Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

victoriav

KAWAŁY!!!!!!!!!! kto zna dobre

Polecane posty

Młode małżeństwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Mąż pyta: - Panie doktorze, a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży - można czy nie? - W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu, bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka. - A jak to jest na wilka? - Leżysz pan koło nory i wyjesz!

Słyszałem, że masz nową dziewczynę? - No. - A fajna chociaż w łóżku? - W sumie to nie wiem. Jedni mówią, że fajna inni, że niefajna.

Noc poślubna: - Kochanie, dużo było ich przede mną? Mija godzina, ona milczy. - Kochanie, gniewasz się na mnie? - Cicho, liczę...

zona prosi meza: nareperuj kran bo cieknie! -a co ja hudraulik?!?! i maz sobie poszedl. Nastepnego dnia zona prosi meza: nareperuj stół bo jedna noga odpadla! -a co ja stolarz?!?! i sobie poszedl. Nastepnego dnia maz wraca do domu z pracy , patrzy ze zdziwieniem a wszystko ponaprawiane. Pyta zony jak to sie stalo? zona na to ze byl sasiad. maz: i co tak za darmo to zrobil? zona: nieee, powiedzial zebym mu dala dupy lub cos zaspiewala.. maz: hehe dobre, i co zaspiewalas? zona: a co ja piosenkarka?!?!?!

Gość weronika45
No miałaś racje ta stronka jest świetna ja tam znalazłam taki Złapał diabeł Polaka, Anglika i Francuza. - Macie wykrzyknąć słowo, a jeśli echa nie będzie słychać co najmniej 5 minut - zabiję! Anglik krzyknął - O....k....eeee...jjj! - echo słychać było 3 minuty. Francuz krzyknął - O....uuu...iiiii! - echo słychać było 4 minuty. Polak krzyknął - Wódkę daaaaająąąąa! A echo: "Gdzie...gdzie...?" słychać było dwie godziny. Więcej na http://potworek.com/dowc**y - codzienna dawka dobrego humoru.

Gość droga kaizen
Na lekcji plastyki pani każe przedstawić wiosnę...... Podchodzi pani do Jasia i mówi: - Czemu nic nie narysowałeś. - Ale ja naprawdę narysowałem. - Ale co? - Osła i łąkę - A gdzie jest ta łąka? - Osioł zjadł - A gdzie jest osioł? - A najadł się i poszedł. http://kaizendo.pl - droga ciągłego doskonalenia

Gość gość
Facet spotyka sie z kolega facet mowi -wyznalem wszystkie swoje grzechy mojej narzeczonej -i co? Pyta kolega -nie pomoglo za 3 dni slub :D