Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idgh

Jakich wkladek używacie, z jakich firm?

Polecane posty

Gość idgh

Pytam z ciekawosci. Jakie waszym zdaniem sa najlepsze wkladki? Ja lubie bella te z czarnymi i bialymi do bielizny typu string oraz descreet, bo ladnie pachna;) A wy?

Gość --------------
naturella

Gość ja tych
z biedronki...:-)

Gość idgh
A jak czesto powinno sie wymieniac wkladke? Tak co 3 - 4 godziny?

Gość idgh
Pfu, mialo byc 3 - 4 razy dziennie???

Teoretycznie powinnaś mieć tam zawsze sucho, więc wymieniaj ją wtedy kiedy jest wilgotna.

Gość tak szczerze
tylko i wylacznie alldays disccret ultrathin..prawie ch nie czuc,sa super...bella jak dla mnie to kartoniki,a nie wkladki...

tak często jak potrzebujesz :) zależy od stopnia twojej wilgotności

Gość wkładki to lipa
nie przepuszczaja powietrza i się to tam wszystko kisi. ja stosowałam długi czas kerfri (jakos tak) ale rzuciłam to w cholerę

Gość idgh
Wszystko kisi? Przeciez po to wlasnie sa wkladki, zeby czuc sie caly czas swiezo i nie brudzic bielizny. Jesli duzo Ci wyplynie to wyjmujesz wkladke i wkladasz nowa, wiec w jaki sposob ma sie tak kisic?:|

Gość idgh
A znacie moze jakies wkladki, ktore maja taka sama siateczke jak podpaski, ktora wchlania wydzieline do srodka i dzieki temu wkladka na zewnatrz pozostaje sucha?:>

Gość wkładki to lipa
ale nie przepuszczają powietrza tak jak bielizna. a co na proszek cię nie stać?? to uprzedzam ze zaczniesz wydawac na leki i ginekologa tak jak ja

Gość idgh
Wkladek uzywam juz od dawna, u ginekologa bywam regularnie i jak na razie zadna infekcja mi sie nie zdarzyla. Mysle, ze infekcje nie sa skutkiem uzywania wkladek, juz predzej wlasnie nie uzywania. Gdy caly dzien chodzisz w majtkach nasiaknietych wydzielina to dopiero masz rozwoj bakterii. Wiadomo, ze jak sie jest np w pracy to czlowiek nie bedzie co pare godzin zmieniac majtek:P Wiec musi sie z tym wszystkim kisic. A wkladke wyjmujesz i znow masz tam swiezo.

Gość wkładki to lipa
gratuluję:o

Gość laktanka
ja wkładek uzywam tylko pod koniec okresu i w dni plodne kiedy wiecej mi sie wydziela :P na co dzien nie nosze wlasnie dlatego ze tez uwazam ze lepiej zabrudzic majtki niz kisic pipke bez powietrza :) dodam ze nie choruje na nic i nawet w ciazy grzybica mi sie nie przytrafila.

Gość idgh
Czego gratulujesz? Moim zdaniem mam lepiej zmienic wkladke i miec tam zawsze swiezo, niz chodzic caly dzien z majtkami nasiaknietymi wydzielina i sie w nich kisic.

Gość idgh
Moim zdaniem lepiej zmienic wkladke*

Gość młoda88
wkładki z siateczką możn kupić w rossmanie,nie są jakiejś znanej firmy tylko to te takie rosmanowe:)

Gość iudg
Nie wiedzialam, ze istnieja takie z siateczka. Ja przewaznie uzywam descreet, one slicznie pachna, ale siateczki nie maja.

Gość likto
mi az tak strasznie nic tam nie leci zeby od razu chodzic z wkladka Wspolczuje tym co musza:(

Gość likto
Ale jak mi sie konczy @ to nosze te z belli Bo podpaska wtedy juz nie jest potrzebna

Gość kundrie
alldays niebiskie. i żadnych innych już nie chcę