Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

nie mogę się zmobilizować do pisania pracy magisterskiej

Polecane posty

Gość ewa23948
agniesia123.80@wp.pl NIE POLECAM!!!!!!

Gość gość
polecam zapoznać się z Proposterus Books, oni pomagają w takich sprawach, mogą zrobic research etc :)

Gość kobieta987654
prace pisze się w niecałe 2 tygodnie, wszystko jest w internecie, pozamieniać zdania w artykułach naukowych, spisać bibliografie, nawet są pozycje naukowe w internecie i po wpisaniu zagadnienia pokaże rozdział ze stronami, przeszliście kawał roboty ze studiami, pisanie pracy owszem nudne ale szkoda wydawać kasy, a jaka satysfakcja potem... To już nie te czasy gdzie trzeba w bibliotekach siedzieć i samemu szukać

Gość Yasorta
gościu, dobrze mówisz :) Dokladnie tak jest jezeli chodzi o proposterus books :) Maja dobry kontakt z uzytkownikiem i ogolnie calosc prac jest przyjemna :)

Znajdź sobie dźwignie która wystarczająco Cię podniesie. Tu masz coś do nawiązania tematu temat http://www.pracedyplomowe.edu.pl/kiedy-zaczac-pisanie-pracy-dyplomowej.html, przeczytaj i pomyśl nad tym co będzie za 5 lat jeśli nie napiszesz tej pracy, wymień 10 jakich kolwiek rzeczy. Na pewno po napisaniu będziesz się cieszył, a po zaliczeniu uznasz szacunek innych ludzi.

Gość gość
Napisz do tarocistki. Dowiesz sie jak Twoje sprawy będą wygladac w tym zakresie. Ja często korzystam. Polecam tarocistkasofii@wp.pl

Gość Dominika J
Beata001 - też wpadałam na tę stronę jak miałam wątpliwości i w sumie potem wyszło, że tych poprawek miałam naprawdę mało także dzięki!

Doskonale Cie rozumie, ponieważ mam to samo. Moja niechęć jest tym większa, że nie mogę dogadać się ze swoim promotorem, który narzuca mi pewne rzeczy :( Zajrzyj na sobie na stronę http://pisanie-prac.weebly.com, tam znajdziesz wskazówki jak zmotywować się do pisania, mi bardzo pomogły - przede mną jeszcze 1 rozdział :)

Gość gość
ewa23948 a czemu nie polecasz agniesia123.80@wp.pl

Gość gość
Postaw sobie cel i realizuj go a nie smęć. Ja zbierałam materiały do magisterki 6 miesięcy a napisałam w tydzień, z przepisywaniem na kompie, oprawą - 2 tygodnie.

Gość XXgośćYY
heh, pamiętam ten temat, i te wszystkie stresy, zmagania, uczucie niemocy, blokady z roku 2008/09. Ostatecznie obroniłam się dopiero kilka at później. Praca okazała się bardzo dobra, ale nic dziwnego - strasznie się nad nią nasiedziałam, napoprawiałam, i ogólnie good job zrobiłam. Dla piszących mam radę - nie taki diabeł straszny. Trzeba mieć cały czas komputer włączony i na siłę przed nim siadać odganiając dystrakcje, potem jakoś leci i się tworzy :)

Gość martinek67
zapraszam wszystkich studentów do współpracy. Mam na koncie wiele udanych i pomyślnie zakończonych prac. Jeśli masz problem z napisaniem swojej pracy to zgłoś się do mnie. Każde zlecenie jest tak samo ważne i wymaga profesjonalnego przygotowania, ponieważ wiem, ile znaczy taka praca dla każdej ze współpracujących ze mną osób. Pomimo bardzo dużego zróżnicowania tematyki prac, jestem w stanie po wnikliwej analizie napisać pracę z zakresu medycyny, zdrowia publicznego, marketingu, dietetyki. Stawka za pracę jest ustalana indywidualnie na podstawie kilku czynników takich jak termin, ilość stron oraz temat pracy. Gwarantuję BEZPŁATNE poprawki i raport z antyplagiatu po uregulowaniu całej płatności przez klienta. Zachęcam do kontaktu mailowego wówczas będziemy mogli omówić wszystkie szczegóły współpracy. martamorawska13@wp.pl