Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

nie mogę się zmobilizować do pisania pracy magisterskiej

Polecane posty

Gość lenka65
Wy się już pewnie obroniliście a ja dalej pszę mgrrr:P

Gość -Koteczka-
Prace napisalam, promotor sie skontaktowal ze mna tuz przed obrona i ewidentnie pracy nie czytal, bo jak ja jeszcze pozniej sprawdzilam, to byla masa moich uwag, niedokonczone przypisy, cale paragrafy zle formatowane, masa literowek (nie mam polskiego autosprawdzacza w Wordzie). Poprawilam to,ale po wydruku (pare godzin przed terminem oddania) okazalo sie,ze i tak mam mase bledow, w tym blad w temacie! I wiecie co? Dostalam 5 za prace i 5 z obrony. Szczeka mi opadla do ziemi. Recenzent powiedzial,ze moja praca moze sluzyc za podrecznik, a profesor powiedzial,ze po toku moich wypowiedzi wnioskuje, ze jestem nieprzecietnie inteligentna i ze nie moze uwierzyc,ze moja srednia na uczelni byla 3,7.

Gość -Koteczka-
Dodam jeszcze,ze to na panstwowym, duzym uniwersytecie. Tak wiec uszy do gory i piszcie te prace, jak praca jest dobra, to bledy techniczne typu literowki czy formatowanie nie zepsuja oceny. Ja marzylam po cichu o 4 z pracy i 4 z obrony. Maglowali mnie godzine, bylam czerwona jak burak, ale ogolnie bylo fajnie. Powodzenia!

Gość a ja musze powtarzać
rak bo nie mogę sięz zmoblilisowac do pisania i łtmuaczenia tekstów :(( :( ale Tobie gratuluję!

Gość blu skyyyyy
hej:) ja na szczescie tez juz napisalam swoja prace lic. 30 wrzesnia wszystko zdałam...ale powiem szczerze ze to była taka męka, chodzilam do pracy a pozniej w nocy do rana pisalam i poprawiaalam prace...promotorka tez mi nie sprawdzila pracy tylko na slepo podpisala 14 pazdzirenika obrona:)

Gość blu skyyyy
za 3 dni obrona;/ juz mi niedobrze;/

Gość Zrozpaczony :(
Ja też mam problem i za bardzo nie wiem jak sobie z nim poradzić :/ Otórz: Studiuje Informatykę i miałem do końca czerwca 2010 termin oddania magisterki. Niestety opieprzałem się za dużo i ogólnie musiałem pisać o przedłużenie podając powód trudnej sytuacji materialnej, podjęcie pracy na "czarno" w Anglii i papiery z banku o porzyczce (dobra ściema bo wiarygodna - porzyczka autentyczna :) ) Dostałem przedłużenie do końca stycznia 2011 jednak i tutaj powstał problem bo otrzymałem w sierpniu wymarzoną dla mnie pracę, niestety na czarno (tym razem na prawdę) i robiłem po 12 godzin przez co tym razem już na serio nie miałem czasu na pisanie magisterki :/ Teraz problem jest taki, że muszę złożyć podanie o powtarzanie przedmiotu "Praca magisterska" ale potrzebuję jakiegoś wiarygodnego i racjonalnego powodu na który mogę przedstawić papiery. Tylko co??? Porzyczka w banku została spłacona, papierów za robotę na czarno nie dostanę i nie wiem co począć :( Myślałem może o jakimś papierze z serwisu komputerowego że mi się dysk twardy spalił ale nie znam nikogo kto mógłby wiarygodny papier mi załatwić... dlatego jestem w głębokiej du..ie :/ Jakby ktoś miał jakiś pomysł to odpiszcie cuś pod spodem bo potrzebuję... POMOOOOOOCYYYY ;(

Cześć! Ten wątek bardzo mnie pocieszył, ze na tym padole jest więcej takich leni intelektualnych, którzy odkładają pisania jakże ważnej (blablabla) w życiu zawodowym pracy licencjackiej/magisterskiej. Ja się zabieram i zabrać nie mogę. "Piszę" pracę licencjacką. Nie widzę sensu moich studiów, pisanie tej pracy to strata czasu, ale obiecuje się za to wziaźć jak najprędzej, aby mieć spokójh i pożegnać się z moimi studiami. :/ Może w tym tygodnu zacznę. Mam konspekt i spis treści i narazie ze trzy zdania :/

