Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anileeee

czemu tak wiele fajnych ladnych dziewczyn jest samotnych?

Polecane posty

wyszłam z kąpieli ..pisałas że mam coś przeczekac ??? więc się pytam co mam przeczekac

Z dedykacją dla wszystkich prawiczków:) moje dzieło napisane pod wpływem waszych postów:P DYLEMAT PRAWICZKA być prawiczkiem czy nie być oto jest pytanie do nierządnic nie pójde bo wstyd pozostanie może na miłość czekać do pannicy ale jak odróznić worek od dziewicy? chce skończyć z użalaniem swym a może zamoczę raz z byle kim NIE--ten pomysł spełnić nie jestem w stanie bo dziewcze zniknie chcica pozostanie. To wina kobiet stwierdzam patrząc w lustra nie doceniają mojego wnętrza tylko szukają \'\'bóstwa\'\' tak to wina kobiet powtarzaM PO RAZ SETNY omijają łukiem prawiczków tych szpetnych a może to jednak nie ich wina może zamiast na kafe zaprosiłbym którąś do kina? być prawiczkiem czy nie być drogie panie nie ma odp.na to trudne pytanie. :P:P:P

Gość ofe rma
złośliwa, to twoje "dzieło"? :D wyszłam... a co, traktowanie kogoś jako przedmiot służący do ozdoby to już OK? a dziwki się nie używa jak przedmiot tylko jak człowieka, nie opowiadaj bzdur. za przedmiotowe traktowanie może być uznany tylko proces "selekcji materiału", gdzie faktycznie nie obchodzi klienta w ogóle osoba tylko nogi, piersi czy twarz. ale to jest dokładnie tak samo jak we wszystkich tych konkursach. ba, tam jest nawet gorzej bo jeszcze masz podane dokładne wymiary wagę i wiek. jeszcze tylko kartki z ceną brakuje.

Zresztą, masz racje, przedmiot to przedmiot. I takie konkursy też są głupie. W każdym razie jakoś jest przyjęte, że kobieta ma dobrze wyglądać i ładnie się uśmiechać i to już ideał. Taka kukła. Nienawidzę przedmiotowego traktowania i tyle.

Gość z innej beczki pytanie
Jaki sens ma wałkowanie przez pół dnia ''kto kogo traktuje przedmiotowo o na ile to jest traktowanie przedmiotowe''? :D

Też mnie to dziwi Szukanie, bo mądrze pisałeś. Nie będę Wam pisał czym jest prawdziwe piękno, bo znów wyjdę na pieprzonego romantyka, do tego prawiczka. Samo zło .

Nie będę Wam pisał czym jest prawdziwe piękno, bo znów wyjdę na pieprzonego romantyka, do tego prawiczka. Samo zło .

Coś się pomieszało, to: "Też mnie to dziwi Szukanie, bo mądrze pisałeś." było do innego topicu.

Gość ofe rma
no i tak samo jak modelki aktorki czy hostessy zarabiają ciałem tak i prostytutki zarabiaja ciałem. ty mówisz ze nie lubisz "przedmiotowego traktowania". a jak ty traktujesz teraz prostytutki? nie przedmiotowo? jakby były jakimiś bezrozumnymi bestiami pozbawionymi własnej woli. robią to co robią bo uznały że to jest dla nich najlepsze rozwiązanie. bo zarobią w jeden wieczór tyle ile szwaczka przez tydzień. dlatego ja nie uważam żeby korzystanie z usług prostytutek różniło się czymś zasadniczym od bzykania jakichś przypadkowych panienek a same prostytutki aby różniły się specjalnie od takich panienek. zresztą przecież często tak jest, że prostytutki to teraz np studentki "dorabiające" sobie tak na dobre ciuchy czy kosmetyki.

Gość surutu tutu majtki z drutu
Brzydal29 możesz mi powiedzieć skąd jesteś?

"Brzydal29 możesz mi powiedzieć skąd jesteś?" Z bajki – świat, który przemierzają szlachetni rycerze na białych koniach. Jestem nierealnym rycerzykiem.

Gość surutu tutu majtki z drutu
Dobrze rycerzu a ile masz wzrostu?