzeby Ci pomoc i tez promotorzy maja rozne wymagania co do przedstawiania wynikow generalnie to jakby wyciagasz wnioski z wypowiedzi udzielonych w wywiadzie! widzisz jakie odpowiedzi czesto sie powtarzaly wiec uwazasz to za istotne! ciezko tak pomoc poiszac tu na forum ogolnei to wez cos o wywiadach poczytaj!