Gość Daro84
Ja do 3 miesięcy próbuję sobie autozasugerować ze to już ostatnia chwila i jakoś ciągle nie mogę się na poważnie zebrać. Ale mam jedną radę dla wszystkich którzy mają ten problem. Widzę po sobie że tylko to w jakikolwiek sposób mnie mobilizuje - pomyslcie, że im szybciej to napiszecie, tym szybciej będziecie mieli to z głowy i tym mniej czasu będziecie się wkurwiać na siebie i cały świat. Trzeba to skończyć jak najszybciej mieć z głowy ten ciężar. PS. Prawdę mówiąc, uważam ze obecnie w większości przypadków pisanie prac dyplomowych przestało mieć jakiś sens, no moze poza jaimiś kierunkami stricte technicznymi... Bo człowiek przez 5 lat albo i więcej zapierdziela, traci zdrowie, uczy się, po to, zeby jeszcze na końcu przechodizć przez ten syf... No ale to już inna historia.... Życzę wszystkim i sobie powowodzenia, nie dajmy się ;-)

Gość Daro84
A i jeszcze jako ciekawostkę powiem (ciekawe czy Wy też tak macie), że przez cały ten czas, kiedy powinienem pisac pracę, czytam mnóstwo ksiażek, pochłaniam tonami artykuły w gazetach, zgłębiam rozmaite dziedziny, naglę odnajduję psaje życiowe, na któe wczesniej nie miałem czasu, itd... nie obijam się, robie nawet pożyteczne rzeczy, tylko, że nic z tego co tak naprawde powinienem.... :P

też zajmuję się wszystkim tylko nie tym czym powinnam. Wszystko jest lepsze od pisania pracy, zapłaciłam już karę za książki,zwrócilam je i wypożyczyłam od nowa. Muszę przez to pozmieniać przypisy, bo teraz mam książki z innym rokiem wydania... Jestem oślicą do kwadratu :( Jak tak dalej pójdzie będę rok powtarzać

Gość Darecki
Daro84, chłopie jak ja Cie rozumiem(jeżeli 84 to Twoj rocznik to powinniśmy podać sobie dłonie). Ja dosłownie pożeram wszelkiej maści artykuły, ciekawostki itp. Zacząłem się interesować rzeczami, o których wcześniej nawet nie czytałem. I ciągle coś mam do zrobienia. A praca leży. Zresztą chyba jestem rekordzistą - studia powinienem zakończyć w 2008 a mamy..no właśnie..czuję sie z tym źle ale nie mogę się zmobilizować. Promotor powiedział, że to moje ostatnie przedłużenie ale jakoś w to nie wierzę hehe. Pozdro dla wszystkich "leniuchów intelektualnych".. :D

Gość Darecki
A najlepsze jest to, że całe studia przeszedłem bez powtarzania semestru ( Polibuda) a z ta pracą to centralnie daje ciała..

Gość anka1982-juzmagister
Ja nie mogłam napisać pracy przez 5 lat, w końcu sięgnęłam po pomoc - psychologiczną. Jest coś takiego jak Coaching i poradnictwo motywacyjne. I krok po kroku, przy wsparciu psychologa - udało się :) Jestem już od 2 miesiiecy pania magister :) Jak ktoś zaointeresowany - polecam stronę tej poradnii: www.motywujemy.pl

witam:) mam pytanko do Was. w czasie pisania pracy lic/mgr korzystacie/korzystaliście z książek - ebooków, jeśli tych w normalnej wersji nie sposób było dostać?? ;):):)

napisałam w końcu pierwszy rozdział. uffff... najgorzej jest usiąść, skupić się tylko i wyłącznie na tym:| ale! wszystko jest dla ludzi:) trzymam za "niemogących się przemóc" kciuki!!!!:):):):)

Gość OSZUST mam.dyplom@tlen.pl
UWAGA!!! PRZESTRZEGAM PRZED OSZUSTEM ZE STRONY http://prace-dyplomowe.manifo.com/ http://e-prace.manifo.com/ http://prace-dyplom.manifo.com/ OSZUKAŁ MNIE, MA KILKA STRON INTERNETOWYCH, DO TEJ PORY NIE ODZYSKAŁAM PIENIĘDZY!!! OSZUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Kontakt: mam.dyplom@tlen.pl prace.dyplomowe@tlen.p l Oferta Oferujemy indywidualne pisanie prac licencjackich, inżynierskich oraz magisterskich. Dodatkowo zajmujemy się pisaniem pojedynczych rozdziałów do prac dyplomowych, a także korektą i sprawdzaniem tekstu pod względem plagiatu. Nasza kadra redaktorska składa się z 15 osób dzięki czemu jesteśmy wstanie sprostać wszystkim klientom, ze względu na różnorodne wykształcenie. Charakteryzujemy się cechami, które wyróżniają nas spośród konkurencji: utrzymujemy standard pomiędzy niską ceną a najwyższą jakością wykonywanych usług do każdego klienta podchodzimy indywidualnie korzystamy tylko i wyłącznie z materiałów naukowych podejmujemy się napisania pracy z każdej dziedziny nauk terminowo oddajemy prace i wykonujemy usługi gwarantujemy pełne zaangażowanie i pomoc kleintowi podczas wykonywania usługi jak i również po popisywanie umów usługowych z klientami Cennik usług Prace dyplomowe praca licencjacka od 600 do 900 zł praca inżynierska od 700 do 1000 zł praca magisterska od 1200 do 1500 zł Korekta: poprawa błędów gramatycznych i interpunkcyjnych- 3 zł/str. poprawa błędow stylistycznych- 3 zł/ str. poprawa całkowita lub częściowa tekstu pod względem merytorycznym, stylistycznym, gramatycznym i interpunkcyjnym- 5 zł/str. Test antyplagiat( z sprawdzeniem przypisów i przekazaniem raportu)- OSZUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! UWAZAJCIE NA NIEGO.

Gość Pisanie i poprawa prac dyplom
Profesjonalnie, terminowo i przede wszystkim na najwyższym poziomie. Do pracy otrzymasz raport z systemu plagiat.pl oraz do końca września za każdą prace licencjacką i inżynierską tylko 800 zł, prace magisterskie w stałej cenie 1200 zł. Sprawdź na www.prace24h.pl lub napisz na jeden z naszych adresów e-mail: pracedyplomowe@prace24h.pl lub na info@prace24h.pl

Gość Basia1234567
Mi pracę napisała agniesia123.80@wp.pl i byłam zadowolona. Nie każdy jest w stanie zmobilizować się do napisania pracy, ja musiałam skorzystać z pomocy.

Gość ona756
Ja korzystałam z prace-magisterskie.org.pl i mogę śmiało polecić!

Gość gość
Ja się nie mogłem zmobilizować i skorzystałem z wsparcia osób trzecich, którym powierzyłem napisanie opracowania dyplomowego, była to praca magisterska z socjologii - http://opracowania24.pl. Z wyników byłem zadowolony, polecam

Ludzie, na ch*j Wy studiujecie skoro nawet nie możecie głupiej pracy napisać, która poniekąd jest taką swoistą 'kropką nad i' tego co się nauczyło na studiach? A później macie wielce roszczeniowe pretensje, że za 1500zł to po studiach nie będzie jeden z drugim taki pracował. A za co ma Wam pracodawca płacić?

Gość Filip 01623
Ja nie mogłem napisać własnej pracy i zleciłem p. Zbyszkowi walcowi, napisałem na zbyszek.walc84@wp.pl i odpisał mi jakieś 3 dni później żebyśmy ustalili szczegóły i tak podjęliśmy współpracę. Jak narazie jest ok, oddałem 1 rozdział i czekam na kolejne. Pozdrawiam Was :)

Gość gość
jeżeli ktoś nadal nie potrafi się zmobilizować do napisania pracy to polecam pomoc ludzi z www.ekonsultacje-online.pl

Gość setta_2
A moze skorzystaj z czyjej pomocy? To nic zlego,sama wiem,ze czasem brakuje czasu i sil zeby dobrze sie do tego zabrac. ze swojej strony polecam firme Sos-Pisanie. Mega dobra wspolpraca :)

Gość nataliij
no to moze niech ktoś Ci pomoże albo oddaj do napisania komuś. wiem ze to może nie jest najlepsze rozwiązanie ale sama kiedyś korzystałam z usług proposterus-books.pl bo jednak pracy nie mogłam pogodzić z pisaniem licencjatu.....:) praca była bardzo dobrze napisana!